Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 30 май 2010 г.

Където и да иде, каквото и да каже, комунистът си е комунист - без разлика дали строи комунизъм или капитализъм

Някой си karandash подхвърли една реплика в блога на Иво Инджев, която предизвика коментар, в който, по мое вазприятие, се казват важни неща. Ето какво написа тоя karandash, а след това вижте и реакцията на опонента му; иска ми се текстът да излезе и за читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ, та затова го публикувам и в моя блог:

Блога взе да се превръща в панелен блок. Ген. Власов като си „тупа“ плачетата не разбира ли че боклук попада и в на другите хора в терасите? Не е хубаво Власовщината да навлиза в нашшя бит и култура. Ще кажа на „домоуправителя“!

А ето и отговора, който ме впечатли:

Г-н Инджев, ще проявя малко нахалство, но то ще е от полза за по-успешна дисекция на нещата на блога. Повечето четящи и пишещи в него са хора, но има и комуноидиоти, да, не са много, но се намират. Засега аз съм детектирал около 5-6 същества. Последният е Карандаш. Изразява индиректна подкрепа на Кардинала, който определя чисти, стопроцентово доказани убийци за „… легендарни командири…“. И този комунофреник се мъдри на Вашия блог и съответно го замърсява.

Мръсотията е основен белег на комуниста-бандит. Където и да иде, каквото и да каже, комунистът си е комунист - без разлика дали строи комунизъм или капитализъм. За техните безмозъчни глави бронебойни патрони няма (Н. Вапцаров-терорист).

Да, Др.Карандаш, изтупвам боклука, който пак пада върху боклук, сиреч върху Вас и другите комунчета. Комунистът е символ на човешкия боклук-отпадък, у комуниста няма нищо човешко. Не ми вярвате на мен, ами статиите на Г-н Инджев доказват моята теза безапелационно. Вие и другите човекоподобия не ги разбирате тези неща, но не бива да упреквате другите, а търсете причините в самите вас.

От комунистическите дивотии не остана нищо, никъде не се използва нито един комунистически лозунг, нито една комунистическа фраза. „Моралният кодекс на строителя на комунизма (разбирай идиотизма- бел.моя)“ е захвърлен от комунистите в помийната яма на комунизма. А тя е огромна колкото най-големия океан…

За какво говорите Вие, за какво пледирате?! Няма и никога няма да има комунизъм, защото просто не може да има. Не се подигравайте със светлата памет на един от най-достойните руснаци в човешката история.

Подвигът на Ген. л-т Андрей Власов е уникален. Неговата саможертва, както и на останалите съветски генерали, дали живота си в несъстоялата се борба срещу болшевизма, ще остане като нещо неповторимо, изумително. Затова има негов паметник в Ню Йорк, а не на други генерали-садисти като Берия, Жуков и мн. др.

Веднага отселектирах комунистическата Ви мерзост само по една дума, наричате „Власовското движение“ за „Власовщина“. Да, този термин е даден от болшевишката сган на генерала, защото неговата армия е била сравнително голяма и са се предавали на негова страна цели военни части. Прочетете Смоленската и Пражката декларация на РОА - Руска освободителна армия и тогава го определяйте за предател. Най-големи предатели са комунистите, а първенци в това социалистическо съревнование са българските комунистически функционери.

Най-големите бяха ликвидирани от техните побратими, съветските болшевики - Петър Искров, Кр. Раковски, Георги Димитров, Трайчо Костов, Васил Коларов. За хилядите български комунисти, разстреляни и загинали в ГУЛАГ няма да споменавам, това не Ви интересува.

Препорчвам Ви да гледате филма за Ген. Власов - „Между два дявола“. Тия два дявола са Сталин и Хитлер. Това е от мен, драги комуноиде, чисто дружески поздрав приеми и се лекувай от комунизма; знам че е трудно, но това е единствения начин да се приближиш до човешкия род, в противен случай загиваш съвсем.

Автор: Gen. Vlasov


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

ЗА КОНТАКТ



ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

3 коментара:

Анонимен каза...

Още за ген. Власов: http://www.lechaim.ru/ARHIV/133/kardin.htm

Анонимен каза...

От някой си karandash,
Виждам как вие, като опитен пропагантьор и мелиоратор, не казвате пак цялата истина, а тя е, че въпрасният, който се пише като GEN.VLASOV,(нищо чудно това да сте вие под второ име) обижда по злобен начин, определя на кой "къде да му е местото" в блога и други подобни "дисидентски"(понеже сте дисидент) епитети. Аз никъде не съм нарекъл ген.Власов "предател", защото аз нямам право да съдя живота и делата на другите. Използвах думата "власовщина", защото въпросната личност, която използва обидни думи се подписва като GEN.VLASOV. Ако се беше подписал примерно Грънчаров, шях да използвам Грънчаровщина. И мисля че най-малко вие сте съществото, което има право да определя "що е мръсотия и що не е". Едно мога със сигурност да потвърдя, и то е че в случая ЛЪЖЕТЕ.

Анонимен каза...

Съвременни руски и западни историци вече признават, че не само украинците, но и руснаците са посрещнали германците 1941 като освободители. Червената армия масово се е предавала и преминавала на страната на Хитлер. Има много неосветени моменти в поведението на съветските генерали, включително на Жуков. Не е изключено те да са подготвяли въстание срещу Сталин и съзнателно да са отказали да се бият срещу Вермахта. Червената армия 1941 е била въоръжена до зъби и самата е чакала сигнал за нахлуване в Европа.

Грешката на Хитлер е, че не се възползва от това, а започва още по-откровен и от Сталин терор срещу руснаците. Хитлер си остава докрай подозрителен към ген. Власов и почти не позволява на армията му да участва във военни операции.