Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 6 март 2010 г.

"Възмутително: четете коментариите в блоговете – цунами от помия срещу "социалния Президент" таваришч Гоце Първанов!!!"

Попаднах на това мнение на едно място и понеже много се интересувам от колизиите, на които е способна човешката душа, особено пък българската, да не говорим за комуноидната такава, та по тази причина, крайно удивен, че такова увъртане и усукване изобщо е възможно, публикувам и тук споменатото мнение, за да се прочете от повече хора; щото то според мен е единственото мнение в българския интернет, което съчувства на подлеца Гоце Първанов:

Уважаеми г-н Инджев,

Внимателно прочетох всичко написано от Вас по „Казуса Дянков-Първанов“, гледах Ви и в „Станция Нова“ и установих, че ако бяхте поне малко по-обективен, щяхте да си спомните някои предишни изказвания и действия на министър Дянков по отношение на президента.

Първанов от своя страна беше достатъчно търпелив досега да ги подминава без да се скандализира излишно обществото. Като се има предвид обаче, че в това правителство нищо не става без санкцията на премиера, естествено е да си зададем въпроса: дали пък интервюто на Дянков в „Шоуто на Иван и Андрей“ не е провокация, санкционирана от Борисов? Дали просто не е разузнаване с бой, което има за цел да дискредитира по гьобелсовски Президента и същевременно да провери неговата реакция?

Как по друг начин може да се определи абсолютно непрофесионалното поведение на един финансов министър, който освен че трябва по-рядко да си отваря устата, ръководи и НАП и други структури на МФ, и който би трябвало да има абсолютно точни данни за финансовото и имотно състояние на президента - и чието задължение е ако има подобни данни, да информира съответните органи на изпълнителната власт и прокуратурата и тогава… ипийчмънт???!!!

Вместо това се провежда една типично махленско-пропагандна акция, с доста съмнителен привкус, която няма начин да няма отзвук и навън, в чужбина, защото е удар върху президентската институция на страна-членка на Европейския съюз! В една Европа, която трябва да решава проблема Гърция, най-малкото би се толерирал конфликт между институциите и нестабилност в още една държава-членка.

От друга страна, управляващите би трябвало да знаят, че контактите на Първанов в Социалистическия интернационал и в лобито на социалистите в Европейския парламент хич не са за пренебрегване, независимо, че социалистите в момента нямат мнозинство. От тази гледна точка провокираният конфликт е нелогичен, но от друга, дали пък това не е и нескопосан отговор на някои среди на искането на Първанов да се огласят и т.н. икономически досиета на прехода???

Сам знаете, че има доста хора, които са заинтересовани това да не стане или най-малкото да бъде неглижирано - като президентът се окаля в същата воня, в която бяха окаляни и редица други политици на прехода. Тези, които разбират проблема, са наясно, че Първанов няма как да е милиардер, но обикновените хора и лумпените не си задават въпроси, те приемат нещата за чиста монета, особено когато ги облъчват от екрана и когато лъжата се повтаря като рекламен клип стотици пъти.

Четете коментариите в блоговете – цунами от помия!!! В тази ситуация Първанов постъпи по бойковски и мисля, че това изненада доста хора от правителството. Не съм и убеден, че това е пирова победа, както казахте, точно обратното: по-вярно е, че политиката на Дянков неминуемо ще му носи негатив след негатив и Георги Първанов в един момент ще се озове на страната на недоволните. Нали е социалният президент!!!

Освен това е в края на мандата си и не мисли да зачерква политическото си бъдеще, а хората винаги помнят само последните действия! Дали няма да се окаже и най-сериозната опозиция на сегашното управление - ако то, разбира се, устиска до тогава!

Написа: Генков


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

Няма коментари: