Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 21 юли 2014 г.

Когато българин печели и просперира нейде по света, това означава, че в негово лице печели и просперира и България!



Започвам работа в едно най-напреднало и при това световно "училище" и дори "университет" - а всъщност много повече и от училище, и от университет! - а именно започвам да създавам цяла една поредица от курсове за онлайн-обучение, които ще поместя във въпросния сайт udemy.com. Обичам да експериментирам, да пробвам нови и нови форми за преподаване, общуване и пр., ето, по съвет на мой приятел, живеещ в Лондон, който ме насърчи, аз си направих регистрация в този сайт, преодолях първите трудности (примерно по записването на лекциите с качествена видеокамера, качването им в сайта и пр.), работите потръгнаха и ето, тия дни вече започвам усилена работа по записването на лекциите. (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Десислава Стоянова:

bravo! :-)

Анонимен каза...

Поздравления!

Анонимен каза...

Поздравления за това начинание, и работата ти по "Жизнени стратегии", но не приемам призива ти към способните българи да напускат страната си. Зная, че света вече е едно "голямо село", но добре е първо да се потрудим за собствената си родина а после да се проявяваме и извън нея, и за това са ни нужни преди всичко кадърните и трудолюбиви нейни граждани.
Томи Томев.

Ангел Грънчаров каза...

Теза ти, Томи, е интересна, ще отговоря когато имам повече време, че сега бързам. Хубав ден!

Анонимен каза...

Stela Bankova:

Успех!

Анонимен каза...

Много се радвам за този шанс и съм уверена че тази работа ще ви удовлетвори, това са всъщност посоките, по които тръгва образованието в света и много скоро будните и любознателни ученици ще предпочитат самоподготовка по индивидуален план пред обществените и частни училища.
Мария Василева