Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 29 август 2011 г.

Съвременната престъпност не е рожба на демокрацията, тя е свидно отроче на обезчовечаването, наследено от социализмо-комунизма

За да стигне до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ препубликувам статията „Бре, Бойко, изкарай другарите от овеса!“ с автор Иво Инджев. А там, в неговия блог, написах следния кратък коментар:

Длъжен съм да подчертая, че с твърденията в статията на г-н Инджев съм на 100% съгласен: това, което пише, е самата истина. А истината, макар и непризнавана, си остава истина - и все един ден ще се наложи. Казано е: "На лъжата краката са къси!".

Е, вярно е, лъжите на наште български социалисто-комунистически лъжци са явно по-дългокраки, но и това няма да ги спаси...

„Бре, Бойко, изкарай другарите от овеса!“

Автор: Иво Инджев

“Държавата върви в грешна посока. България се връща назад”, заяви социалистическият лидер Сергей Станишев под ръкоплясканията на съмишленици, събрани да си спомнят годишнината от акцията на Рило-Пиринския партизански отряд през август 1944 г., когато ранени извън България (и безпомощни) германски военни, настанени в санаториум край Жабокрек, стават обект на героизирана и до днес масова екзекуция, организирана под формата на „бойна операция“ от български партизани. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

5 опита за самоубийство, 3 с фатален край в София
Пет опита за самоубийство, три от които с фатален край, са станали в София през изминалата нощ.

От Столичната полиция съобщиха, че първият сигнал е получен за 67-годишен мъж, който е открит от сестра си с прерязани вени. Тялото на човека е намерено в апартамент в квартал "Надежда".
По-късно полицаите отишли и на сигнал за скочил от етажна площадка мъж на 56 години. Инцидентът е станал в "Овча Купел".
20-годишно момиче също е сложило край на живота си през изминалата нощ. Това е станало в квартал "Симеоново". Момичето изпило голямо количество лекарства.
Полицията е успяла да предотврати два опита за самоубийство в столицата през нощта. Жена на 90 години е приета в "Пирогов" след опит да сложи край на живота си. В същата болница, но в шокова зала, е откаран и 38-годишен мъж от столичния квартал "Младост". И двамата остават на лечение в болницата. Информацията е на Дарик радио. /БГНЕС /