Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 8 януари 2012 г.

Излезе архивен брой на в-к ГРАЖДАНИНЪ, посветен на предстоящата политическа кончина на Гоце Първанов



ЗАБЕЛЕЖКА: Този брой съдържа статии и коментари от най-ранния етап на моя блог след основаването му през октомври 2006 година; блогът ми възникна тогава около предизборната борба, на която агент Гоце Първанов получи своя втори мандат като президент; тия дни упоменатото лице се разделя с поста си, и, да се надяваме, се отправя към своето политическо небитие. Желаем му да прекара годините до края на живота си като гост у своя господар от Русия Путин, на който Първанов така предано служи толкова много години. Ползвам се от случая да заявя, че скоро ще излезе от печат книга със заглавие ГОЦЕВИАДА, която съдържа ако не всички, то поне по-главните статии около президентстването на Първанов, отпечатани в този блог за 5-те години негово съществуване.


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

Голям страх те тресе да не би след сдаването на президентските пълномощия, Първанов отнов се включи в активната политика. Голям! И безкрайните ти писания по повод "политическата му кончина" имат за цел да убедят не толкова другите, колкото самия теб, че това няма да се случи. Не е ли странно, че този, общо взето посреднствен човек, е успял така мощно да те комплексира!?!

Ангел Грънчаров каза...

Другарят ти Гоце е един лъжльо; мразя лъжльовците; това не е "комплекс", другарю комуноид, това моето се нарича морал...

Bacho Кольо каза...

Когато една жена твърди, че е дама, това означава само едно: че не е сигурна в това.
Когато един човек твърди , че притежава морал, гова означава само едно: че не сигурен в това.
И едното и другото се вижда, без да има нужда да се говори.