Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 4 юли 2015 г.

Ваня и Жак Асса: "Спрямо физика Тео Теодосиев се води абсолютно същата кампания както спрямо тебе!"



По публикацията със заглавие Благодарение на старанията на "сплотения колектив” и на директорката ПГЕЕ-Пловдив вече е след стотното място! се получи отзив от Иванка и Жак Асса, бивши учители в ПГЕЕ-Пловдив, който решавам да публикувам в отделен постинг - тъй като тяхното авторитетно мнение означава много; та значи ето какво ми пишат доайенът на ПГЕЕ-Пловдив Жак Асса и неговата уважавана съпруга:

Няма никакво значение дали ще пишеш само инициалите ни или пълните имена. Отдавна на всички е известно кои са ти приятелите!

А съчетанието ВиЖ е многозначително!

Много е подходяща снимката към публикацията! Браво!

Вижда се, че на някои хора им трябват умствени патерици, чиято роля изпълняват микрофоните (достатъчно е да си припомним един стар виц, че "цялата пара отива в свирките").

Както телевизиите показват - спрямо физика Тео Теодосиев (мъж на годината 2014) се води същата кампания, както спрямо тебе!


Току-виж и ти да си приятелят ни, станал мъж на 2015 година!

ВиЖ Асса - Ваня и Жак Асса

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: