Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 22 май 2010 г.

Световната новина за днес: Първанов е в швейцарска клиника да сменя пола си, искал да стане мъж!

Като съвестен гражданин препредавам световната новина за днес, която открих ето тук: Георги Първанов ще сменя пола си. Ето какво пише там:

Една телеграфна новина обиколи медиите днес. Оказа се, че Георги Седефчов Първанов е в швейцарска клиника и смята да се подложи на операция за смяна на пола си. Тъй като не се чувствал комфортно при сегашното положение, президентът на България решил най-сетне да стане мъж. Според някои обаче, за тази цел било достатъчно да си подаде оставката като държавен глава.

Това кратко съобщение нищо чудно да промени политическия релеф в отечеството ни. По причина на тази изключителна важност и, повторям, като съвестен и добропорядъчен гражданин на България сметнах за свой дълг да препубликувам в блога си световната новина номер едно. Призовавам същото да сторят и всички останали блогъри, та да организираме едно превъзходно блогърско цунами. Струва си: залогът съвсем не е малък!


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

ЗА КОНТАКТ



ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

7 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, стига ни занимавахне с Вашата , очевидно лична война срещу президента. Има много по-сериозни теми, над които да разсъждавате и пишете.

Анонимен каза...

г-не, Първанов е поне милион пъти повече мъж от вас, който сте плъх, мъчещ се да се изяви по някакъв начин.Първанов се е доказал в живота и на дело. и мисля, че предишният коментар не е точен - за един плъх няма нищо по-важно от това, да се покатери по нещо голямо и значимо, за да стане и той видим с цялата си мръсотия...

Анонимен каза...

Много пък жалостиви и президентолюбиви коментари? Дивоча Седефчов няма право да се нарече Български президент.... Причините са поне 10! Морално деградиралият педофил,който няма и един ден трудов стаж,утре ще е с президентска заплата!Червеното мърляво копеле, създател на вай-гнусната тройна коалиция, отново вири перчем и се опитва да ръси мозък на ляво и дясно... ОСТАВКА!

Анонимен каза...

Съжелявам те, човек че се занимаваш с такива долни коментари Вземи стани един президент ти като толкова ги разбираш нещата, а като се издъниш в което съм убедена си смени пола!

"_) каза...

Безкрайно ми е интересно и приятно да разговарям със самостоятелно мислещи ANONIMNI хора!LIUBIMOTO MI:)
boris 4angarov

Анонимен каза...

Ако някой се прави на сериозен, но не успява да схване майтапа, още пове4е, 4е блога се казва невероятно, колко сериозно трябва да приемаме този 4овек? Предполагам колкото слон трябва да взема насериозна като заплаха кацналото на гърба му връб4е.

Kaloyan Borisov каза...
Този коментар бе премахнат от автора.