Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 27 октомври 2008 г.

Пак на Костов ще се налага да изважда страната от приближаващата разруха

Искам да ви запитам нещо в началото: вие вервате ли на Дмитрич Станишев, когато той многословно и уж "компетентно", с празни фрази и клишета, прочетени от вестниците, ви увещава, че у нас криза нямало да има? В целия свят ще има и вече има криза, ала само у нас няма да има - това как ви звучи?! Приказно, нали?! Брей, колко умни и мъдри управници сме имали бре, да му се неначудиш? И от думите на Дмитриевчето лъха такава арогантност, че като го слушах, веднага в съзнанието ми се появи печалния образ на друг един такъв арогантен комунистически управник - Жан Виденов.

Да, с почти същите думи в есента на 1996 година Виденов громеше аналитичните предупреждения на Иван Костов, тогава лидер на СДС и на опозицията, и ни увещаваше,че криза щяло да има само в "болното съзнание на Костов". След два месеца разрухата дойде: тотална, ужасна, сякаш вселенска. Хората нямаше даже и какво да ядат, изчезна хлябът, доларът стана 3000 лева. И когато ножът съвсем опря до кокала, тогава нашенецът скокна като опарен и тръгна на демонстрации да протестира, та да изрита комунистите, тази напаст, от властта.

Знайно е, че от тогавашната разруха ни изведе СДС и Иван Костов. Казвам тия неща, защото е напълно възможно по-младите изубщо да не ги знаят, а пък голяма част от старите е възможно дори да са ги позабравили: ний като народ се славим с късата си памет. А пък ако чете човек в-к "Труд" може да и помисли, че по-скоро Далай Лама или папата Йоан Павел Втори са ни извадили от кризата, но само не Иван Костов.

Та оня ден по време на дебатите слушах дискусията и направо, признавам си, настръхнах: има всичките признаци, които ги имаше и тогава, преди жанвиденовия крах. И абсолютно същия тип арогантни и нахакани невежи, с ярко изявени престъпни наклонности при това, ни управляваха и тогава, и сега. Само дето Румен Гечев го няма, но сега пък неговия пост се заема от карикатурния образ Димитров, министъра на икономиката. А нему драги ми българе, вервате ли му? Ако е нему вервате, сполай ви! На такъв обаче и децата не вярват. А на Гоце вервате ли? Недейте така бе, не се майтапете със сериозни неща!

А моята теза че явно пак Иван Костов ще ни извежда от разрухата е съвсем основателна: в неговите единствено изказвания съзирам логика, яснота, разбиране, загриженост, дълбоки експертни познания, липса на пропагандни клишета. Докато управляващите сега вече говорят само с кухи фрази и клишета, което издава пълното им неразбиране на случващото се: те и самите не си вярват на това, което казват. Ето защо е странно нормален човек да верва точно на такива. А пък на Костов, както твърди олигархичната преса, никой кажи-речи не вярвал! Ето, ако това не е лудница, сполай му кажи! Още Ботев е забелязал, че у нас винаги свестните смятат за луди. Сега пък Костов бил не само луд, ами и "враг", както де факто искат да ни внушат управниците и верната им преса! А пък партията на Костов била щяла да получи ни повече, ни по-малко от 0.00003 % подкрепа на едни избори - вервайте им, вервайте им, щом си нямате друга работа...

Ето две доказателства на моята теза, че комай само Костов от политиците ни разбира сериозността на ситуацията, и само той изглежда знае какво трябва спешно да се направи, та да се предотврати най-лошото. Първото е статия на Костов във в-к "24 часа", наречена КАК ДА ПРЕДОТВРАТИМ ФИНАНСОВИТЕ КРИЗИ - Иван Костов. А второто е самото изказване на Костов в парламентарните дебати, именно ИЗКАЗВАНЕ на Иван Костов в НС при изслушването на премиера по повод реакцията на правителството за финансовата криза. Много съжалявам, че не мога да намеря текста на патетичното комсомолско слово в стил "а-ла Жан Виденов" на премиера Дмитрич, с което той отвърна на аргументираното изложение на Костов. Ако ги турим едно до друго тогава може би, току-виж, мнозина, които все още верват на тия управници, ще се ужасят с пълно право. Доверили сме властта на специалист по червеноармейските униформи в съветската армия (такава е темата на "дисертацията" Дмитриевич Станишев!) - абе ние съзнаваме ли изобщо каква глупост правим като ги търпим там тия още?!

Е, посъветваха ме наскоро да не споменавам името на Костов и тогава щяла да потече на талази народната любов към моя блог. Аз обаче не мога да си кривя душата, чета и се ровя навсякъде из интернет, и за жалост не виждам нищо, което да може да се сравни с точните анализи на Иван Костов и на хора от неговата партия. И въпреки това отвсякъде ме увещават - не само мен, но и вас, нали така?! - че Костов бил "лошият", а пък те били "добрите" - става дума за управниците ни сега, става дума за господстващия ченгесариат във властта и в медиите. По тази причина, както заявих преди време, аз пък предпочитам това: щом те са "добрите", аз предпочитам да съм с "лошия" Костов!


Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

27 коментара:

Анонимен каза...

Извинявайте обаче пропускате да споменете че след това И.Костов също направи достатъчно поразии! Не напразно след това хората се хванаха за "Царя" като удавници за сламка. На Костов му беше лесно защото България вече беше ударила дъното и нямаше накъде да ходи освен на горе. Моето мнение е че няма кой да ни избави, а по-лошо от това са старите "лица" Костов и компания.
Аз лично се съмнявам и в Б.Борисов и във В.Сидеров по-простата причина че са "българи". Но все пак си мисля че една комбина от Б.Борисов, В.Сидеров, Каракачанов и партия РЕД....(какво беше там не знам) ще е по-добре от И.Костов и компания особенно като се има в предвид лицата гравитиращи около него, например Х.Кирчев - бивш варненски кмет, който ни побратими с Маями (хахахаха), караше Трабант, а жена му Ягуар, а синът му учеше в ония смутни години в САЩ и от безобразията на който Варна още не може да се оправи!

Анонимен каза...

Приятелю, откажи се от мисълта, че с Грънчаров може да се спори и да му се обясни нещо. Откак Туй момче е заучавало наизуст мъдрите мисли на Маркс, Енгелс, Ленин и Сталин в ленинградския университет имини Жданова, нещо се е повредило, горкото.

Сега Грънчаров вече не вярва като преди във всепобеждаващото учение на марксизма, който е всесилен, защото е верен. Сега Грънчаров поддържа с всички сили и средства Отечествения Фронт на ДеСеБе и е беззаветно предан на своя Бог, Вожд и Учител, Преподобния Костов.

Грънчаров е посветил живота си на разпросраняването и пълната победа на костовизма в целия свят. Добруването на Командор Костов е висшата цел на всеки костовист. А Грънчаров е костовист на костовистите! Не случайно Грънчаров е назначен за първи щатен костолизач на републиката!

За своята вярна и служба и преданност Грънчаров е канен редовно на кьорсофри и многократно е награждаван с парични и предметни награди. Преди време купиха на Грънчаров новичък ЛАПТОП, за да може Грънчаров да слави името Костово дори и от клозета. А съвсем наскоро местната партийна ядка на ДеСеБе изпрати Грънчаров във Виена по партийни дела, а също за да си отдъхне от тежкия труд.

Сега Грънчаров е бодър и свеж и оше по-усъдно прославя своя Благодетел и Месия! Той знае, че когато Костов отново ни възседне ще го назначи за министър на диалектическия материализъм и емпериокритицизъм. Грънчаров също ще получи правото да праща в психиатрия всеки, усъмнил се в Божествената Същност на Костов, да се слави името Му!

Анонимен каза...

Тези антикостовистки памфлети, вдъхновени, а може би и заплатени (комунистите нищо не правят току-така само от „идейна” убеденост, както великолепно описва Игор Бунич в „Златото на партията“, а винаги гледат грубия материален интерес) от КГБ, са смешни и неубедителни. Ако това е пропагандният връх, на който са способни тиквите в Ясенево, Лубянка и „Аквариума”, то действително са за оплакване. Време е товарищите от българските отдели на СВР и ГРУ да бъдат наказани за непрофесионализъм и дебилност.

Въобще руснаците правят всичко прекалено грубо и със задействане на прекалено големи ресурси, без тънка мисъл – именно по руски (както се биха напр. във всички войни досега – с огромни човешки маси, без умисъл, стратегия и план). Така например особено от 2000 г. насам – след изгонването на Чорни – Кремъл поде толкова мащабна, примитивна и същевременно скъпоструваща кампания срещу Костов, каквато не е имало в историята на Европа срещу един политик. Можеше и по-фино, по-културно и по-прикрито, така че почеркът на Кремъл да не личи от пръв поглед, ама иди го обясни на руските дураки. Нищо че си въобразяват, че са ненадминати в тайните служби, конспирациите и дезинформацията.

Често се твърди, че историята не се повтаряла или пък се цитира кретенското изказване на Маркс, че историята се повтаряла, но като фарс. Нищо подобно! Абсолютни повторения, разбира се, няма, всъщност не само историческите факти, но и всяко друго събитие по света е уникално и неповторимо, ала често в историята се наблюдават големи аналогии. Ето защо политиците непременно трябва да познават историята и да се учат от нея. Това не е невъзможно и големите държавници са го демонстрирали на практика.

Ако Костов е агент на Москва, същото вероятно би трябвало да важи и за Стамболов, което е абсурдно. А иначе ако в следващия текст (от Википедия) заменим навсякъде „Стамболов” с „Костов”, той може безпроблемно да мине за описание на управлението на Костов. Което между другото показва, че историята определено СЕ ПОВТАРЯ, и то не като фарс, комедия или нещо друго, а почти 1:1:

„За седем години Стамболов превръща България от турска провинция, застрашена да стане руска губерния, в модерна европейска държава. Държавната политика на Стамболов води до бурен икономически растеж и подем на българското образование и култура. Всичко това е постигнато въпреки непрестанните набези на терористични групи, заплатени от Русия. Чрез политиката си Стамболов налага един политически курс, който превръща България в първа регионална сила и гарантира нейното превръщане в европейски политически фактор. За съжаление след Стамболовото управление този курс се изоставя, България отново постепенно навлиза в зоната на руското влияние, което ще доведе до пагубни последици за българския народ и държава.
Безспорно е едно - във всички свои действия Стамболов е воден от идеята за независимостта и просперитета на България над всичко.”

Най-важната задача днес в българската политика е да се прекъсне зависимостта между т. нар. политици (които в действителност не са такива) и сивата и черна икономика и организираната престъпност. Сегашните уж политици не са нищо друго освен марионетки на мафията, от своя страна зависима от руските олигархически кръгове. Целта трябва да бъде в България да се създаде елит от АВТЕНТИЧНИ политици, които да са АВТОНОМНИ ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА, а не кукли на конци без собствена воля. България трябва да има КАКТО ЛЕВИ, така и ДЕСНИ ПОЛИТИЦИ, неподвластни на мафията. Само така може да има истинска нормализация и модернизация на страната. Този процес беше започнат от Костов, но трагично прекъснат през 2001. Да се надяваме – не окончателно. Историята не свършва тук и сега. Враговете на свободата и демокрацията в Кремъл, естествено, няма да се откажат от своите опити за вмешателство в Б-я, ние, за тяхно сведение, също няма да се предадем и да се откажем да им противодействаме. Такава е, товарищи, във вашата терминология „диалектиката” на политическата борба :)

Анонимен каза...

Философът-марксист и виден костолизач Грънчаров получава логистична подкрепа. Да, има нужда от такава!

И така, по-горе виждаме оше една доза костунгерски буламач, щедро поръсен със слова от лексикона на личностите, назначечени за демократи от Луканов и сие.

Абе, почитателю на Игор Бунич и Виктор Суворов, остави ги за малко тези хора. Те едва ли са имали съмнителното щастие да контактуват с Костов и компания, та затова не ги наемай за негови защитници.

Я по-добре кажи дали си чувал за българските борци против комунизма - хора честни и безкомпромисни, тормозени от комунистите и от ДС, лежали с години по затворите. Някое вече си отидоха, други все още са живи. ИЗМЕЖДУ ТЯХ НЯМА И ЕДИН, КОЙТО ДА Е КАЗАЛ ДОБРА ДУМА ЗА НИЩОЖЕСТВОТО КОСТОВ И КЛИКАТА МУ!

Всички тези честни и изстрадали българи също ли са агенти на Лубянка, Ясенево и Кремъл?

Ангел Грънчаров каза...

Ало, антикостовиста, забравил си си нещо репертоара, изпуснал си голяма част от простотиите си! Не се излагай де, давай смело, отново си повтори всичко до последната дума, не се притеснявай, нема страшно! :-)

Анонимен каза...

Не виждам никакви аргументи по същество срещу моите тези от последния пост във възхвала на Иван Йорданов и за пагубната роля на Русия в българската политика. Колкото до българската антикомунистическа съпротива – че кой не е чувал за нея? Българите са оказали най-ожесточената съпротива на комунистите в цяла Източна Европа. В Унгария и Чехия има организирани от самите комунисти (НЕ „отдолу”, от народа, а „отгоре”!!) реформаторски опити през 1956 и 1968, а „Харта 77” и полската „Солидарност” бяха инфлитрирани и превзети (а отчасти може би и инспирирани) от комунистите, докато в България имаше истинска ВЪОРЪЖЕНА АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА СЪПРОТИВА – Горяните - поне 10 години – до 1955!
Истинските антикомунисти в Б-я винаги са гласували за СДС-ОДС, вкл. 1997, напоследък и за ДСБ. Факт е впрочем, че в навечерието на фаталните за Б-я парламентарни избори 2001 част от антикомунистите, вкл. възпитаници на военните на Негово Величество училища, се обявиха за ОДС и против НДСВ. Има и един друг момент – истината, вкл. в политиката, не се постига с решение на мнозинството. Напротив, народът често и трагично греши. Така например германците здравата сгрешиха през 1933 с катастрофални последици на само за себе си, но и за света. Този грях има да изкупуват още дълго. Така и каузата на ДСБ е истинна, макар и засега недостатъчно подкрепена от народа. Неприятното е само, че в политиката не стига да си прав, а трябват мнозинства, за да си на власт и да прокарваш вижданията си.

Анонимен каза...

Ето къде е голямата лъжа и манипулация на костоваците:

"Истинските антикомунисти в Б-я винаги са гласували за СДС-ОДС, вкл. 1997, напоследък и за ДСБ."

Това е абсолютна лъжа! Истинските антикомунисти много бързо разбраха какво представляват "демократите" назначени от Луканов чрез фалшифицираните избори от 1990, и се отвратиха от тях. Това е отразено в много спомени и документи!

Именно с неоценимата помощ на фалшивите "демократи" като Костов Русия успява да контролира и днес процесите в България. Докато честните хора не разберат това - няма отърване от руската мечка!

БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ каза...

На анонимните костофоби ще кажа само, че да се плюе срещу Костов е все едно на умряло куче нож да се вади.. И двете дейности са безпредметни.

Ангел Грънчаров каза...

Иванич, иска ти се, вероятно прекалено много ти се иска Костов да е "умряло куче", и на мнозина други като на теб им се иска това, ама нали знаеш, на мечтите не винаги е съдено да се сбъднат! :-)

Любака каза...

Поздравления за Ангел Грънчаров. Злобата на опонентите е доказателството за точността и дълбочината на неговите разсъждения.

БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ каза...

Грънчарски, каквото и да ми се иска, то не включва Костов по никакъв начин...

Анонимен каза...

Разбира се, че истинските антикомунисти много скоро разбраха генезиса на СДС (както, впрочем, на всички източноевропейски "антикомунистически" движения) в тайните служби на комунистическия режим, но от това не следва, че не трябваше да се гласува за СДС. Защото се оказа, че процесите в обществото не могат да се контролират изцяло. И доказателство за това са именно изборите от 1997, когато част от посткомунистическата олигархия, както добре си спомняме, подкрепяше ОДС, надявайки се, че ще може да направлява процесите в правителството и Б-я по свое желание. Именно това Москва никога няма да прости на Костов - че въпреки че беше заобиколен от кагебисти и кадесари, благодарение на личните си качества и опирайки се на шепа лоялни съратници успя за голяма изненада и ужас на Москва да откъсне Б-я от руската геополитическа орбита. Тъкмо затова на Кремъл се наложи 2001 да разиграва цирка със "завръщането" на Симеон и т.н. Но всъщност това са тривиални и общоизвестни факти. Отчаянието на Москва личи обаче особено от факта, че напоследък карат разни драскачи да пишат неаргументирани, абсурдни и направо казано детински постове по форумите за мнима руска връзка на Костов. Тези хора наистина нямат никаква фантазия. Както се казва в операта "Севилския бръснар": "Измислете, потърсете други по-добри лъжи, стига вече, туй ме дразни, всички думи са напразни!"

Анонимен каза...

Отново и отново костовашки лъжи и увъртания!

Говорят другарите, разбираш ли, от името на истинските антикомунисти, ама никой не споменава какво са казали и написали същите антикомунисти, тормозени и лежали по затвори, за лицето Костов. Именно истинските антикомунисти са заклеймили Костов като най-гнуснен кадесарски агент-провокатор.

А през 2001 г. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД изгони този крадец и негодник и предпочете Царя. Да, така е, всички разбраха, че на довчерашни партийни секретари и специализанти в ЦК на КПСС не може да се вярва. Това е истината, костоваци!

Ангел Грънчаров каза...

Знам, Иванич, знам, всичко друго искаш, само не Костов! Оно не само ти, ами и Гоце тъй иска, и Дмитрич, и Симеонич, и Доганич, и цялата руска сган, нъл тъй?!

Анонимен каза...

Още за опонентите на Грънчаров. Злобата им е прост израз на защитна реакция. И те са душици, техният бит и ценностна система са обусловени от възможността за добро съществуване под закрилата на държавни системи, чиито президенти са: за БГ - агент на ДС, за РУС - главен шеф на КГБ. Да не говорим за тройното управление. Злобата е защитната реакция на губещия. Опонентите на Грънчаров явно са заложили на губещия кон, който всъщност е дръглива, стара, проскубана стогодишна кранта.

Ангел Грънчаров каза...

То "истинските антикомунисти", както и "истинските патриоти" от наше време, винаги у нас са си били все на руска заплата, така че наистина и аз се присъединявам към разумно говорещия по-горе и бих ги призовал по своему: "Наглеци, стига, всуе се морите, е, поне зарплатите да си оправдаете де, знаем защо са тез ваши напъни, ама дикиш вече не хващат, ето туй е лошото, туй е вашата прокоба..."

Ангел Грънчаров каза...

Един коментар от другия ми блог по темата за разговора ни с Радо, пак свързан с проблема "Костов":

2. анонимен - Поздравления за постинга и за снимката.
18:51

Особено приятен разговор с младежа Радо.Не е ли трагедия това,че най-големия политик и държавник на България от Стамболово време е толкова мразен,колкото и великия Стамболов навремето са го мразели.Какво бъдеще може да има народ,който не може да оцени своите велики държавници.Как не могат да разберат,че Костов е необходим на България точно в този важен етап от нейното развитие.Как не могат да разберат,че Костов е с един ръст над всички останали политици.Как успяха да настроят народа срещу него.
Трябва да отваряме очите на хората за истината.Моите наблюдения са,че поне във форумите все повече българи проглеждат.Но това не е достатъчно.
Поздрави!
Костовист

Анонимен каза...

Грънчаров, истинските антикомунисти не са били на руска заплата, а на руска затворническа чорба, ако ти е известно.

А на руска пълна издръжка и поддръжка е бил твоят Бог, Вожд и Месия Иван Костов, по време на специализацията си в ЦК на КПСС. И затова им подари НЕФТОХИМ, човекът, нали трябва да се отблагодари за щедростта!

Ангел Грънчаров каза...

Истинските антикомунисти не се тупкат в гърдите, още по-малко пък чакат да бъдат хвалени и или награждавани с ордени от Гоце.

А от креслювци "истински антикомунисти" като теб, които не се гнусят от руска заплата, човек вече не смее да се нарече антикомунист: вашата задача е да представите антикомунизма във възможно най-уродлив и отвратителен вид и с арогантното си поведение комай успяхте!

Анонимен каза...

Отново и отново костовашко нахалство и безочие!

Лъжливото овчарче Грънчаров само си призна, че е получавало подаръци като награда за безмерните възхвали на специализанта в ЦК на КПСС и виден "демократ" Иван Костов.

И после същият този Грънчаров обвинява несъгласните с него, че били на руска заплата, че били хора на службите, че са ненормални и прочее. То бива наглост, бива словоблудство, ама чак пък толкоз...

Ангел Грънчаров каза...

Изглежда изхождаш от себе си, понеже явно пишеш простотиите си тук и там само срещу пари и награди :-) Не биваше да се издаваш така глупаво...

Аз пък за разлика от такива като теб пиша единствено по идеални и ценностни подбуди. Просто сме с различен ген, ако ме разбираш какво казвам...

Анонимен каза...

И на това място ще повторя: обръщам внимание на дежурния Анонимко-антикостовист, че това е интелектуален политико-философски блог, в който се води РАЦИОНАЛНА ДИСКУСИЯ, т.е. изтъкват се факти и аргументи, а не форум за любовни несполуки, проблеми на подрастващите или за това дали картофи се пържат по-добре с олио или маргарин. Затова за аудиторията на този блог подхвърлени фразички за този или онзи и най-вече за Костов от рода на това че бил отвратителен човек и голословни твърдения че бил агент на Москва нямат никаква стойност, ако не са подкрепени със солидни доказателства.

Във връзка с това ще му напомня или по-скоро обясня нещо, което за осмиваните от него философи е банална истина, но нему май е неизвестно: в логиката има едно старо правило, което гласи: доказателстената тежест се носи от онзи, който изказва ПОЛОЖИТЕЛНО твърдение, напр. „Иван Йорданов Костов е агент на Москва.” Никога не бива да се опитваме да доказваме ОТРИЦАТЕЛНО твърдение, напр. „Иван Йорданов Костов не е е агент на Москва.” Твърдения винаги се започват с факти, а не с отсъствието на факти. Неналичието на нещо не може да се докаже логически. Следователно не „костовистите” трябва да доказват, че Костов НЕ Е агент на Москва, а „антикостовистите” като Анонимко трябва да доказват, че Костов Е агент на Москва. А от него досега сме чули само, че 1. Костов е лош човек и 2. че Костов е продал Нефтохима на Русия. Ерго: Костов е агент на Москва. Нашето възражение е: това са прекалено слаби предпоставки, за да се изведе от тях подобно заключение. Трябват още и много, много по-силни аргументи. Чакаме.

Анонимен каза...

Да бе, мно-о-ого слаби аргументи.

Какво ще се занимаваме с някакъвси Нефтохим! Какво ще се занимаваме с някакво си разграбване на държавата! Какво ще се занимаваме с прикриването на всички комунистически престъпления и грабежи!

Другарят иска по-сериозни аргументи, че тия му са малко...

Ангел Грънчаров каза...

Приятел, не можеш да я убедиш нещо дори най-просто тая антикостовистка латерна :-) Тя може до смърт да повтаря все едно и също и не вдява никак... казано е: тъп, ама упорит :-)

Анонимен каза...

Далеч съм от мисълта, че такива хора могат да бъдат убедени в нещо, защото не са податливи на рационална дискусия. Едва ли с аргументи можем да убедим Сталин и Хитлер, че демокрацията е нещо хубаво. Също така е невъзможно да убедим Путин например да обикне Роналд Рейгън. Враговете на свободата и демокрацията винаги ще си останат такива. Искам само да покажа, че той не изпълнява задачата, която му е поставена, защото в този блог прази лозунги и фрази просто не вървят. Средствата трябва да бъдат адекватни на аудиторията. Затова един такъв комунистически агитатор тук е депласиран и не върщи работа, необходим е интелектуалец, умеещ да аргументира вещо и логически.

Ангел Грънчаров каза...

Напълно вярно разсъждавате; много пъти въвеждах модерация на коментарите, за да чистя безкрайните повторения на все едни и същи баналности, които антикостовистката латерна повтаряше да умопомрачение. Но това път отблъсква и сериозните коментатори, излиза, че е въведена "цензура". По тази причина го оставих да си разиграва коня, та да видят хората колко е акъла на действащия из блоговете ченгесариат.

Вярно, че пречи на сериозната дискусия, но пък от друга страна можем да го приемем за нещо като природно явление, да речем, като облаците, т.е. да не му обръщаме внимание. По тази причина съм го оставил. Тази платформа не поддържа блокиране на ай-пи, а пък ако не съм сведущ, нека някой да ми напише дали може да се блокира даден нахалник?

Анонимен каза...

На тези против Костов - да барате меча сега!!
След 5 юли.
Костов е най-истинския, знаещ и можещ български политик в по новата история на България. И затова болшевиките и техните( нашите червени роби) български колеги -родоотстъпници вложиха сетни сили и огромни финансови ( краденото от нацията)ресурси да го дискредитират тотално пред същата тази нация...е почти успяха,,но почти!