Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 17 март 2011 г.

Сърдечните спазми на един непоправимо увреден комуноид

По повод на публикацията Пример за това, че духът на истината и на свободата е непобедим - и е осъден да тържествува забелязвам, че днес има интересен и показателен коментар, който публикувам отделно, та да му се обърне подобаващо внимание, пък и за да влезе в книжното издание на блога, именно, във в-к ГРАЖДАНИНЪ; ето, четете, наслаждавайте се на патологичната комуноидна злоба и агресия, която струи от всяка дума на това изказване:

Папата е представител на една мафиотска мини-държава, наречена Ватикана. Изобщо не ми го представяйте като борец против комунизма. За Роналд Рейгън и върхушката около него се знае достатъчно. И Ватикана, и Америка крадат като побъркани и то в световен мащаб. От всеки и от всичко; ненаситни са. Но това е любимия капитализъм на г-н Грънчаров.

Тия "свободи" в Америка са за наша сметка, от нашия гръб. Комунизмът се опита, като идеология, да се противопостави на тази ненаситна западна гмеж, която се опитва да управлява и да владее света от Римската империя насам. Русия и славянския свят трябваше и донякъде успяха да дадат отпор и да бъдат противовес на западните империи в ненаситната им алчност и желание да изцеждат всичко от народите, на които уж им налагат свободата и демокрацията.

А това всъщност е маска, зад която се крие лицемерието на Запада и Америка, като негова производна. Не ми ги пробутвайте за светци, г-н Грънчаров! Но проклет да е Горбачов, който унищожи надеждите на хората за по-добър живот като разпродаде всичко на Запада.

А Вие, с вашите ценности и десни разбирания, вървете по дяволите!

Написа: Анонимен

9 коментара:

Анонимен каза...

Ми то човека е прав.Всички знаем за банките на Ватикана.Тя е държава в държавата.А пък Америка е империя,която живее от войни и грабежи.Така си подържат стандарта на живот.

Анонимен каза...

Още един много объркан човек.Нас не ни граби Запада,а българската олигархия.Тя произлиза от комунистическата номенклатура отпреди 10 ноември,1989 г. и е активно подпомагана от путинова Русия.

Анонимен каза...

Спомнете си думете на Алън Дълес,и тогава ми кажете дали съм объркан.Защо на запада и Америка им бяха нужни милиарди долари за да съборят комунизма.За да ни докарат демокрация ли,друг път.Нужни им са пазари и колониална работна ръка.Техния стандарт няма да ни позволят да го достигнем никога.Той е само за реклама,а на нас ни казват да си сложим една тенджера на главата и да се набираме на нея.

Анонимен каза...

А руските касапи, избили милиони хора и обричащи хората на мизерия са много добри, така ли? Ограничаващи всичко, диктуващи на останалите как да живеят? Защо навремето всички са бягали на Запад, а от там никой "роб" не е идвал към свободните гнусни комунистически страни?
Русия е една кочина, основана от северняшки разбойници и татари, през цялата си история е била кочина, в СССР достигна дъното си, а сега с Лилипутин повтаря историята на комунизма като фарс! Най-светлия ден в човечеството ще е когато руснаците намалеят достатъчно, че тъпата им държава да се разпадне и да спрат да тормозят света с присъствието си!

Анонимен каза...

По спокойно,драги не така.Русия,дори след разпадането на СССР, си остава империя.Няма да изчезне колкото и да ви се иска.Всеки който управлява на имперски начала си е чист сатрап.Римляните да не би да са били по хуманни,а методите които използва Америка са си голям майчин скандал,меко казано.А за глада и мизерията,когато бяхме под руско влияние не си спомням да е имало.Глад и мизерия има сега,заради безработицата и плана Ран -Ът,сигурно ви е известен. Не е вярно,че никой не се е връщал от запад.Познавам хора,които за нищо на света по онова време,не искаха да напуснат България,въпреки възможността за това.Тук се чувстваха добре.Но има хора ,като вас които не харесват оня строй,и сега използват всяка възможност да плюят по него. Нещата винаги имат две страни.

Анонимен каза...

Комуноидите сте много странно племе.Все извъртате нещата,и все Лилипутин ви е светлия пример.
https://www.balkanleaks.eu/bgoc.html

Ангел Грънчаров каза...

На някои им било харесвало в комунистическа България... на свинята, естествено, най й харесва да се протяга в калната локва, цялата оплескана със смръдлива тиня и с лайна... ех, кеф...

Анонимен каза...

Ехх,Грънчаров тинята и локвите са сега,и то заради твоите любимци Костов,Надето и Стоянов шматката.България беше райска градина.Американски делегации идваха тук и се дивяха на това,което ти философска кратуно наричаш свинска локва.Хората заработваха от труд,който им беше заплащан добре.Не беше срамно да се работи,както сега.Но ВИЕ,както е казал Буров,,Мръсни погражданени селяни,,избягахте от селото в града за да си въртите синджира преживявайки от модерните градски професии,а именно -ПЕДАРАСТ,ПЛАСЬОР НА НАРКОТИЦИ,ТЪРГОВИЯ С ПРОСТИТУТКИ И ФИЛОСОФ ПИШЕЩ КНИГИ,КОИТО НЯМА КОЙ ДА ЧЕТЕ.Вие сте прасетата търкалящи се в локвите,МАЙНАТА ВИ.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, по-полеко, не се пени чак толкоз и не се хаби: нещо хептен си се объркал, нещо пак лъжеш както това само комунисто-комуноид може. Тоест всичко да увърта, да каже тъкмо наопаки: та вий, комунисто-комуноидите, разбира се, дойдохте от горите и селата в градовете, вий се разположихте като свине на народната трапеза, вий заграбихте даже домовете на хората, които прокудихте в лагери, вий рихте, цапахте, мърсихте, каляхте и пр., докато превърнахте цветуща и просперираща България в гнусна кочина, в пясъчна пустиня, превърнахте я в смърдяща кална локва. И се разположихте там, свини гадни, и лапахте, и грухтяхте в локвата си от удоволствие близо 50 години! Не били гладни по време на комунизма: ами може ли свиня да бъде гладна като на свинята и лайна й стигат да се наяде?!

Е, дойде време свинският ви рай да свърши. Вий тогава, усетили наближаването на края на блаженството ви в свинската ви комунистическа кочина, пак крадохте като за последно, пак плюскахте от народното богатство както плюскат свине, попаднали в есенен бостан, и от комунисти се преобразихте в "капиталисти". И сега, наглеци проклети, продължавате да ревете с крокодилски сълзи за кочината си, и пак си благославяте и комунизма, и съветските танкове, които ви туриха на власт. Та да можете да се разположите в любимата си свинска локва, наречена за благозвучие "комунизъм". Но едва ли някога ти, извратена и лъжлива комунисто-комуноидна кратуно, ще може да признаеш истината, щото тя е подобна на отрова за комунизма ви.

Затуй си благославяйте и локвата, и грухтенето, и лагерите си благославяйте, дето вий, комунистически свини, ядохте дори човешки трупове, труповете на убити от вас концлагеристи. И си ревете за комунизма ви, за кочината ви, за локвата ви, за смрадта ви, за свинщината ви, презрени комунистически свини! Но вашето не е просто смешен плач, вашето просто си типична комунистическа перверзна гнусотия, т.е. си е чисто и просто гнусна комунистическа свинщина!