Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 15 септември 2008 г.

Иван Костов пред в-к КЛАСА: задава се нова гигантска криза

Ако някой още не е чел във в. "Класа" от 12 септ. интервюто с Иван Костов може да го прочете ето ТУК. Като прочете човек това интервю, трябва да е крайно необективен и пристрастен за да не признае, че ако има български политик и държавник, който е наясно с това какво трябва да бъде направено, та България отново да стъпи на здрава почва, то този политик и държавник се нарича Иван Костов.

Впрочем, Костов също е доказал, че не само знае какво трябва да се направи, но и умее да го проведе практически. Което е особено важно: него го умеят само най-добрите, автентичните политици, който допринасят много за държавите си...

11 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров, стига си лизал костовия задник, знаем че това го можеш най-добре от всички.

Я по-добре виж какво съобщават сайтовете:

"Петролът пада навсякъде, у нас се вдига"

Ами така ще е, нали твоя Бог, Вожд и Учител, Преподобния Костов хариза Нефтохим на болшевиките. И затова те си правят каквото си искат, а народа духа супата! В същото време Костов и неговите подмазвачи и лизачи, като тебе, печелят.

Да ви приседне, дано, мизерници проклети!!!

Анонимен каза...

Аман вече от некомпетентни антикостовисти като горния коментатор. „Благодарение” на управлението на „великия” Виденов Нефтохим беше натрупал гигантски загуби, фактически беше фалирал и Костов заслужава похвала за това, че успя да го приватизира. Слава богу че въобще се намери купувач. Нефтохимът и без това е проектиран да преработва руски нефт. Освен това нефтът не е толкова стратегическа суровина както газта, отвсякъде можеш да си го купиш и доставиш. Ето защо ако Нефтохим Бургас спре, бензинът в България няма да свърши. Поради това Русия не може да изнудва Б-я с Нефтохима. Друго нещо обаче са доставките на газ. Там геополитиката играе с пълна сила. Освен това Лукойл не е олигархическа фирма в строгия смисъл на думата, в съвета на директорите влизат и представители на КонокоФиллипс, Chevron Corporation и т.н.

Анонимен каза...

e, дежурното ченге не може да не изплюе простотиите от инструкцията, а бе сладур комуноиден, няма ли най-после да ви я обновят малко, че хептен циклите на място.

Анонимен каза...

Ей, това костунгерите са безнадежден случай. Задръстени, задръстени, та чак да му се догади на човек.

Ето, последния костовашки бисер:

"Освен това Лукойл не е олигархическа фирма в строгия смисъл на думата"

Абе, аланкоолу, това откъде го взе, бе? Сигурно от сборника с избраните речи и мисли на Преподобния Костов.

А пък милата Карина, повтаря за пореден път обвиненията на Грънчаров (най-първия костолизач на републиката). Според този световно известен специалист по диалектически и исторически материализъм, научен комунизъм и емпериокритицизъм, който не е съгласен с костоваците значи е комунист и ченге!

Много си примитивна, драга Карина, ама много! Но никак не се очудвам, тъй като всеки знае, че костунгерите не се славят с особено силен интелект, нито пък с оригинална мисъл. Костунгерите могат само да повтарят баналните слова на техния Бог, Вожд и Учител - комунистическия агент-провокатор Иван Костов.

Анонимен каза...

Така е! "Нефтохим" е направен да работи САМО с руски нефт и да обгазява с него цял Бургас, защото аз лично съм го определил това нещо да е така! Аз определих и да няма друг купувач, какво ще ми се мъкнат тука разни Есовци, Бритиш-Петролеумци и Шелове разни капиталистически, такива!

Надо слушкать и папкать, като си бил школьник на ЦК на КПСС, аз имам отговорности!

Защото:

"В социално-икономически и политически аспект икономическият растеж се представя като отражение и продукт на идеологията на управляващата класа и партия, и се свързва с нейния социален престиж, с възможностите й да осъзнава идеологически /т.е. теоретически/ общите икономически и други социални интереси, да осъществява политическото ръководство и управление на обществото. Поради това теориите за растежа на пролетариата и буржоазията изразяват коренно различни класови интереси, решават противоположни стопански проблеми и изпълняват разнопосочни социално-икономически и политически функции. Оригиналният източник на общите идеи и концепции в теориите на растежа не е буржоазната икономическа теория, както все още някъде се счита, а съветската икономическа мисъл и практиката на социалистическото строителство. Така, че никак не е необходимо анализът им да се провежда по интерпретациите на буржоазната икономическа мисъл."

Колко е приятно да видиш, че има и пианисти, е, така де, нещо като пианисти, които разбират от себестойност на крекинга на нефта! Поздрави!

Анонимен каза...

Добре де, продадох "Нефтохим" на руснаците, ама кво, нали и аз трябва да ям, щерки да женя, за старини да мисля. Какво сте ме заяли, че сега се спотайвам като пръдня в гащи, да не искате да ме набият!

Анонимен каза...

Наздраве, бе, Грънчаров! Ти нали си мой обожател? Ън така! Кога сме най-зле, така да сме! Днеска с Ленин и Политбюро на ЦК на БКП, утре със Савов, други ден с Мозер, а сега с Бойко, обаче нашето не се губи, нъл тъй!

Анонимен каза...

Поздравявам всички мои обожатели с единадесетата годовщина от Съединението ми с Надка фон Гараж, дало началото на нашия политически, финансов и полов възход!

Ленинската социалистическа икономическа наука и практика да пази България!

Анонимен каза...

От интервютата на другаря можеш да разбереш единствено, че е един крайно неграмотен политик... при все това, че е и най-крадливия! Общи приказки без политически смисъл... разчиташ простолюдието да се хване на тъпите му бръщолевения(същия похват използващ и Б.Б., само дето командира Костов е оттрениран играч).
Грънчаров... продължаваш ли да тормозиш горките ученици с простотиите си в ПГЕЕ? Няма ли да те гонят вече... писах вече на ръководството, но явно трябва лично да се занесе... подписка за свалянето на деградентите и лъжливите псета и гъзолизци като тебе, заради които сме на този хал!
Един ден ще съжалявате за това, което правите...дано не е късно!

Анонимен каза...

Доживяхме раболепните до безкрайност към Москва български комунисти-нищожества да обвиняват Костов в...сервилност към Москва!!! Такова чудо и логическо противоречие по света още не е имало. Та ако това наистина беше така, те би трябвало да боготворят Костов за слугинажа му към Русия! Истината е обаче, че те не го мразят неистово заради (мнимата му) сервилност към Москва, а именно поради факта, че е първият български политик от много десетилетия, да не кажа от Стамболов насам, който дръзна да се противопостави на Русия. (Между другото Костов не се съгласяваше за всичко и със САЩ.) Не случайно Москва хвърли такива ресурси за свалянето му от власт, каквито е трудно да си представим. И сега прави всичко възможно да не дойде отново на власт.

Анонимен каза...

Шибидах незнам какъвси - ти си просто един тъп Москвич, ако трябва да използвам автомобилно сравнение. А иначе си едно нещастно комунистче, с бетонена, допълнително промита тиква, което следва инструкцийте на БКП/БСП началниците, които са му вменили, че Костов е най-голямият им враг. Абе Москвич, не виждаш ли, че актуалния комунистически проблем вече не И. Костов, а Б.Борисов!