Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 26 март 2012 г.

Излезе интервю с мен в списание "Український тиждень" № 12 (229)

Заглавието е:

Таки закордон: у Болгарії борються європейське і проросійське начало

Філософ і публіцист Анґел Ґранчаров розповів Тижневі про глибинні причини нинішніх політичних процесів у своїй країні.

ЗАБЕЛЕЖКА: Анонсът на този брой в онлайн-изданието на списанието може да се види ТУК. А ето в добавка и писмото на интервюиращия журналист и политолог г-н В.Каспрук, с което ме уведоми за публикацията:

Добрый день, уважаемый господин Грънчаров!

Прошу меня извинить за задержку. Интервью вышло еще в пятницу. И я все жду, что они поставят его на сайт. К сожалению, его сократили, и вышло две страницы. Я сфотографировал обложку журнала и само интервью. Посылаю Вам эти фотографии.

Надеюсь, что на сайт они поставят его полностью. Также полностью мы планируем поставить ваше интервью на сайте «Политикантропа». (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: