Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 10 декември 2007 г.

Мен ме е срам, че президент на България е Гоце Първанов, а вас?

Интересно ми е да разбера какво чувство ви обхваща като си спомните, че Президент на България е лице, което на няколко пъти излъга всички нас, твърдейки, че не е агент на ДС, а после си призна. Но съвсем не се разкая, напротив: започна да развива теорията, че има "добри" и "лоши" ченгета от ДС, но че той самият бил, разбира се, от "добрите"! Позорно е, че като агент на ДС Президентът на България е зависим от тайната служба на чужда държава - имам предвид КГБ. Срам ме е, че мнозинството от българите не си дават сметка, че щом държавен глава ни е един лъжец, то това говори зле за нас: сякаш ние сме нация, съставена поголовно от лъжци и недостойни хора! Защото Президентът символизира и въплъщава така или иначе народната душа, нас самите като нация!

Моля ви, кажете ми, вие как живеете с това съзнание, как понасяте факта, че президент на България е лицето Гоце Първанов?

“Гоце Първанов е преди всичко Гоце и после всичко останало” - ген. Атанас Атанасов (Коритаров лайф, 28.11.07 г.)

Ружа Братанова: Първанов е избран с гласовете на 33% гласоподаватели, които могат да си го харесват, подкрепят, възхваляват, даже да си го канят на гости или да ходят с него на лов. Тези хора не ме интересуват, те са си дървените глави на БКП и докато не напуснат този свят, няма отърване от тях. Тези проценти са постигнати с техните гласове, както и с купените на цигани и турци. Гоце си е техен президент, а не на българската държава, въпреки че се кипри като такъв, съвсем конституционно.

Другите 67% знаем, че Гоце е бил сътрудник на ДС и нехаят, че начело на държавата ни стои агент-доносник! Та думата ми е за нас, за тия 67%,които не сме гласували за него. Какво правим ние? Какво правят и ония 33%,които също са излъгани?

Разобличен два пъти в лъжа, и никой даже не го заплюва като ЛЪЖЕЦ!? Старите хора казват, че който лъже и краде! Този политически тимирут, тъпигьоз, бабаит трябва да бъде пометен от този най-висок и представителен пост на държавата ни.

Други коментари по повод на снимката: Седефчов от Сирищник определено се чувства по-комфортно при африканските диктатори, но дори и те са по-принципни, по-последователни и по-големи мъже от него. Да не забравяме колко пъти се завъртя на 180° агентът Гоце - беше против НАТО, писа братски писма на Милошевич, заяви че не бил агент на ДС и още какво ли не...

Правилно са го поставили Гоцето, между рязани и соц диктатори. Там му е мястото!!! И до кръволока на Дарфур - президентът на Судан Омар Башир! СмЕх!

Първанов между Кадафи и Мугабе... Краставите кучета се надушват отдалече!

Вие да сте благодарни че агент разведчик-мезонетчик изобщо са го допуснали при хората...

1 коментар:

Анонимен каза...

Сполай ти Царю, сполай ти чедо!

В нашта махала преди много години имаши чешмичка. Народната власт я построи за народа, за да пие бистра вода до насита.

Да ама дойде костовашкото време и чешмичката пресъхна. После додоха едни булдозери и багери и ровиа, ровиа и сичко изпотъпкаха, а от чешмичката и помен не остана. Сигурно лично Костов ги беше пратил, за да не може народа да пий вода, а да купува бутилирана и да пълни гушата на Муравей, бял ден да не види дано!

Добре чи после Нашия Цар наново дигна чешмата, Господ да го поживи! На откриването Царя лично доде и ми каза:

- Бабо Коконице, пий бистра вода до насита, има и за теб, и за внучетата. Няма вече да купувате бутилирана. А господин Муравей Радев нека да си смени чипа. Пийте и бъдете здрави!

А аз му викам:

- Сполай ти Царю, жив да си ни! Че ако не си ти Костов пак ше доде да бутне чешмата, чумата да го тръшне дано!

И после му целувам ръка и му думам:

- Още сто години да си жив, бащице наш!