Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 1 април 2015 г.

СЕНЗАЦИЯ: От днес моя милост вече е милионер: най-сетне съм богат и в парично, не само в духовно отношение!



Днес беше финализирана окончателно сделката, при която аз, Ангел Грънчаров, създател и собственик на прочута медийна империя, включваща 6 изключително активни анализаторски и информационни блога (в областта на политиката, развитието на гражданското съзнание, образованието, духовната област и пр.), също така излизащият от 7 години популярен вестник ГРАЖДАНИНЪ, философското списание ИДЕИ (съществуващо също вече седма година), което също така притежава и международно многоезично научно-теоретично издание, списанието за съвременно образование и за духовно развитие на младите хора HUMANUS, два канала на моята персонална телевизия ANGEL_G-tv и още няколко по-малки актива, та значи продадох всичкото това на една много известна медийна група (чието наименование засега предпочитам да запазя в тайна, мога само да съобщя инициалите на нейния собственик Д.П.).

За всичките тия активи получих цена от 5 550 000 евро, които ми бяха преведени на моя банкова сметка, което означава, че от днес, 1 април 2015 година моя милост вече е милионер!

Най-сетне съм богат и в парично, не само в духовно отношение, разгеле! :-)

Нека да пукнат от злоба всичките ми завистници, аз заминавам да си изживея оставащите ми дни на Хавайските острови!

Хубава вечер на всички! Приятни сънища! :-)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

6 коментара:

Анонимен каза...

Нещастник! :))) Да се задавиш дано с тия пари! :((((

Анонимен каза...

Глупендр.

Анонимен каза...

Честито, милионере!!!! На 2-ри, т.м. колко лева ще имаш???
Парпулов

Анонимен каза...

Тия дето имат пари, си купуват я прокурор, я съдия, а ти баничка с боза.

Ангел Грънчаров каза...

Смейте ми се вие, ако знаехте истината, съвсем нямаше да се смеете, ама нека... :-)

Анонимен каза...


Albert Stoev Поредната от безбройните ти "безгръбначни" хипотези двуличен "другарю" Грънчев - когато един човек/кон е с капаци просто не е възможно същият да не гледа в една единствена посока. Напоследък забелязвам "Хамелеоне", че при всичките ти старания да поддържаш псевдонаучен стил в писанията си (този в общуването е на нивото на махленски гамен разбира се), не можеш да надраснеш манталитета на малкото дребнотемно човече, израсло в условията на градче от селски тип (като че ли е дошло вече време да пренесеш "бесовете" си обратно в родното гнезденце, ако разбира се не са те изгонили и оттам с тояги де). Ти "другарю" още не си ли се отървал от маниакалното си усещане за величие, непогрешимост и правота, та говориш за завист - завист към неудачник и самозвано величие може да изпитва само мазохист. Очевадно тази черта от характера ти е хипотетично добре позната, подозирам в следствие на някакъв псевдо самоанализ - както казах, ти си специалист по прехвърлянето на проблемите "от болната глава на здравата", а това е ключова черта на характера на опитните демагози (ти по-скоро не си опитен демагог, а имаш такъв специфичен първичен естествен рефлекс от този характер, това пък е пагубно, понеже е плод на характер, а не на възпитание и в такива случаи корекция, подобряване на състоянието е невъзможна). Ами мотивът е личен Грънчев, личен - омърсил си свято за мен място Грънчев, а и освен това мърсиш непрекъснато с лъжи и извратени представи комуникационното пространство.
5 мин. · Харесвам

Ангел Грънчаров Пак те удари перверзното многословие, сякаш думите ти доставят удоволствие, сравнимо със сексуалното Зададох ти на другото място един хубав въпрос; постарай се да отговориш не словоблудствайки или мастурбирайки с думите, а иначе...