Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 28 декември 2012 г.

Бъдете все този вятър на истината и свободата, г-н Грънчаров!

В публикацията под заглавие Битката за истинско, добро и съвременно образование на младите продължава... представих съобщение на г-жа E.I., което беше свързано със ситуацията в българското образование; там също така публикувах и своя отговор на поставените въпроси. Тази нощ съм получил твърде интересния отговор на г-жа E.I., който се чувствам длъжен да публикувам изцяло; ето какво ми пише тази проницателна жена, а пък по-долу можете да прочетете и моя отговор до нея:

Здравейте, г-н Грънчаров! Останах изумена колко обстойно и обширно сте ми отговорил! Относно музиката - ако е класическа - това ще е друг вид настрой, но виждам, че вие в старанието си да се доближите до “модерния„ им дух пускате модерната за тях сега музика. Гледането на филми в час според мен е много полезно! Особено на Фелини - тук съм за! Вие пишете:

„Никога нищо не натрапвам никому. Разчитам на свободното съвместно търсене и изследване на проблемите, разчитам на активността на самите ученици, като идеята ми е те самостоятелно, по свой път, да стигнат до ония истини, които имат значение за тях.“

Ето, това е правилният подход и много ми харесва, че сте на това становище и разбиране, а не на глупавото с извинение - методично, от което биха наизустили само фрази от учебника, които даже не разбират! Тук ще Ви поздравя! Пишете също: (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост! (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Bacho Кольо каза...

"...Никога нищо не натрапвам никому..."
Грънчаров, само не казвай, че това са твои думи! Щото ако ти си ги казал, това ще е вица на 2012.

Ангел Грънчаров каза...

Това са мои думи, другарю Бачу Колю. Сам добре знаеш, че е така. Вярно, то не се съгласува с партийната ти повеля и с дълга ти като интернетен хулиганин да хулиш всичко, което аз кажа или напиша, ала щом нещо е истина, ще ти се наложи да го преглътнеш както се преглъща горчив хап :-)

Анонимен каза...

Грънчаров, на батко нарцисчето! :)))

Анонимен каза...

гръэнчаров тая E.I. да не си ти самият да не си го написал това ти самият щото не вярвам да има някой нормален човек който да те подкрепи явно сам си го написал признай си нали е така?

Анонимен каза...

смях в залата