Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 3 септември 2011 г.

Май някой в БНТ не чува указанията, дадени лично от Вожда и Учителя Боко Борисов, май някой в това БНТ е за уволнение?!

Другари и другарки, дами и господа, сънародници и сънароднички, таваришчи и таваришчутки, живеем тия дни един знаменателен момент: тая змия, тая усойница Костов, най-сетне биде извадена от демократичния полог, гдето лежат яйцата на... - пардон, май се получи неприятна двусмислица, да де, ама карай?! - ... там, дето лежат яйцата на всички тъй наречени "видни представители" на така наречената "българска десница", като се почне от Софиянски, Бисеров, Бакърджиев и се стигне до... до кой да се стигне?! ... ами до ония там де, гдето от години бяха несправедливо изтикани назад, пак от тоя проклетник Костов!

Да, живеем в знаменателни, направо велики дни: Костов биде изолиран, а цялата демократична тайфа, както си ме у редът, със зурни, с циганите, с теманетата, си е обединена, да, ама без Костов - пей, душо народна, брях да ме се не види, каква неочаквана радост ни осени тия дни?! Това, дето тълпи ченгета бленуваха вече толкова години, най-сетне се случи - усойницата Костов е вече извън демократичния полог с яйцата на... казах на кои вече, а по-нататък остава само главата на тая усойница Костов да бъде строшена, та да е пълно щастието - нали тъй, Слави, нали тъй, Кеворк, нали тъй, Тошо Бор, нали тъй, бай Вучко?! Нали тъй, бат Боко?!

Аз тепърва ще пиша още за тия замечателни събития, които вещаят наближуването на нов исторически триумф на нацията, но сега, другарки и другари, искам да изразя възмущението си по повод на един факт, който току-що научих, който открих в тая империалистическа клоака, каквато е интернет, и Фейсбук по-специално! То тая вече не се търпи, тоя интернет требе да се забрани, това веке не се търпи. Ето какво имам предвид, чета, гледам, и не вярвам на очите си, почудете се и вие, нима е възможно точно това, и то точно в тоя исторически момент?! Ето, глейте: (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които са живи и в нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: