Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 11 април 2011 г.

Но не може, няма да бъде потулена истината за унищожителите на всичко свястно в тази страна...

Преди време публикувах в блога си текст под заглавие Филмът на М.Петрова „Приключено по давност“ най-сетне ще бъде пуснат по БНТ във връзка с годишнината от 10 ноември 1989 г.. Разбира се, комуноидната измет не можеше да реагира иначе освен както реагира: веднага се намери някакъв "Пеци", който се опита да оклевети режисьорката на филма, уважаваната г-жа Малина Петрова. Тогава г-жа М.Петрова попаднала на блога ми и написа ето това: Отговорът на Малина Петрова по повод злобното подмятане на един доносник. Но, оказва се, на друго място - виж 1989-а, Разговор с Малина Петрова - "другарите", които, кой знае защо, толкова й имат зъб - са спретнали цял донос срещу нея. Вчера получих имейл от г-жа Петрова, в който, между другото, пише:

... Тези дни с изумление открих страхотни писания по мой адрес, все предизвикани от филма. Тъй като са се въртяли дълго, възможно е да са препечатани и на други места. Аз написах едно писмо и го пуснах, но го изпращам и на Вас. (ОЩЕ >>>)

Няма коментари: