Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 14 септември 2008 г.

Скандално: политическа акция на Сергей Станишевич в деполитизираното българско училище!

Нямам думи вече, ето, четете сами:





Гафът най-вече е в това, че същият този, който през миналата година по време на учителската стачка се гавреше най-безсрамно с учители, ученици и граждани сега е дръзнал пак да се погаври, пращайки подобни тъпи обръщения! В които казва какво трябвало да правят и учениците, и учителите: на какво ли пък се дължи неговата компетентност в тая област?! Та тия негови писма трябвало да бъдат прочетени от директорите на училища, навръх откриването на новата учебна година, сякаш не сме страна от Европейския съюз, а сме все едно... Северна Корея! Ей, тия наистина са непоправими, и май нямат акъл за пет стотинки даже!

Защото по този начин подражава на "вожда и учителя на българския народ", един друг съветски гражданин, именно Георгий Михайлович Димитров! Непоправими са тия, за стотен път ще го река това! Но нека да се гаврят с нас щом още ги търпим!

4 коментара:

Анонимен каза...

Костов и само Костов ще оправи образованието! Ще го хариже на рушняците, както хариза "Нефтохим". Или на Гад Зееви, както хариза "Балкан". И после всичко ще тръгне по мед и масло!

Само трябва Преподобния Костов пак да ни възседне, само това е необходимо! И тогава всичко ще тръгне като по вода. А пък Грънчаров ще бъде назначен за министър на диалектическия материализъм и емпериокритицизъм. И също за главен костолизач на републиката. Много е подготвен човекът. Изучил се е в ленинградския университет имини Жданава, заедно със самия Путинг е учил!

Ангел Грънчаров каза...

Тоя хептен превъртя; туй сегашно социалистическо здравеопазване докъде доведе хората: да няма сносна медицинска помощ даже и за съвсем превъртелите хорица! :-)

Анонимен каза...

Защо, бе Грънчаров, си мислиш така за мен? Че аз казвам само истини!

Лъжа ли е, че Костов хариза "Нефтохим" на рушняците? Лъжа ли е, че Костов дари "Балкан" на Зееви? Лъжа ли е, че ти си учил марксизъм-ленинизъм и емпериокритицизъм в града на Ленин, и то по едно и също време със самия Путинг? Лъжа ли е, че костоваците редовно те канят на гощавки и пиршества и че ти правят подаръци?

Значи аз казвам истината, а ти ме изкарваш не със всичкия си. Да можеше, щеше и в психозатвор ("психушка" на саветский язик) да ме пратиш, ама още не можеш. И затуй искаш Костов да ти даде власт, за да пращаш несъгласните с теб в психиатрията!

Ей, докъде те докара това обучение по марксизъм-ленинизъм и диалектический емпериокритицизм...

Ангел Грънчаров каза...

Таварищ Георги Бояджиев, по-леко де, не се престаравай, нема да ти вдигнат заплатата работодателите ти :-) А на тоя гаден Костов още не можеш да му простиш че не ти даде някаква службица навремето, поради което намрази посмъртно не само него, не само демократичните сили, но и самата демокрация! Що не идеш да си починеш малко на стари години в Москва, там, казват, било хубав курорт за заслужили другари като теб :-)