Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 7 декември 2008 г.

Лесен достъп до най-ценното от моите блогове

Днес се постарах да направя нещо за по-рационалното организиране на съдържанието на блоговете си, та да бъде по-достъпно за потребителите (читатели, зрители, слушатели). Оказа се, че в главния ми блог имам вече 1 641 поста (статии, коментари и пр.) и 8 280 коментара! В другия, допълнителния блог, в който съм слагал по-интересните и по-важни статии, има 334 статии. Като при това, трябва да отбележа, че няма даже частично покриване между публикациите в единия и в другия блог.

В настоящия блог пък имам 1 307 публикации, но повечето са препечатка от другите два (защо съм правил така е отделна тема). В блога, наречен СВОБОДНА ВИРТУАЛНА АКАДЕМИЯ има 177 оригинални публикации - философски, исторически, психологически, т.е. образователни.

Ето че даже аз самият не мога да разбера как за две години и два месеца успях да напиша толкова много неща. А пък да се ползват и намират те е изключително трудно даже за мен самия. И то при положение че като модератор имам много повече възможности от един потребител.

Та ето днес се постарах да събера най-стойностното от моите публикации, което има отношение към раздела ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ. Получи се една поредица от теми, които, убеден съм, ще са много полезни особено за ученици от 12 клас, изучаващи такъв предмет, а също и за всякакви други хора, които имат интерес към подобна тематична област. Тоест, за всеки гражданин, искащ да се ориентира в най-парещите човешки и български проблеми. Ако ги поразлисти, ще може много да придобие.

Ами това е, във всеки един от моите блогове има в менюто място, обозначено като ЗА УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ. Там са посочени отделните групи проблеми, а пък най-отгоре е гражданското образование. Това съм го направил за възможно най-лесен достъп на любознателните потребители до съответните теми. Разбира се, има и други начини за лесен достъп, примерно търсачката в блога, ползването на "категориите", таговете и пр.

Приятно четене (слушане, гледане: понеже има и много теми във видеоформат!) и ползотворни размисли! И ако има нещо, питайте, ще се постарая да отговоря на всеки.

Вижте и чуйте и най-новото в моя видеоблог HUMANUS. Технологичният прогрес трябва да се насърчава!

1 коментар:

TONI каза...

Интересен блог. Има ценни публикации, но като цяло с натрапчивия АдСенс и претрупания дизайн отблъсквате голяма част от потенциалната си аудитория.

Поздрави !