Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 10 януари 2010 г.

555 555 посещения: знак, вещаещ добро бъдеще на блога HUMANUS

Става дума за ето това число, което дебнах преди малко: Влизайки в блога си, съвсем случайно погледнах брояча на посещенията. Той изглеждаше така:. Не съм фаталист, но пък добре схващам, че символиката има някакво голямо, ала незабележимо и неразгадано мистично влияние върху нас. По тази причина почнах да дебна кога ще се получи число на посещенията, съставено само от петици. Почнах да презареждам страницата през 10 секунди. Първо се получи следното число . После, след още 10 секунди ето това: . Аз съм голям инат, настървих се да получа "щастливото число", понеже нито веднъж зосега не съм могъл да улуча момента, в който то е на брояча. И ето, щастливият момент дойде: . Страхотно е, нали: 555 хиляди и още 555 са броя на зарежданията на тази страница! Велик миг! Дано това, че го улових, вещае добро бъдеще на блога, в който, не знам дали сте го забелязали, влагам себе си, своето сърце и душа.

А после мигът отмина: . Времето си тече неумолимо: . Така е, няма спиране. Дали някога ще доживея да видя число на брояча 1 111 111 посещения? Дай Боже! За две-три годинки достигнах днешния рекорд, колко ли ще са необходими за да се удвои този резултат?

Всъщност, количествените неща от този род малко ме вълнуват. Важно е качеството. Но понякога се впечатлявам и от играта на цифрите. Затова си позволих тази волност, пишейки странния си пост. Извинете ако има нещо!


Няма коментари: