Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 5 март 2015 г.

По непотвърдени сведения бил създаден "Инициативен комитет за спасяването на ПГЕЕ-Пловдив"



Под публикацията със заглавие У нас кадърните, талантливите хора са силно мразени и гонени от господстващата посредственост и некадърност се появи анонимен коментиращ, който съобщава нещо интересно; ето какво пише този човек, пък по-долу можете да прочетете как моя милост му отговори:

Ангеле, ти получи ли сведение за създаването на т.нар. инициативен комитет за спасяването на ПГЕЕ в Пловдив? Говори се че е създаден около Паунов, Блянтов, Асса, Искрова, Кралев, Атанасов, Копривленска и някои други и те били решили да поискат оставката на Анастасова от министъра. Усилено се говори, че били изпратили Възвание до медиите, то ако е така скоро ще се чуе и официално. Сигурно знаеш повече та затова питам. Трябва да я махнете че тази жена съсипа хубавото училище. Мен да питате отдавна трябваше да махнете тази ... (тук е употребил много силна обидна дума, която ми се вижда неподходяща, позволявам си да я премахна с оглед запазване на добрия тон, бел. моя, А.Г.) от директорското място. Ама знаеш как е у нас, чакаме до последно....

Ангел Грънчаров каза: И аз чух за това нещо, но още не съм имал време да се поинтересувам, да разговарям с някои хора, да проуча въпроса. То фактически този "комитет" си съществува от много време сега обаче се правят постъпки той да се активизира. Някои са за, други смятат, че трябвало било да се чака. Ще видим какво ще стане. То ще се разбере скоро.

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров, ти чу ли, Анастасова отново била уволнила инженер Христов?! Преди няколко дена съдът го върна на работа, а вчера тя го била уволнила, аз така чух, до мен дойде такава новина, имаш ли потвърждение, ти имаш ли информация за това?

Анонимен каза...

Всички коментари в тази публикация са грозни и несъответстват на истината, написани са целенасочено, но всеки си носи отговорността щом е решил да пише - за справка от 2010г. насам сайта на гимназията е отразил стотици събития и дейности, потвърждаващи възхода на гимназията. Всеки интелигентен човек ще го оцени.

Анонимен каза...

Бихте ли дала пример за един такъв "възход"? Тъй като твърдението ви звучи твърде голословно. Дайте един пример за да ни убедите в правотата си. Интересно е също така защо се иска толкова голяма интелигентност за да може човек да оцени "постиженията" на въпросната директорка - нима тия постижения не могат да се възприемат от хора с по-ниско ниво на интелигентност? :)))) Давате ли си сметка какво означава това ваше твърдение?

Анонимен каза...

Гимназията има много спортни постижения, там са нейните най-големи върхове :)))) Това личи от сайта и.... А иначе е гимназия по електротехника и електроника................