Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 26 март 2015 г.

Коварните американци чрез ХААРП ни облъчвали и ни правели привърженици на демокрацията и на свободата, проклета да е!




И пчелите били жертва на ХААРП: изведнъж, омаяни, пчелите си губели разсъдъка и тръгвали неизвестно къде, към гибелта си!

Единственото, което щяло да ни спаси от пустите американци с техния проклет ХААРП, била... вярата в... добрия чичко Путин, който с танковете си щял да завладее Америка - и щял по този начин завинаги да спаси прогресивното човечество от съблазните на свободата! :-)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

3 коментара:

Анонимен каза...

И как така тези лоши американци, като могат да насочват и формират природните сили, както си искат, позволяват на тези сили всяка година да връхлитат САЩ със урагани зимни бури и какви ли не още катаклизми. Ха сега си отговорете на този въпрос господа наивници. Става въпрос за господата които се доверяват на тези теории.

Томи Томев

Ангел Грънчаров каза...

Те американците изглежда играят много сложна игра, пращат и на себе си урагани, снежни бури, торнада и пр., с оглед да заблудят човечеството относно това коя е причината за всичко. :-) Те затова и сами удариха кулите на Световния търговски център, с оглед човечеството да си помисли, че виновни за това били арабски терористи! :-) По досущ същия начин не друг, а самите коварни американци убиха... Борис Немцов, само и само да набедят за това своя най-зъл враг Путин! :-) Абе вижда се, че американската подлост и коварство нямат край! :-)

Анонимен каза...

По повод на ХААРП тези американци сигурно са някакви си мазохисти.

Томи Томев