Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 5 септември 2011 г.

Требва ли Костов да тури ръка у джоба, да зафане да се чеше по корема и да се захили като Боко, та да почне да се харесва на „електората“?

По-долу следва още един фрагмент дискусия с предизборна проблематика, в който обаче се засяга фундаментално важния въпрос за това какъв е начина за привличане на нови избиратели към дадена партия. Аз лично смятам този въпрос за ключов. Ето един показателен епизод, а пък по-нататък, живот и здраве да е, пак и отделно ще напиша какво мисля аз по този наистина съдбовен за българската десница въпрос:

Tanja Ivanova: Не съм привърженик на никоя партия, но за мен ДСБ е партия със затихващи функции. Трябва да можете да ме убедите да гласувам за вас - мен и много други като мен. За да успеете, иначе изпадате от състезанието, а като чета какво пишете не мисля, че ще успеете да го сторите - прекалено сте надути!

Tatyana Koleva: Танче (Иванова), като с какви функции я виждате партията СДС - с възходящи ли?

Николина Георгиева Манчева: ‎:) Г-жо Иванова, защо ние трябва да Ви агитираме? Съвет от мен - достатъчно сте интелигентна, разровете се малко из интернет, разгледайте мненията на онези качественни журналисти, които не ги ползват в казионните медии, чуйте лидерите какво говорят и най-вече вижте какво вършат. Ще се ориентирате и сама ще изберете тези, които мислите, че допринасят за по-добрия Ви живот. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които са живи и в нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: