Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 6 март 2010 г.

Европейски и демократично мислещите българи сме длъжни да подкрепим свалянето на средноазиатско мислещия ни Президент

Снощното участие в "Панорама" по БНТ на вицепремиера Цветанов (Президентът да се оттегли от поста) предизвиква големи отзиви сред гражданското общество, представено най-вече в интернет. Проследете коментарите след тази публикация и ще видите какво става дума. Смятам, че европейски ориентираните и демократично мислещите българи сме длъжни да подкрепим една инициатива на управляващата партия за сваляне на средноазиатско мислещия ни президент. Ето едно показателно мнение в тази връзка, което взех оттам:

От 20 години президентската институция в България се меси непозволено извън нейните пълномощия в държавните дела - и предизвиква правителствени кризи когато това й е изгодно.

Припомнете си намесата на Желю Желев и свалянето правителството на Филип Димитров, след това празните приказки на Петър Стоянов и бламирането правителството на Иван Костов. Най-накрая Г.Първанов прави-струва за да докара тройната коалиция - и ако не бе народната воля през юли 2009 година сега още щяхме да се гърчим в разни "обръчи".

Сега този президент ще се опита да свали и ГЕРБ - ако Б.Борисов остане безучастен към подмолните действия на държавния глава. Освен ако той, Бойко Борисов, не му играе скрито по червената свирка.

Трябва да се запомни, че по Конституция президентът у нас има само представителни функции - да открива тържества, да произнася речи, да се пъчи по международни конференции.

А той се опитва, и то небезуспешно, да подменя народния вот. Пак ли ще ни докарат БСП на власт чрез някой спасител като Симеон, продал чест и достойнство за няколко декара гора?

Вътрешният министър Цветан Цветанов има пълно право в своите изявления и ние ако искаме по-добро бъдеще трябва да го подкрепим.

Написа: fred.aster София, България


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

10 коментара:

RoujkaBG каза...

Агентът доносник Гоце с публикуването на стенограмата от посещението на министър Дянков в президенството "донесе" на българският народ, и по- специално на младите изнесе нагледен урок...как се провежда Другарски съд по комунистически.

Поучително. Два пъти. Веднъж, че доносникът си е доносник и е долен човек като селски цървул от долната махала на село Сирищник. Втори път, че наглостта на комунистите е безкрайна и безмерна и почивен ден няма.

Същият този Гоце и партията му след като лъгаха, крадиха и ограбиха народа и го доведоха до просяшка тояга, представете си изисква от Дянков, дето вчера се върна от Англия да се извинява на бедните, гладните, соц. слабите, болните...Наглю Наглев...учете се, деца, не правете като тях.На това му се казва ЦИНИЗЪМ.

Няма друга държава в света, в която циганите и турците да си имат президент, а коренното население българи да си нямат.

Та другарят, агент Гоце като е почнал да публикува стенограми нека продължи в същият дух и да публикува стенограмата с Газспром.

Анонимен каза...

Първанов, прекали! Подай си оставката веднага!

Заради неуважението към институциите, гражданското общество и Конституцията, заради вероломния запис на разговора с финансовия министър Симеон Дянков и публикуването му без знанието на записвания-нещо, за което всеки журналист би попаднал по ударите на закона, заради абсолютната липса на морал и достойнство и уронването на престижа на президентската институция.

http://www.facebook.com/group.php?gid=376135401252&v=info

Анонимен каза...

http://www.facebook.com/group.php?gid=368489401179&ref=nf

Анонимен каза...

работата взе да става дебела: http://www.mediapool.bg/show/?storyid=162717

Тодор Станчев каза...

По - горе, изреждайки изцепките на президентите ни, забравихте Пешо Танкиста. А подхвърленото от другия Пешо: Иване, кажи им, те ще те разберат! (Като в селска кръчма, през 2 маси)е шедьовър. Като главнокомандуващ,вероятно, би казал: Генерале, прати ги, те ще се оправят!
За Жан и Сергей Нямам думи.
Разчитах на Царя, но той се оказа горски и ми препоръча да си сменя чипа.
Няма ли нормален, компетентен БЪЛГАРИН за Президент?

Анонимен каза...

Добре, ама посочете кой е по-свестен?
1. Правителството не е европейско, а е про-американско, което е синоним на антибългарско.
2. Дянков е юпи, т.е. поредният чужд агент, загрижен за американските, а не за българските интереси.
3 И Гоце е доносник, но поне е досносничил у дома.Не че го защитавам. Нито веднъж не съм гласувал за него.
4.Не знам дали ще се намери по-компетентен, обаче едно е сигурно: адски трудно ще се намери свестен, сиреч Честен българин, който да обича България, да е неподкупен, да обича и държи на народа си и да го представя по достоен начин, умеейки да казва НЕ за всичко онова, което е в ущърб на българите.

Анонимен каза...

Ще смените Гоце и кой ще поставите на негово място - яйцеглав полицай като сегашният Цецко "мъжката Цеце" Цветанов, с основно задълние да се изказва по всичко и по всеки, като селска клюкарка, или като милиционерчето от сел Бойко "Водоноско" Борисов" с мислене на текезесарски бригадир пред отчетно събрание(Отчета е за САЩ).Имате ли по-добри кандидати от тези?Ако нямате си мълчете за Гоце, и той може да не е стока, но поне не се е вмирисала на милиционершина....

Анонимен каза...

Един коментар за Гоце:
Цитат от Огнян Минчев: "Първанов е олицетворение на цялата ориенталска изостаналост, безхаберност, болшевишко интригантство и византийски модел на политическо далавераджийство, който тегли България към дъното."

"Our generation has had no Great Depression, no Great War. Our war is spiritual. Our depression is our lives."

antilumpen каза...

Чувствам се единствено убедена или задължена (щом говорим за задължение, а не за убеденост) да подкрепя Президента и, ако зависи от мен нещо, да не позволя такива ориенталци, мислещи се за европейци и демократи, като написалия гореизложеното да не изплуват в никакъв случай много нагоре, т.е. да решават за повече от себе си, въпреки че най-отгоре обикновено изплуват винаги фекалиите.

Анонимен каза...

След като преди години докарахме царя и лондонската му свита да ни ,,оправи",сега сме се подложили на пожарникаря и неговата американска команда.Нас я ни оправят,я не ,но със сигурност си оправят тяхното положение,после си събират багажчето и чао...Питам се що Първанов не си сложи милиончетата в джоба и не се чупи някъде на спокойствие,ами е тръгнал да се опитва да си чисти името?А на всички,които хвърлят кал по него ще кажа:Да ви са живи и здрави и Борисовци и Дянковци и др.Вие си ги заслужавате.