Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 5 септември 2011 г.

Фрагмент от дискусия за тежката ситуация в българската десница - и за търсенето на изход от нея

На едно място във Фейсбук, именно на стената на Иво Беров, тече многолюдна и оживена дискусия по текущите проблеми в българската десница, която е предизвикана от следното провокиращо изказване на нашия известен журналист:

Възможно решение: Ако Синята коалиция се разтури, а това май е неизбежно, Костов ще остане с 3% подкрепа и ще се оттегли на заден план за да може да се изяви новото поколение в ДСБ - като Костов се изказва само по най-важни въпроси. Новото поколение в СДС биха могли да отхвърлят сегашните водачи и да направят друго, истинско СДС. Тогава двете партии могат истински да си взаимодействат, да се свързват с граждански сдружения и да направят силна дясна коалиция или партия за следващите избори.

Много хора са се изказали по въпросната теза, има твърде любопитни и показателни изказвания. Аз в един момент си помислих дали да не публикувам цялата дискусия с оглед на стигне и до читателите на в-к ГРАЖДАНИНЪ, ала тъй като коментарите са твърде много и дискусията е дълга, сега решавам да избера един-два момента. Много хора възразяват по наново поставения, този път от И.Беров, въпрос за оттеглянето на Иван Костов от политиката. Ето изразителен един момент в тази връзка: (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: