Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 5 март 2009 г.

Колко ли платиха на Барековчо за поредната серия от гнуснички мръстотийки?!

Тази сутрин, твърдят, Бареков е осъществил ново платено "активно мероприятие" по окалването на Иван Костов. Тоя плазмодий вече мина всички граници на "журналистическата етика", ама нещо де, то волът рие, ама всичко иде на гърба му. Ето по този повод какво пише един приятел на блога (аз нямам възможност сега да пиша свой анализ щото съм на път):

Държавна сигурност отново е с пяна на устата!!!! Идват избори, сън не ги хваща. Ами ако Костов нещо вземе та излезе пак?! И, не дай Боже да вземе да бърка из банковите ни сметки! Особено сега, когато швейцарските банки дават сведения при официално запитване от чужди власти...

Айййй, не останаха по аптеките давилови капки! :-)

Ако В.Филипов е казал нещо такова, значи сме купили още едно момче за наши цели!!! Абе, аланколуОВЦИ, ако Иван Костов беше руски агент, нали най-малкото щеше да пусне руснаците да прелетят през България и да направят планирания си десант в Косово, по молба на "прогресивните сили" там?!

И България сега щеше да е все още в групата на чакащите за НАТО и ЕС, заедно със Сърбия, Македония, Албания, Монголия и т.н.

Та нали основната омраза към Иван Костов и "хвърлените" милиарди от 1997 г. насам за неговото тотално очерняне са именно за неговата политика, насочена към Запада, Европейския съюз и НАТО.

Филипов, Филипов, за колко те купиха??!

Надявам се и най-дебелата глава "от ляво" да е загряла....

Ммммммм, ама хич ама...

(Автор: К. Николов)

Абонирайте се за първия и единствен блогърски вестник! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в немилост!

21 коментара:

Анонимен каза...

Колкото и да рИвете кретеноидни костунгери, наближава края на клептоманската ви котерия!

След три месеца и ще изчезнете както изчезват рудиментите,ненужни за развитието. И само високите цени на бензина ще ни напомнчя с отвращение за Изчадието от Драгалевци, убиеца на Синята Идея, националния предател и българомразец Иван Костов!

Karina каза...

Бареков все повече изпростява и все повече му избива и на физиономията. Видно е, че при него развитието е в обратна посока.

Анонимнико, не се мори толкова ще ти се наложи още 4г. да гледат и слушат Костов.
Да те питам, кат си толкоз зареден дъл не би могъл и газ и произвеждаш, тъй де поне файда да има от тоя заряд, дето носиш :)

Ангел Грънчаров каза...

:-) Антикостовистката латерна гледам пак си е повторила урока! Хубавото е, че е бясна като никога, явно ДСБ са във възход щом ченгетата така се пенят!

Анонимен каза...

Не само възхода на ДСБ ги е активизирал, в последно време майка им, столетницата,окраде много парици от народа и сега раздава на активните си чада. Една част от тия са бивши платени лектори от дружество "Георги Кирков",стари и негодни номенклатурни/тая дума не е включена в съвременния речник/ кадри, бивши партийни секретари и пр, все хора със заслуги, всеки с нещо трябва да помага.Активността е не само по форумите, навсякъде, където са се събрали повече от двама-трима човека, разговорите са същите, и там само Костов е споменаваното име. Завчера чух една баба как разправя, че Костов им ограбил пенсиите и даваше пример със своята, която била 10 хиляди лева, пък после станала 90 лева. На едни се плаща интернета, на други се подхвърля по някоя трохица, на едни щели били да им увеличат пенсиите, други ще ходят на море, тежки времена са, трудно се издържа, от никъде парици не "падат".Плащането вече не е според нуждите, а според заслугите. Естествено е Явор Дачков, Бареков, Петър Волгин, Силвия Великова и др. подобни да получават повече,но там аудиториите са големи и резултата също.Както каза едно забегнало наскоро дете на партията, Николай Камов, че за един милион купуват съвести и те стават послушни.
Каменов

ОИ каза...

Какво и да стори Иван-черния вече няма да е част от нещо. Той залязва под лъчите на себичността си!

RoujkaBG каза...

Гледах въпросното предаване и смятам, че този път Бареков коректно изложи проблема между СДС и Костов.

Доста местни структури на СДС в страната /бяха изброени поименно/ са подписали предварително предизборно споразумение за обединение на СДС и ДСБ, но

Софийската организация на Юруков и Пламен Радонов /машите на ДПС и ДС-вътрешна "опозиция" в СДС/ се обявяват открито против Иван Костов и подомолно срещу Мартин Димитров, новият лидер на СДС

В кокретният случай всякакви обвинения срещу Бареков са прехвърляне на проблема от болната на здравата глава.

Бареков прочете отговорът на Иван Костов. Не Бареков и Костов са проблема, а ДепеСарско- ченгесарските мекерета в СДС, които за поредно правят опит да осуетят обединението на СДС.

Струва ме се, че за поредно Костов ще бъде употребен и обвинен за разцеплението, което се задава вътре в СДС вместо очакваното от всички обединение.

Анонимен каза...

Стига бе Костов е бита карта. Ако не влезе в коалиция няма да види парламент. А освен това много бързо се забравиха аферите по негово време. Хората винаги гледат в миналото и си казват, че е било по добре.... и нещата се повтарят отново и отново. Нов човек ни трябва!

Анонимен каза...

Ама Костов е светец!
Защо говорите лошо за него?!?

Отговорете си на въпроса щеше ли да има България днес, ако Костов не беше се родил тук, и по това револуционно време?

Има хора, които са били болни и слепи и само от едно докосване до него са оздравявали. Надежда е оздравяла. Г-жа Шулева се е записала за преглед.

Анонимен каза...

Никой не може да ти направитова, което сам може да сториш за себе си. Такова е съсътоянието и в СДС.Най-опасните персони внедрени от ДС и БКП са в софийските организации, затова от там отказват единение със ДСБ.Не че в провинцията има общинска организация на СДС, където няма такива агенти. Например в община Панагюрище в продължение на 10-тина години председател на общинското ръководство на СДС - САШО ГОСПОДИНОВ,се разбра че е ченге след като името му излезе като резултат от проверката на централната комисия. Изключиха го шумно и позорно, но той буквално на другия ден създаде и оглави от подобни нему 6 човека структура на ПП ЛИДЕР.След по-малко от седмица оглави областната Пазарджишка организация на Лидер, а след това стана и председател на предизборния областен щаб на движение НАПРЕД. Такива САШОВЦИ ГОСПОДИНОВЦИ има навсякъде и те особенно стръвно работят срещу обединението на СДС и ДСБ.

Анонимен каза...

Taka, iskam da se oburna kum avtora na taka nare4enata statiq. Predi tova da kaja, 4e pi6a na latinica poneje se namiram na rabotnoto si mqsto v Germaniq i tuk kirilica ne se izpolzva. Da preminem kum temata.
1. Gospodin Avtore nau4ete purvo malko Geografiq: Mongoliq e v Azia i na neq ne i trqbva da vliza v EVROPEiski Sayz!
2. Ne moga da razbera kak sled kato Ivan Kostov pri4ini tolkova muki na Bulgaria vse o6te ima hora, koito go poddurjat. Vie ili vsi4ki ste naistina maloumni ili i az neznam. Az li4no sum usetil posledstviqta.
3. Ot taka nare4enoto NATO, polzata ni znae6 li kakva e? Ograni4iha ni pazarite, za6toto citiram "vie nqmate pravo da proizvejdate za ... poradi interesi na USA v tazi strana." Tova ne e prosto nqkakvo izre4enie. Tova e ot oficialen dokument na Voenno Ministerstvo Bulgaria adresiran kum edin voenen zavod v BG (nqma da citiram imena tuka)!
4. Ako vse o6te ste na drugo mnenie, zna4i za Bulgaria nqma nadejda...

Анонимен каза...

Самостоятелните,обективно мислещите хора имат възможността и предимството да виждат нещата такива,каквито са!Важно за всеки от нас е докато разберем кой всъщност стои срещу нас! Понякога това проличава веднага-понякога продължава много дълго,но винаги истината излиза на яве!Народът е казал-винаги идва и Видовден!За 20г.на собствения си гръб всички-и децата,дори и уличните псета разбраха и усетиха на собствен гръб кой ни води толкоз време към дъното и кой какъв е!Самият факт,че за всички мръсотии в държавата все Иван Костов ви е виновен,че продължавате не само да мислите,но и се опитвате да правите цял народ за сляп и наивен,достатъчно добре показва кой какъв е!Повече от десетилетие оплювате този достоен човек,какви ли грехове не му приписахте?!Срамота е!Не съм чул някой да е казал,че е светец,но с недостойното си поведение вие самите го правите такъв!И Господ е казал:"По делата им ще ги познаете!"Покажете поне малко уважение към себе си и народа ни!Благодаря за вниманието!

Анонимен каза...

Любака от Перник:
Повод за последната ДС-мобилизация срещу Иван Костов е неговия висок и непрекъснато повишаващ се рейтинг, отбелязан преди два дни и от Алфа Рисърч. Затова са активни и реактивни тези душици - задава се опасност. Така писукат плъховете в миньорските забои при появата на гризу.

RoujkaBG каза...

Ако българският народ и този пореден път на изборите се изложи и не гласува за личности, и дясно управление на държавата- нищо и никой не може да му помогне!В итернет вече върви подписка, не знам от кого? за налагане на предпазна клауза от ЕС на България.

Всеки един, който няма да бъде съгласен с изборът, който тоя народ ще направи за поредно има правото да му каже:" Прост народ,слаба държава"!

И да се сърдят сами на себе си,нито на Масларова, нито на Станишев, нито на Овчаров,на Румен Петков, на Миков и т.н.

Никой не може да носи отговорност за колективната посредственост, за съжаление колективно носим послествията, но това е положението.

Ей, за това трябваше да има отваряне на досиетата / не частично и избирателно, а пълно/ както и прилагане на закон за лустрацията.

Това, което нашенецът от Панагюрище дава за пример не е единичен, а повсеместен и е в цялата страна и не само в СДС, а във всички партийни структури-
дългата ръка на ДС.

RoujkaBG каза...

Костов, подкрепен от обединената десница е единствената алтернатива на ДС, ДПС, БСП, НДСВ. Тия последните и в момента им сърбаме попарите и благодарение на същите ежедневно слушаме колко милиарди ни се спират от ЕС.

На изборният хоризонт се задават
новите ДС комунистически пипала- Лидер и Напред.Тоя народ трябва да проумее две простички неща, че:

Честно да си призная срам ме е, че трябва да им напомня, че трябва да гласува за дясно управление. Ако за 20 тежки години не е разбрал закого трябва да гласува- няма да разбере и през следващите 20г.

Анонимен каза...

Грънчаров, каква стана тя, бе пиле шарено! Ето, и един сънародник от Германия ти написа, за да ти налее малко мисъл в чугунената глава. Ама ти попиваш ли?

Ето части от постинга му (написан на кирилица):

"Така, искам да се обърна към автора на така наречената статия.

.....

1. Господин Авторе, научете първо малко география. Монголия е в Азия и на нея не и трябва да влиза в Европейски Съюз!

2. Не мога да разбера как след като Иван Костов причини толкова мъки на България все още има хора, които го поддържат. Вие или всички сте наистина малоумни или аз не знам. Аз лично съм усетил последствията.

....

4. Ако все още сте на друго мнение, значи за България няма надежда..."


Драги сънароднико от Германия. Ще те поправя. У нас няма ХОРА, подкрепящи Костов. Има само зомбирани бетони глави, прекланящи се пред тази жалка и долна личност. И, разбира се, също професионални крадци и агенти на чужди сили, на които костолагачеството им е основна работа (и печелят добре от нея).

Що се отнася до познанията на Грънчаров по география - те наистина са доста скромни. Но нека да не виним момчето. То е било изпратено от Партията в града на Ленин за да учи марксизъм-ленинизъм. И също за да срами името на неговия адаш - политзатворник, който по същото време е бил хвърлен от комунистите в затвора.

Тъй че философът-марксист е бил зает предимно с разучаването (наизуст) на трудовете на Ленин. Не му е останало време да научи къде е Монголия. Но това не е и толкова важно. Ако Партичта каже, че Монголия е в Европа - значи тъй ще е!

Не бъди такъв песимист, драги сънароднико. Надежа има
(но не Надежда Михайлова!). Рано или късно Костов и неговата бандитска и агентурна дружинка ше бъдат разобличени и подведени под отговорност.

Ангел Грънчаров каза...

Тоя съвсем превъртя; даже започна сам със себе си да разговаря! :-)

Този бяс на ченгетата срещу Костов само показва величината на невероятния страх от него, който ги тресе!

Анонимен каза...

интересно че защитавате Костов.Явно чрез интернет вече по лесно се манипулира мнението на зомбирани, по цял ден цъкащи на компютъра хора. но от друга страна има логика. САЩ ги управлява черен. Защо и нас да не ни управлява циганин

Ангел Грънчаров каза...

Дудука винаги играе по дудука на тия дето дават пари

Анонимен каза...

a ti po 4ii dydyk igrae6.za sega po kostoviq sviri6 qko

Анонимен каза...

Господа другари офицери милиционери,
крадохте,както винаги безогледно и много и този път. Само че сега стана по трудно - сега вече има ОЛАФ,който е по следите ви, има европейски институции, които лесно не се заблуждават, има и "отвратителна" опозиция.
Какъв ужас ако след изборите едно сериозно дясно управление се залови с разнищване на далаверите ви - става въпрос за десетки и стотици милиони, "скътани" от митници, ДДС-та, псевдоевропейски проекти, "рубладжийски" подкупи и какви ли не други пладнешки обири!!
Още повече, че сега при демографската криза се опразват около 300 училища и с малка помощ от Европа, те лесно могат да се превърнат в места за лишаване от свобода , а от братска Албания почти без пари ще внесем 50 ТИР-а с раирани облекла.
Та, според запознати, нестата ще стигнат и всички ще може да бъдете "уредени" там.....
Кофти перспектива нали, тъкмо осигурихме следването на внуците в Оксфорд ( а защо не в Новосибирск ??), и сега.... - егати ужаса.
Ще платим и на Барека, и на Васко Филипов, и на www.sotirov.com (пощенската кутия "Иван Сотиров" на Държавна сигурност на предишните избори, която очевидно се активира и сега), ще платим на всеки,който иска да играе за нас и да громи ....Иван Костов.
Въпросът е на живот и .....затвор.
Един Иван Костов, лидер на малка партийка, вече 8 години в опозиция, и вие сте се хвърлили като мечка стръвница на безобидна плячка, по коя логика ????
Страх бате, страх до побъркване, от един силен човек, утвърден политик, авторитетен икономист и ДЪРЖАВНИК, благодарение на който България смени курса от вашата "цицка" Русия към свободния цивилизован свят.
И който е в състояние да ви тури отново в "ъгъла", в който ви навря през 1997 - 2001 година.

П.С.Благодаря за уточнението, че Монголия не е в Европа. Очевидно съм надценил чувството ви за хумор..

Анонимен каза...

Бареков е голям журналист, който дава думата на всички. Това е демокрацията. Плюенето ви срещу него е детска работа.