Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 26 октомври 2014 г.

Драги наивници, дето сте в КТ "Подкрепа" щото си мислите, че някога, ако се наложи, ще ви подкрепи, да имате много здраве от мен - няма да ви подкрепи!



Ето документирана една поучителна "синдикална", с извинение, история, която повече наподобява историите, случващи се в средите на мафията:

Куриозното е, че моя милост, като член на синдиката "Подкрепа" от повече от 20 години, както се вижда от документа по-долу, се жалвам за административния терор, упражнен над мен от работодателката. Вместо синдикалният, с извинение, лидер Юлиян Петров да отговори на мен, жалващия се, той пише мило писмо до администраторката, от която се жалвам. И за да ù се подмаже ù съобщава, че е предложил аз, нейният критик, да бъда изключен от синдиката!

Виждате един бляскав пример за "подкрепа" от синдикат "Подкрепа": за да угоди да работодателката шефът на синдиката Юлиян Петров предлага нейната жертва да бъде... изключена от синдиката!

Кафка може да заповяда да изяде една ряпа, не го бива в съчиняването на абсурдизми, ето, тук наште синдикалисти го сложиха в малкия си джоб, Йонеско и Бекет могат да се захванат със същото...

П.П. И цялата история завърши ето как: аз наистина бях изключен от синдиката "Подкрепа" с мотив че, видите ли, съм бил уронвал неговия престиж, а под "уронване" на престижа се имаше предвид, че съм бил дръзнал да се жалвам в открито писмо, публикувано в блога, на самия президент на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев! Значи причината да бъда изключен е, видите ли, това, че съм бил написал открито писмо до Тренчев. На синдикално събрание хората бяха изманипулирани така, че гласуваха за изключването ми с 99 % ЗА (само един се осмели да се въздържи!), т.е. тук имаме пример за бляскава "демокрация" от севернокорейски тип. Седмица след изключването ми от синдиката директорката на ПГЕЕ-Пловдив ме уволни и от работа! Отговор на жалбите си до д-р Тренчев още нямам, изминаха повече от 6-7 месеца от изпращането им, нямам отговор и от контролната комисия на синдиката.

Драги наивници, дето сте в КТ "Подкрепа" щото си мислите, че някога, ако се наложи, ще ви подкрепи, да имате много здраве от мен - няма да ви подкрепи!


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

7 коментара:

Анонимен каза...

Хората които са гласували за изключването ти не са глупави, за да се оставят някой да ги манипулира. Решението си го взима всеки сам. 99% е добър процент за екипна работа.

Анонимен каза...

99-те процента показват, че в това училище няма никакви демократични отношения, а има авторитаризъм от севернокорейски тип, тоест в него властва страхът.... когато има свободно волеизявление, резултатите са съвършено други....

Анонимен каза...

А не може ли хората просто да смятат, че не ставаш за нищо ?

Анонимен каза...

Госпожо Анастасова поне малко неудобство не изпитвате ли като пишете така злобно, скрита зад анонимността? :(((

Анонимен каза...

Аз питам наистина сериозно, не може ли 99% от хората да те смятат за абсолютно некомпетентен?

Хората, които те проверяват те смятат за некомпетентен. Хората в училище с които общуваш те ненавиждат и не искат да говорят с теб изобщо, дори събират подписка за да покажат възмущението си. Учениците пишат жалби, за да се махнеш. Родителите не те познават изобщо и въпреки това те мразят. Аз не виждам нищо фантастично в това 99% от хората с които някога си общувал да те смятат за абсолютно куко.

Не е ли възможно наистина 99% от колектива наистина да не те иска ? Не е ли възможно на всички да им е писнало от теб и да искат да се махнеш ?

Ако аз работех с теб, бих те шамаросал на втория донос, който напишеш. Не знам онези в училище как са те търпели.

Ти си пълен циркаджия. Единствено скандалите с училището ти правят посещаемост в блога. Жалко е.

Спри да се измъкваш удобно с тази Анастасова ... отдавна си трагична гледка.

Анонимен каза...

докажи че го пише Анастасова!?

Ангел Грънчаров каза...

Смесваш желано с действително, другарю (другарко). :-) Което е признак за пълна неадекватност спрямо реалностите. Много си се объркал (-а). Колкото и да лъжеш, нещата няма как да станат такива, каквито ти се искат да бъдат.

РодителиТЕ не ме мразят, мразят ме две-три родителки, приближени до директорката, които тя използва за кампанията си срещу мен. ПроверяващиТЕ не ме смятат за некомпетентен, за такъв ме сметна само една проверяваща, която е лична приятелка на директорката. ХораТА в училището не ме ненавиждат, ненавист към мен са показали единствено три подлизурки, с всички останали имам прекрасни отношения. Ето, примерно, тия дни се срещнах в заведение с група колеги, които ме поканиха, за да споделят болката си от отровената в училището атмосфера. Недей да обиждаш колегите ми от това училище, мерзавецо, опитвайки се да ги изкараш че са мерзавци като теб, не, само ти си мерзавец, колегите ми са съвсем нормални и изобщо не ме ненавиждат, ненавиждаш ме ти и въпросните три мерзавки като теб (ти може би си третата от тях, нали познах? :-)

Изглежда се мъчиш да ми приписваш това, което е характерно за теб самия, примерно, че си пълно куку и пр., нали познах? :-) Ний разбираме от психология, затуй продължавай да си изливаш скверната душа тук, пиши, може пък да ти олекне някой ден! :-)