Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 15 януари 2012 г.

Неръкотворният образ на Б.Борисов през погледа на един теолог-психиатър

Психиатър-теологът или теологът-психиатър, все едно, е, разбира се, д-р Николай Михайлов, кой друг да е?! Интервюто, от което вземам тия замечателни мисли на прочутия психотерапевт има следното подвеждащо заглавие: Д-р Николай Михайлов: Меглена Кунева не е за подценяване. Подбирам безценните мисли на психиатъра единствено за Бойко Борисов по проста причина: та Он ни е Премиеро!

Е, има и още една причина: че мислите на психиатъра за Костов, да речем, са негов откуп изобщо да бъде допускан до медии; знайно е, че у нас оня, който не показва усърдие в хуленето и плюенето на Костов, не бива допускан до нито една медия. Забелязахте ли обаче: откак визираният психиатър се отдаде на тоя национален спорт - хулене и плюене на Костов - вече е желан събеседник във всяка една българска медия; почти колкото бай Вучкова. Както и да е де; да видим сега какво психотерапевтът казва за нашия кумир, за нашия любимейший Премиер; ето, порадвайте се:

Футболист на годината, Мъж на годината, носител на почетния знак на Зъболекарския съюз, почетен член на планинско-спасителната служба, за малко да стане и на художниците… Какво се крие зад окичените с тези почести гърди на Бойко Борисов?

Крие се детска суета, обслужвана от инфантилна публика. Борисов иска това, което са готови да му предоставят. Поривът му да консумира почести е пресрещнат от нашата развеселена склонност към мазохистични унижения и честване на простотията. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: