Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 7 май 2008 г.

Мафията рече и отсече: "У нас мафия няма... "

3 коментара:

Анонимен каза...

Страхотно видео! Браво!
Мафия има и винаги ще я има. Файда никаква и да се свалят тези ни управници. Следващите ще са същите. Обикновените хора, с добри намерения (които са толкова малко) или не успяват да стигнат до властта, биват подтискани и смачквани, или когато стигнат до нея, се налага да се отрекат от намеренията си. Дали ще бъдат подкупени или изнудвани, няма значение.
България няма да се оправи. На фона на тези които не им пука или просто нямат време и са претрупани от проблеми та да мислят и за политика, малко са хората които все още вярват, че нещо може да се промени, още по-малко пък са тези, които опитват да направят нещо по въпроса.
Мафията е навсякъде. В телевизиите, във вестниците, в управлението. Ако изпъкнеш като добър бизнесмен - пак трябва да плащаш на мафията. Тя е буквално неразрушима и свързана със всяко едно звено на държавата.
Вижда се какво става с хората които се опитват да ни покажат нещата случващи се около нас - разстрелват ги, умират като кучета.

Анонимен каза...

Така е, хората не са прости и се чудя как мафията не го разбра ... то не се иска много акъл за да управляваш силово ... вероятно не могат да си представят какво е да си по-умен и трзво мислещ човек.

Анонимен каза...

Слушам вашия коментар, но не съм съгласна с него. В България няма мафия! Има корупция, бюрокрация, неспазване на законите, слаб контрол от органите на МВР. Това не е мафия! Това е невъзможността на държавата да управлява. Но това не е мафия! Това правителство не ни е наложено, ние сами сме си го избрали, Вината за това си е само наша. Може би друг модел на управление, а може и други личности- амбициозни, умни, принципни. Това е от което има нужда България сега!