Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 3 септември 2011 г.

Как мислите, дали някой блогър, и то безкористно, ще се съгласи да сложи в блога си рекламен банер на сп. ИДЕИ?

Поиграх си доста тази сутрин - предупреждавам, пълен невежа съм в тази област! - и в крайна сметка успях все пак да направя ето тези банери:

Рекламни банери на списание ИДЕИ

Интересно ми е кой от всичките най-много ви харесва на вас лично, ето, поставям ви този въпрос. Ако желаете, отговорете, на мен пък ще ми е интересно да узная преценката ви. Ще съм ви много благодарен ако отговорите на въпроса ми.

Също така искам да споделя с вас една идея, която ми хрумна преди малко. Доста е странна, ама ще я споделя, въпреки рисковете. Също ми е интересно как ви изглежда лично на вас тази моя екстравагантност.

Хрумна ми да изпратя на някои блогъри кратко писъмце, с което най-любезно да ги помоля, ако искат, да сложат в блога си било някой от банерите, които моя милост направи, или пък някой друг, който съответният блогър сам би направил. Но молбата ще ми бъде банерът да е на списание ИДЕИ. Един вид, ще предложа на тия известни наши блогъри да направят малък жест в полза на списанието, чиито 6-ти брой излезе наскоро. Както и да го погледне човек този факт е все пак някакво постижение, и ето, иска ми се да проверя дали би се намерил някой от толкова многоликата блогърска общност, който да направи един благороден жест и да рекламира в блога си за известно време списанието.

Е, разбира се, че за това не е нежно специално да бъдат канени, който иска да сложи банерче на сп. ИДЕИ в блога си, сам ще предложи - или отдавна да е предложил, все пак списанието излиза трета година. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: