Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 1 декември 2010 г.

Чудото "интернет" продължава да ме удивлява!

Еврика! Открих най-сетне сайт за безплатни онлайн-семинари! Ето как стана това:

В блога Интернет Бизнес от А до Я, списван така талантливо, интелигентно и професионално от г-н Анастас Мавродиев, тази сутрин отново откривам твърде интересна и полезна за мен публикация под заглавието Безплатен уебинар с участието на Том Шрайтер. Там открих нещо, което отдавна ми трябваше: адреса на сайт, в който се провеждат (безплатно) онлайн-семинари. А.Мавродиев е обяснил подробно и ясно как човек може да се регистрира в този сайт и какво се иска за да можеш да участваш в такива семинари.

Разбира се, сторих това, вече се регистрирах (става за две минути!), съветвам и ония читатели на блога, които биха желали да участват в мои философски и психологически семинари, да го сторят, та да можем заедно да общуваме там. Ще трябва да се изпробва как върви системата - и това ще го опитам в най-близко време. А семинара на Том Шрайтер ще е на 9 декември; нищо чудно да го изпреваря като обявя свой семинар преди тази дата.

Защото за мен лично такива смислени и полезни новости са твърде вълнуващи. Чудото "интернет" продължава да ме удивлява! И така, моят акаунт (профайл) в сайта за семинари WiZiQ е на този адрес. Много съм щастлив, че тази сутрин постигнах една от своите мечти!

На автора на блога Интернет Бизнес от А до Я съвсем искрено написах там следните думи:

Специални благодарности, г-н Мавродиев, за безценната помощ, която ми оказахте, за да се сбъдне едно мое отдавнашно желание!

Лек ден на всички желая!

1 коментар:

Анонимен каза...

Да, много играчки и дрънкулки на пазарната икономика и „научно-техническия прогрес” изглеждат безсмислени и излишни, но именно покрай безполезните неща се раждат и истински полезните за хората открития и изобретения. Такова едно нещо е интернет. Разбира се, никой не знае дали някой ден и интернет няма да се превърне в проклятие за човечеството. Наред с положителните то има и отрицателни страни. Но така е с почти всяко изобретение. С всичко може да се злоупотреби.