Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 11 октомври 2012 г.

Р. Де Ниро и Дж. Траволта след много молби имаха късмет да се снимат за спомен със световните знаменитости Борисов и Вежди

И сега се хвалят пред целия свят за невероятната чест!













Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)


4 коментара:

Анонимен каза...

Пошлото в тази снимка е своеобразната "режисура". Кой и защо снима тези хора, ако имаме предвид, че домакините са премиер и министър? Тогава защо обаче на снимката виждаме нещо подобно на двама туземни кухненски/селскостопански работници и двама чужденци? Кой трябва да види тази снимка, щом се разпространява от министерството - явно не роднините на Вежди и Борисов, но народът ли трябва да се възхищава от това, че шкембето на Борисов още малко и ще се пръсне под ризата? Недоумение буди всичко това... и отвращение.
Васик

Анонимен каза...

Недоумение е,че всички,всеки ден и нощ неможете да откъснете поглед,неможете да видите,че се занимавате само с едно и също всички,една и съща е "темата" ви на всички "Бойко Борисов".Друга нищо не ви вълнува,абсолютно нищо,всичко друго ви е тема неважна,периферна,дразнеща.
На мен вашата тематика,въобще не ми е тема.Баща ми ми е на тема спешна.
Не за първи път го "Казвам" - "мойте тематики са човек и живота".Всеки с тематиката си,виждам никакви допирни точки немога да намеря с вас ,нито пък разбиране.
Румен Бърцов.

Анонимен каза...

Всички сте в тежка форма на наркомания,отровени и пусна ли се по течението на мъртва река,неспособни да се самосъвземете,загубили всякаква воля да изплувате и да поемете "чист въздух".
Всички по възрастни БГ сте така,заблуждавате се ,че сте на различни позиции,проблема е ,че увличате в тая отрова и децата,унищожавате ги и тях.АЗЪ съм на станата обратна,там обратно на течението,там където отива пастървата трепеики се с последни сили да плува срещо течението (при извора,чистият извор където започва живота чист).Вие сте в края,в блатото мъртво.
Румен Бърцов

Анонимен каза...

Всеки има право на собствена позиция към действителността. Когато говорят за властта, обикновените хора не го правят по същия дистанциран и технологичен начин, както официалните социолози по телевизията, които общо играят също и професионалната си роля, освен ролята на граждани. Хората казват, че властта е лоша не защото се ангажират с партийни проповеди, а защото всяка вечер след работа си отварят хладилника, респективно отварят си портмонето. Днес политиката е съдба, забравих кой го казва. От какво да се дистанцираме - от простотията на Бойко, от простотията в автобуса, входа, в който живеем, магазина, в който пазаруваме? Това ми е мисълта.
Васик