Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 4 март 2023 г.

Ще допуснем ли убиването на българския дух и в резултат - затриването на България от робофило-рублолюбивата продажна напаст?!


Празнуването от комунистофило-робофило-рублолюбците-копейкиджиите на "освобождението" ни от Руската империя на фона на това как сега пред очите ни руснаците "освобождават" Украйна не е нищо друго освен страшно поругаване на националното достойнството на българите и на България! 


Оказва се, че тази продажна напаст всъщност празнува унизеността на България, вечно клечаща в най-унизителна благодарствена поза пред своите завоеватели (които нарича "освободители" понеже изобщо не знае що е това свобода!)! 

Срам и позор! 


Българи и българки, обичащи свидното ни отечество, знайте: длъжни сме в тия исторически дни да отвоюваме веднъж-завинаги България от тиранията на руско-българската кагебистко-ченгесарска мафия и олигархия, т.е. длъжни сме да я освободим, да я изтръгнем от лапите на побеснялата тотално руска имперска мечка! 

Не сторим ли това, ще допуснем убиване на българския дух и в резултат - затриването на България! 


Няма да допуснем тази трагедия, тази катастрофа, която ни подготвя същата тази, повтарям, руско-българска кагебистко-ченгесарска мафия!

Да живей свободна и независима България в пределите на демократична и просперираща Европа!

ДОБАВКА:


На 3-ти март 1878 г. е създадена територия в българските простори, намираща се под безсрочния окупационен контрол на руската войска. Това ли празнуват на този ден днешните ни русофили? Нима с това искат да признаят, че техен идеал е намираща се под руска окупация българска земя?!

Днес една разпалена русофилска оргия обхвана българските простори. Нито една друга страна не празнува като национален празник замяната на една тирания с друга, но пак от чужда и душманска имперска сила. Една господстваща над България империя е заменена от друга, а на нас пак ни е отредена съдбата на колония. Опитали са се от България да направят Задунайская губерния на Руската империя. Подвасално княжество на Русия - ето това е станало тогава.


Ако не беше великият Стефан Стамболов и плеядата патриоти България сега щеше да е най-жалка и нещастна Белорусия на Балканите.

За което спасителят на България от руско робство беше съсечен от ятаганите на платени с руско злато убийци в центъра на София...


ДОБАВКА 2: 


ДОБАВКА 3:

Уважаеми господа и госпожи, каня ви на дискусия във Философския клуб по ето този въпрос:

Ще допуснем ли убиването на българския дух и в резултат - затриването на България от робофило-рублолюбивата продажна напаст?!


Който може да дойде, да заповяда! (Линка за участие го давам на лични съобщения в месинджъра...)

Заповядайте, елате, включете се в дискусията по този съдбовно важен въпрос: вашето мнение има голямо значение!

ПОДКРЕПА: Become a Patron!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободатаизд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времетоживотасвободата.

Няма коментари: