Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 24 октомври 2012 г.

В търсене на разумен изход от създалото се абсурдно положение

До Д-р Константин Тренчев, Президент на КТ "Подкрепа"
КОПИЕ: г-н Иван Порашки, Председател на Контролната комисия на КТ "Подкрепа"

ОТВОРЕНО ПИСМО

от Ангел Иванов Грънчаров, учител по философия в ПГЕЕ-Пловдив,
член на КТ "Подкрепа" от 1990 г.

Уважаеми г-н Президент,

Съжалявам, че ми се налага да Ви занимавам с такъв един проблем, но се налага, тъй като на по-нисшите нива на конфедерацията, дори на ниво Национално ръководство на Синдикат "ОБРАЗОВАНИЕ", не срещнах съдействие и разбиране, а проблемът, с който се сблъсках, по моя преценка е твърде сериозен. Става дума за крещящ по абсурдността си пример за ширещата се тенденция синдикални лидери плътно да стоят зад работодатели, да защищават техните интереси, сякаш са една и съща мафия - и да работят срещу интересите на синдикални членове, срещу интересите на работещите. Смятам, че такава една тенденция е недопустима в едно нормално човешко общество. А ето и моят пример. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Разумен изход в България няма,защото всички са в един "куп" със САТАНА.
kinsev
6 Юли, 2012 в 4:48 am
39) Вова 23 Юни, 2012 в 3:58 pm
Не ми е работа да давам съвети на админа . Но като ползувател на сайта съм удивен от бездействието относно участници с явни психически отклонения .
Ред. Админ. Съобразявайте се, ще ви наложим забрана…..НАЧАЛНИКА http://proxy.stranabg.com/browse.php?u=Oi8vZS12ZXN0bmlrLmJnLz9wPTE0OTQ0JmNwPTE%3D&b=29#comment-239025

http://proxy.stranabg.com/browse.php?u=Oi8vZS12ZXN0bmlrLmJnLz9jb21tZW50c19wb3B1cD0xNTAwNQ%3D%3D&b=29
Вова
6 Юли, 2012 в 2:13 pm
Весник, вместо да хленчиш, вземи да работиш . Врачанския край е благодатен край, всичко се ражда, стига да са ти ръцете на правилното място .
kinsev
6 Юли, 2012 в 2:54 pm
Абе на тая територия наречена “България” никой ли нормален не е останал?
kinsev
6 Юли, 2012 в 3:01 pm
Еи 1999 година ми изггърмя стомаха,защото нямах пари да платя ,че да вземат да ме оперират на време.Така с 10(ДЕСЕТ) самтиметрова дупка в стомаха ме държаха една седмица (бил съм се преструвал,че да не плащам а да мина по спешност).Вие имате ли представа как съм останал жив толкова време и какво ми е състоянието след това.Представа си нямате с кого се гаврите всички побъркани,цяла една държава !

24) Mitaka 7 Юни, 2012 в 4:29 am http://e-vestnik.bg/?comments_popup=14821#comment-237327
Не обичам организираната престъпност (мафията), но приказките за чиста съвест и непродажност са много остарели или мистер Кинсев не е в час! Ако незнаеш къде живееш по-добре се огледай ! Всеки си има Цена, всеки може да бъде купен ! И не за всичките пари на земята, за много по -малко .На тези със съвеста не им ли викат балами ?Стотици примери в БГ за покупко и продажба на съвест и какво ли не.....и по света . Така е било и така ще бъде, това е зокона на парите и на този който ги има.......Гробощата са пълни с незаменими хора с чиста съвест !
kinsev http://e-vestnik.bg/?comments_popup=14950#comment-239302
26 Юни, 2012 в 2:41 am
‘Всекиму според каквито са и делата Му” - всекиму индивидуална сметка - реална,не виртуална!
Едно от многото дето съм писал и "Началника" на е весника дето ред админа ме заличи като спамер на "библеиски текстове"
За повече да си поясните гугле сърч "kinsev" "Румен Бърцов" "АЗЪ"
Бог ще с "разумният изход" всекиму според каквито и делата му бяха към АЗЪ.
Всуички дето го блокираха на виртуал и реалити,ще внесе Бог "светлина" за прояснение на заслепените от "Новият заввет на сатъна" .Както РЕЧЕНО Е и ще бъде.Който не вярва,ще повярва !
Амин !
Румен Бърцов.