Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 25 декември 2014 г.

Рождественска честитка от и за Паула Райт



Скъпи приятелю,

Нека Коледната звезда озари сивия ни живот. Нека ни даде надежда, сила, смелост и бъдеще. Нека Светлината на Спасителя се роди във всеки от нас - и да направи живота му смислен и красив!

Честито Рождество Христово!

С много обич: Паула Лайт

Скъпа приятелко,

Благодаря за чудесното, за така одухотвореното послание и поздравление! Честито Рождество Христово и Вам! Много добре сте го казала: наистина ни е нужна надежда, сила, смелост и дръзновена отдаденост на онова бъдеще, което сме породили и сътворили сами. И в това отношение единственото, което може да ни вдъхновява, е вярата, че Бог помага на ония, които знаят какво искат - и за за какво си заслужава да живее свободният човек. За жалост обаче разбиращите и обичащите свободата у нас не са достигнали все още до онова критично мнозинство, което необратимо ще промени България - и ще я изведе от тресавището, в което сме затънали. Но и това ще стане - стига да работим всеки ден за него!

С най-добро чувство: Ангел Грънчаров

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: