Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 19 декември 2013 г.

На 26 декември от 14:00 часа на Орлов Мост! Заедно за страната ни! Нали по Коледа стават чудеса!



Прочетох една покана за протест - виж страницата във Фейсбук ОСТАВКА ПО КОЛЕДА - и се присъединих към нея. Ще пътувам ДО София и ще бъда на протеста указаното място и час. Заповядайте и вие! Нека направим още нещо за по-доброто бъдеще на България! Длъжни сме! България на нас разчита. Ето какво пише във въпросната покана:

Където и да ходим, винаги се връщаме. Защото сме граждани на света, но сме родени в България. Само тази страна наричаме "Родина". Сега, по Коледа, се връщат нашите деца, родители, роднини, приятелите ни от чужбина. Прибират се у дома. Сега, по Коледа, празнуваме със семействата си. България е общия ни дом. Сънародниците ни са нашето голямо семейство.

През лятото площадът беше много малък за всички, които излязоха навън от любов към дома и семейството. Излязоха, защото искат бъдеще, перспективи и добър живот в родината си. Каним ви отново, всички заедно. Млади, възрастни, студенти, работещи, пенсионери, всички ние и завърналите се у дома емигранти, да се съберем на площада, на голяма "семейна" среща в името на общото ни бъдеще, в единственото място, което наричаме "Родина". Защото семействата трябва да бъдат заедно в добро и лошо, в битки и успехи. Защото обичаме България.

На 26 декември от 14:00 часа на Орлов Мост! Заедно за страната ни! Нали по Коледа стават чудеса?! :-)

Организирайте протест във вашия град или се присъедините към едно от събитията, ако вече има организиран такъв. Свържете се с нас за помощ при организацията и координирането. ОСТАВКА!

ЗАБЕЛЕЖКА: А тук пък е страницата на протеста в Пловдив

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Поне Коледа не замесвайте в политиката. Поне на този празник успокойте бесовете си.

Ангел Грънчаров каза...

Другарю Таваришч, много "религиозни" сте били станали напоследък вий, комунисто-сатанистите? :-) И дори за "бесове" говорите, бравос, бравос! На какви ли не салтоморталета сте готови, таваришчи, само и само да се пазите властчицата - и да продължите да цоцате благинки! Апропо, Достоевски като е писал романа "Бесове" е имал предвид вас, комунисто-нихилистите. Думата "бесове" във вашите усти е все едно дяволът да каже, че развенчава... дявола! :-) Грешка нямате обаче, лъжци от висока класа сте!

Вий, дето до вчера забранявахте на хората да влизат в черквите, сега празнувайте Коледа, бийте метани и чела в църквите, ний пък ще стачкуваме и ще протестираме. Против вас ще протестираме, драги "религиозни" разбойници! Даже ако щете устройвайте метани, даже скъпи дарове давайте Богу, белким ви остави на власт, драги безсрамни гниди! Няма гавра, на който Вий, безсрамници, не сте способни.

Иде обаче краят на вашето лъжливо и крадливо царство. Нищо не може да ви спаси, и то по една простичка причина: обречени сте. Обречени сте, щото истината ви е обърнала гръб, драги безсрамни лъжци. Ето затова е свършено с вас. Да, нищо няма да ви спаси. Отивате скоро на боклука. На боклука на историята. Завинаги. Там ви е мястото.

Никакви усуквания, лъжи и увъртания няма да ви помогнат. Даже и флиртчета с Бога, дето си позволявате, няма да Ви спасят. Та такива номерца при Него не минават.

Те, видите ли, били много "религиозни" - до вчера бяха атеисти, сега, видите ли, били вече "православни". Довчера комунистическият сатанизъм и беше идеология, сега светото православие, видите ли, им било "духовната опора".

О, вий, чада на Дявола, защо поне се морите да лъжете?! Та нима си мислите, че можете да излъжете безкрайно мъдрия и всички виждащ Бог? Чието име още го пишете с малка буква, показвайки сатанизма си...