Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 1 юни 2010 г.

По повод оставката на германския президент: "Ако има нещо по-миризливо от гадния скункс, то това е сирищническия цървул Гоце!"

Ето част от дискусията по повод оставката на германския президент, която се проведе по повод на публикацията “Немски урок за немите български избиратели”:

*** рече: Все пак проф. Кьолер не е родом от Сирищник, пернишко.

Борис Танушев: Постъпката на Хорст Кьолер е жест на почтен човек, което ме убеждава, че той действително не е имал предвид някаква германска хегемония, а единствено защитата на морските пътища от пиратски набези. Но както и в случая с Филип Димитров, чието име също забъркаха с оръжие и друга държава, от благородството на тези хора печелят политическите им противници, които безскрупулно ги подтикват да си подадат оставките. Жалко наистина, вместо достойните постъпки да натрупват някакъв положителен потенциал в обществото, от тях се възползват опортюнистите за увеличаване на собствените си шансове.

Ангел Грънчаров: Случаят с оставката на германския президент (и съпоставката поведението на Кьолер с нескончаемите гафове на гоцэ пэрванавый) показват според моята „моралистична позиция“ следното: немският президент има съвест и морал, следователно е личност; пэрванавый с поведението си показа и доказа, че чисто и просто е комунист и е неспособен на промяна и очовечаване. Между комуниста и комуноида, от една страна, и личността и човека, от друга, разликата е колосална и се измерва със светлинни години. Ако една сутрин гоцэ се събуди, преживял дъблок нощен нравствен катарзис и поврат, и в резултат, изпитвайки угризения на съвестта, си подаде оставката, подобно на германския президент, Вселената няма на понесе тази аномалия, и ще се разцепи в страшен рев, а галактиките ще изчезнат в небитието. Което показва, че няма опасност да ни сполети такъв природен катаклизъм: комунист да започне да има съвест, морал, да почне да изпитва отвращение към лъжата и пр.

edi: Досега Първанов трябваше 100 пъти да подаде оставка, но къде се е чуло и видяло комунист оставка да подава?!

Антони: Оня ден гоце казал някъде в пернишко че не сме правова държава и си мисля: то санким ако бяхме нали и той щеше да е в затвора за козлето само?! И кат не му харесва да подава оставка да земе пример как постъпват хора достойни, които имат позиция; казват я не се нрави на хората не се връзва за стола ами казва така мисля щом не ви харесва чао; а гоце е историк на бкп не е кой да е...

Стамбо: Едва ли може да се намери по-драстична илюстрация за космическите години разлика между нашенските и цивилизованите политически стандарти. Какво толкова е казал Х.Кьолер - достоен и сериозен политик с безупречен авторитет, че левичарите вият така? Я си представете, че беше извършил 0,00000000000000000000001% от мръсотиите на гоцэ сырыщныка?!

(Демонстрирай презрение към този мерзавец, пиши името му с малки букви и руски добавки!)

Гари Бекет: Ако има нещо по-миризливо от гадния скункс то това е сирищенския цървул Гоце.

Весо Дюлгеров: Наистина, диаметрално противоположни личности. Единият стъпил на демократичните ценности на нашата Европейска цивилизация, а другия патологично обременен с антибългаската матрица на панславянската машина. Повдига ми се от демагогията и лицемерието на този човек! Трябваше да си отиде още след случката с архара.


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

ЗА КОНТАКТ



ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

Няма коментари: