Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 24 ноември 2013 г.

Жалба до ВИВАКОМ заради подвеждаща реклама и измама



Току-що написах и изпратих до ВИВАКОМ жалба със следното съдържание:

Моето оплакване е за подвеждаща реклама, в резултат на която клиент беше подведен да сключи договор за значително по-висока цена от онази, за която се бяхме уговорили. Става дума за договор за цифрова телевизия, който майка ми Й. В. Грънчарова, възрастна жена и инвалид (сметката й е на стационарен телефон 07120 ...) беше подведена да сключи, след като аз от своя телефон (0878269488) по нейна молба разговарях с ваша служителка на номер 123. Моля да проверите запис на този наш разговор, от който ще се установи, че наистина съществува злоумишлено подвеждане с оглед финансово ощетяване на клиента. Ето за какво разговаряхме по време на този разговор, в който беше осъществено въпросното подвеждане. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.   Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Моля да ни информирате за отговора на Виваком, ако получите такъв.

Albena Mladenova

Ангел Грънчаров каза...

Непременно...

Жалбата ми обаче все още не мога да я изпратя, сложили са някаква форма за обратна връзка в сайта си, която не работи, нямат също така и имейл (!), изгубих пет часа да търся начин да им пратя жалбата и не намерих до този момент; изобщо никакво уважение на клиента не показват тия от ВИВАКОМ, което е много, много лошо за тая фирма. Самозабравили са се, така не може!

Анонимен каза...

Моето семейство също сме клиенти на Виваком, както и това на жена ми, но ако не решат проблема ви подобаващо и не изобличат и накажат тази своя служителка, отказваме се вкупом - договорът ни изтича по Коледа.
Така че пишете какво е станало! И успех!

Тотю

Анонимен каза...

Виваком Get Free - Поредната измама !

“Get Free - Избери сам своя бонус с новия пакет Get Free
Бонус при презареждане над 5.99 лв”

Да, ама не ! Измамниците не желаят да дадат бонус при зареждане на НОВА карта с ваучер за 6 лева. Трябвало да се заредят ДВА такива ваучера, за да вземете мижавия им бонус ( 30 минути в мобилната и 30 минути във фиксираната мрежа на VIVACOM) !
Сега за наказание, няма да заредя един лев в картата, но пък те са длъжни да поддържат свързаност към тяхната мрежа за 1 година.