Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 17 май 2011 г.

Висока "европейска" оценка: бил съм "дървен морав спамър", а пък сайта ми бил "чорлав"!

В коментарите към публикацията в блога на г-н И.Инджев Кой и защо командва мизерията на истерията на българските антиамерикански гласове се разигра малък, но твърде изразителен епизод, нещо като сблъсък между моя милост и известния парижанин с тукашни политически амбиции г-н А. Чобанов. Тъй като искам да документирам най-изразителни прояви на съвременните политически нрави и психологически феномени на българското, нямам друг избор, публикувам ги в блога си, та да стигнат също и до читателите на неговото книжно издание, именно в-к ГРАЖДАНИНЪ; ето, почетете, порадвайте се:

Първо г-н Чобанов се провикна ето така:

Иво, с риск да си навлека гръмотевиците на хардлайнерите, искам да припомня, че Уорлик сам си го търсеше. Вместо да остракира безкомпромисно цялата ДС пасмина, както подобава на посланик на държава, похарчила милиарди срещу Империята на злото, той отиде, та се разцелува публично с агент Иванов – Петко Арнаудов в Царево. Бях свидетел на това падение и даже му писах отворено писмо. (ОЩЕ >>>)

5 коментара:

Анонимен каза...

http://tchobanovtruth.wordpress.com/2009/03/23/истинската-биография-на-лицето-атана/

Анонимен каза...

Правим този сайт, за да покажем истината за лицето Атанас Чобанов (този на снимката горе), което се подвизава в интернет пространството и като кандидат за Европейския парламент, председател на няколко фантомни партии, издател на „Парижки вести” и още много неща, които ще напишем скоро тук.
Омръзна ни подобни хора да злоупотребяват с интересите и потребностите на българските общности в чужбина, водени от най-груби кариеристични и користни подбуди.

Биографични бележки за Атанас Чобанов:

Атанас Чобанов е емигрант в Париж от 1991 г. В младежките си години е комсомолски секретар, а през 1989 кандидатства за членство в Българската комунистическа партия.

През последните няколко години прави отчаяни опити да се включи в политиката. За целта се умилква около СДС, после около НДСВ, а в последно време се пише активист на ДСБ. Има данни, че преди години се е ангажирал и с партиите на Жорж Ганчев, а след това с Евролевицата на Александър Томов...

Анонимен каза...

http://yoalbo.wordpress.com/2009/03/24/1002/

Анонимен каза...

Идеите не могат да осветяват пътя на човека,а само истината.И това е проблема на философите,завършили някой университет-на тях им се дават идеи за мозъка.След това тези идеи се превръщат в идеологии и на човечеството му се разказва играта.А истинските носители на светлината и осветяващи пътя на човека винаги са били на земята.Например има един ,който още преди 2000г. е донесъл истината на човечеството и не е бил философ,а обикновен дърводелец.
Освен това ,идеи има в главите на голяма част от хората ,но вероятността да бъдат осъществени от философите е много малка,защото в повечето случаи се налага усилена работа,а не философстване.
А за такива,които само позират и си размахват философските дипломи препоръчвам да се кандидатират за участие в Big Brother$.

Evеlyn R.

Ангел Грънчаров каза...

Философстването, г-н (г-жо) Evеlyn R. е работа, то е работата на философите, пък и не само за тях. Понеже думата „философстване“ е синоним на „ръзсъждение“, „осмисляне“, „търсене на истината“ и пр. да обвинявате философите за това, че философстват, при това твърдейки, че не си гледат работата, е едно доста несмислено изказване. Идеите не се „дават“, и то, както твърдите, „за мозъците“ (мозъкът няма никакво отношение към идеите!), идеите се раждат в душите на мислещи и на търсещи истината хора, т.е. на философстващи хора. Когато човек почне да философства, той върши една твърде трудна и сложна духовна дейност, която не се удава на всеки. Да виждате в идеите и във възникващите на тяхна почва идеологии онова, което помага на човечеството „да му се разказва играта“, означава само, че смятате, че по-верния път за човешкото развитие е е този на материалните интереси, щото това, което не е идеално, то е материално. Тъй че се изказвате по въпрос, от който не отбирате много-много, сиреч, по-умно щеше да си бяхте замълчали…