Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 14 септември 2013 г.

Мое интервю пред украинска медия, касаещо интеграцията ни в европейския жизнен свят на свободата



Украинският журналист Ihor Lubyanov, на когото и преди съм давал интервюта, днес отново се обърна към мен с няколко въпроса, свързани с процеса на интеграция на неговата страна с Европейския съюз - и рисковете от това, предвид опита на България; постави ми интересни въпроси. Той ще преведе тия дни отговорите ми и ще ги публикува в украинска медия, когато това стане, ще ми изпрати линк. Понеже в Украйна интервюто ми няма как да бъде публикувано на български, та по тази причина решавам да го публикувам в своя блог; ето първо как ми представи контекста на въпросите и също ето и самите въпроси, а по-долу ще прочетете поредицата от мои отговори. Интересното е, че този млад човек владее доста добре български език, предполагам, че произхожда от българското малцинство в Украйна; ето сега и самото интервю: (ОЩЕ >>>)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

Много хубаво, ама защо Ihor Lubyanov? Тия в Киев да не би да са загърбили светото дело на Солунските братя и да са преминали на папищашка писменост?

Ангел Грънчаров каза...

Във Фейсбук така се е регистрирал. Щото Фейсбук е нещо международно, а не е съветска работа. Затова. Не се бой, няма страшно, човекът не си е променил съзнанието и културата. Остави тоягата, недей го удря все пак!

Bacho Кольо каза...

"...а не е съветска работа..."
Малеее, добре, че ме открехна! Досега си мислех, че кирилицата е повече българска работа , нежели съветска.