Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 25 декември 2018 г.

Златното за мутро-комунистите десетилетие на управлението на Б.Борисов е загубено за България и българите!


Б. Борисов решително е тръгнал по пътя на Виктор Янукович и със сигурност, също като него, ще стигне до международна заповед за издирване, показване на златни тоалетни и запориране на банкови сметки.

За последните 10 години, откакто ГЕРБ-ът Му е на власт, нищо не е мръднало от мястото си: монополът на Газпром е съхранен, няма действащи интерконектори, продължаваме да даваме милиони за несъвместими с натовските стандарти и опасни за летците ни руски бракми, дадохме и се готвим да даваме заробващи ни милиарди за допотопните ядрени самовари на Путин, поемаме щедри и геноцидни за народа ни милиардни ангажименти да изградим проклетата нова газопреносна мрежа за руския газ, с ентусиазъм плащаме милиони евро глоби за да може колкото се може по-дълго газопроводите ни да се ползват пак само за руския газ, всички институции, цялата държавна машина – Парламент, Министерски съвет, Президентство, съдебна система са впрегнати да прокарват данъчни привилегии и да защитават монопола на горивата и складовете на руския Лукойл, както и удобно законодателство, улесняващо заселването на хиляди руснаци в разградената българска територия.



10 изгубени години, ограбени от живота на българските граждани;
10 години целенасочено блокиране на просперитета на България и пълноценното й интегриране в ЕС;
10 години унизяващо достойнството ни пълзене в краката на Путин и задоволяване на имперските му прищявки;
10 години безнаказан грабеж, цъфтяща корупция, пълна липса на правосъдие и справедливост, тласкаща към примитивна саморазправа,
10 години нравствено опростачване на нацията и мутренски разврат, 10 години тържество на мафиотската арогантност и жестокост!

Резултатите са видни: демографски срив и обезбългаряване на България, разграбване на природните й и финансови ресурси, 112-то място по свобода на медиите, най-ниски заплати и пенсии, най-нисък стандарт на живот в ЕС!

Това е “златното” (за рублофилските мутри) десетилетие, което Борисов съгради в днешната история на България!

Гласувайте пак за него! Сигурно за последно - защото следващи БЪЛГАРСКИ избори на територията на България може и да няма!

POSTED BY SMS (Коментар към публикацията със заглавие Вече ще внимавам с шеговитите прогнози - за да не се сбъднат в блога на ИВО ИНДЖЕВ)

ИЗВОДИ:


Тони Филипов д-р си е направил труда да издири и съхрани всичките официално декларирани пред медиите ”откази” на Баце да “влиза в политиката” в битността МУ на главсек на МеВеРето. Докарал ги е само до 58. GEORGI NIKOLOV



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

33 коментара:

Анонимен каза...

Честито Рождество!

Анонимен каза...

Много бяс от теб, бе, грънчаров, много злоба. Поне днес, на Рождество, бъди човек!

Анонимен каза...

Добре. Твой избор. Ти наруши условието да не пишеш за политика. И най-вече да не пишеш повече за г-н премиера. Затова не се оплаквай че ще те докладваме на данъчните за твоите финансови престъпления.

Ангел Грънчаров каза...

Истината, другарки доноснички, истината е важна. И какво отношение имате вие, поклонниците на Сатана, към Рождество Христово, моля ви се?

Анонимен каза...

Тъкмо болшевики като теб, Гръни, нямат отношение към Рождество. Дет са били комсомолски секретари и са преподавали марксизъм.

Анонимен каза...

Второто златно десетилетие, което ни очаква, ще доведе до "златен век" и невиждан разцвет на културата и благосъстоянието на народа.
Цв. Кочев

Анонимен каза...

ГЕРБ MAKE BULGARIA GREAT AGAIN!!!

Ангел Грънчаров каза...

Да, ама на мутро-ченгесарската "златна култура" и до още по-големо благосъстояние на мутрите и на ченгетата, не на народа обаче...

Ангел Грънчаров каза...

До отворената другарка, дето ме зове "Гръни", сякаш сме биле некога любовници:

Другарко, нима вий, комуноидите, окупирахте дори и Рождество Христово ма?! Нали навремето именно вие ни гонехте от храмовете ма, другарко, вий срам немате ли?!

Ангел Грънчаров каза...

Апропо, ако бях преподавал марксизъм, щяхте още да ме търпите у университета ма, другарко! :-) Ако като комсомолски секретар бях кат вас, комуноидите, другарко, сега щяхте вече да сте ме направили милионер ма, другарко, нещо не Ви се връзва лъжливата теория! :-)

Ангел Грънчаров каза...

Да, учена другарко, ГЕРБ върна отново тодорживкова България - с цялата й милиционерско-ченгесарска гнусотия! Но това няма да е за дълго, другарко, иде края на изстъпленията ви...

Анонимен каза...

Грънчаров, точно ти не се прави на свестен.
Помним как писа до руския посланик с унизителни молитви. Знаем обаче как всеки Божи ден плюете Русия и СССР. Знаем как правите шпалири на САЩ и същевременно злословите по Русия.
Помним как окачестви нацистките концентрационни лагери като "по-хуманни" от съветските. Разлика няма.
Помним как заплашваше безброй пъти със самоубийство. А това не е християнско, господин Грънчаров. Сега се правите на християнин, но не сте. И дълбоко в себе си го знаете.
Знаем и помним как оставяте семейството си на мизерията, харчите единствените си пари, за да издавате книгите си, които никой не ги чете, а хората, които ги взимат, ги използват за отопление. Оставяте семейството си на глада и милостинята на Вашите уж бивши ученици, както и на хората с добри сърца, които, макар и да знаят Вашите положение и характер, все пак Ви помагат, макар и да не заслужавате.
Вие не заслужавате Коледа. Вашето семейство я заслужава, но Вие не.
Сега очакваме да пуснете някой прочувствен текст за Баба Ви Марийка, която също не заслужава Коледа заради своите котки и характера си, опъвайки се на компетентните органи да й предоставят всичко, което се полага на един бездомен човек.
Защо не обелвате и дума за присвояването на апартамента й?
Не заслужавате Коледа и всички ние, разумни мислещите граждани на Република България, любителите на свободата (подчертаваме - на свободата, не на онези, които изменят истината, като Вас, господин Грънчаров, завършил в СССР и яростно плюещ по държавата, дала Ви образование), се надяваме 2019 година да е последната за Вашата агония. Надяваме се да отървете семейството си от своето присъствие и да ги удостоите с честта да водят някакъв нормален живот без Вас.
Съпругата Ви гладува и се чувства неудобно, защото няма с какво да си купи храна, докато Вие обикаляте из София, Пловдив и Долна баня. Това морално ли е, господин Грънчаров? Имате ли чувство за отговорност и срам?
С пожелания за весели празници за Вашето семейство, но не и за Вас.
Найден Георгиев, учител по БЕЛ от столицата

Анонимен каза...

Ааа, вие сте бил от "добрите" комунисти. Ясно. :-)

Ангел Грънчаров каза...

Скъпа лъжлива другарко "Найден Георгиев, учител по БЕЛ от столицата", значи Вие на чисто политическа основа ме мразите толкова, хубаво е че поне си го признавате! И какво, другарко, Вие още ревете за СССР ли? Амче СССР го нема веке ма, другарко, Вие май сте хептен дебилизирана, да ревете за онова, което го нема! :-)

Другарко, интересно е, че Вие, комуноидите и милиционерите, дето така силно плачете по СССР, сте почнале силно да обичате свободата ма, другарко?! :-) Как бихте ни обяснила този фокус, че е много интересно да научим? "Свободата е робство", този ли е вашият идеал ма, другарко? Щот СССР беше символ на злото и на робството, на тиранията. Обичайки СССР, другарко, Вие обичате и това, което СССР символизираше. И представляваше. СССР беше концлагер, другарко. Та хайде да видим що за "свобода" обичате вие, "разумните граждани", другарко, с интерес ще прочета Вашите дълбокомудрые пояснения (май хептен се объркахте в лъжите си, мила другарко?).

И какво сега излиза, другарко, щом не обичам кат вас, комуноидите, СССР, аз не заслужавам да празнувам Рождество Христово, а също така даже и не заслужавам да живея, така ли излиза ма, другарко?! Ще ме убивате ли теперь или ще ме самоубивате вий, комуноидите и ченгетата? Кажете каква участ сте ми приготвили? Другарко, и като четете моите текстове, имайте предвид, че аз съм философ, понякога иронизирам, понякога се майтапя, винаги изследвам психиката на тъпунгерите-комуноиди като вас самата, ето че нищо не сте разбрали за т.н. мои "самоубийства". Аз, другарко, за разлика от вас, сатанистите-комунисти, съм християнин, тъй че нещо дълбоко сте се объркала относно клеветата, която сега ми отправяте, че съм бил плашил със самоубиване, просто сте твърде тъпа, другарко, и не сте разбрала смисъла на текстовете ми.

За морал, другарко, е тъпо да пишете, думата морал следва да я изключите от речника си. Не е морално да се прекланяте пред СССР, страната на тоталния комунистически аморализъм, и в същото време да употребявате думата "морал%", другарко, Вашият комунистически морал, другарко, е абсолютен цинизъм. Това Вашето, другарко, ако е морал, сполай му кажете! Това Вашето, другарко, ако е морал, какво тогава е аморалността?

Другарко "Найден Георгиев, учител по БЕЛ от столицата", не е ли срамота да лъжете така грозно че сте мъж ма?! :-) И че сте учител ма? Боже опази от такива "учители" като Вас ма, другарко? Погледнете каква умствена диария сте написала ма, другарко?! Да де, Вие лично нема как да осъзнаете що представлявате - по причина на това, че немате нито акъл, нито морал, нито сърце, нито душа, нищо, в главата Ви има само петолъчки ма, другарко?! Що не се качите на елхата в центъра на София та да светят пелолъчките, дето са в главата Ви, поне за украса на елхата да служие, щото за нищо друго и не ставате.

Хубаво е, че демонстрирате обаче така неприкрито злобата си. Нека народът да види що представлявате. Поздравявам Ви за откритостта и дори за "диалогичността". Най-накрая почнахте да говорите, което е напредък. Аз Ви принудих да изразите туй, що Ви тежи на сърцето. Требе да ми признаете заслугата, другарко! Мълчахте като идиотка месеци наред, ето сега избликнахте. Благодаря Ви за признанието на моето майсторство в предизвикването на разговор дори и на темерути с железо-бетонни комунистически глави като Вас!

Не е нужно да изливате само злобата си, другарко, и то на този ден! Вие сте неспасаяем случай, другарко?! В Катехизиса на Ленин как стои въпроса със самоубийството? Партията позволява ли самоубиването на другарки, които хептен са побеснели от злоба?!

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, не мога да Ви пожелая Весела Коледа, или Рождество Христово, защото сте комунист-фундаменталист и промита тиква и не признавата такива дреболии.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, откога вий, комунистите, почнахте да обиждате другите и то тъкмо на... комунист! :-) Другарко, Вие хептен сте превъртяла! :-) Какъв комунист следва да е човекът, че да е достоен да го поздравите с Рождество Христово ма, другарко?! :-)

Ангел Грънчаров каза...

Апропо, какво признавам и какво не признавам АЗ, другарко, го казвам аз самият, а не Вие, и това ли дори не разбирате?! Четете текстовете ми, другарко, и ще разберете какво аз признавам и какво не признавам. Вие да говорите от мое име е некоректно ма, другарко, аз не съм в Партията ви. :-) Но от комунист морал да чакаш е като от вол мляко да искаш да доиш...

Анонимен каза...

Грънчаров, сигурен съм, че не сте бил толкова отворен по времето на комунистическа България. Или греша, товарищ? Защото, каквото и да кажете по въпроса, ще си вкарате автогол. Затова и Вие, върлите комунисти, няма да отговорите на този въпрос, защото всякак ще излезе, че или сте луд, или сте с връзки в управлението на БКП. А Вие, мисля си, сте и двете. И мнението не е само мое.
Не правя шпалири на СССР, но защо, товарищ, не сте бил така словоохотлив по времето на Тодор Живков? Спомням си времената, когато ние, учителите, бяхме на почит. А Вие май никога не сте бил уважаван от учениците си.
Ако искате да знаете, мъж съм. И никога не съм гласувал за политическа партия ГЕРБ.
Но това вашата облъчена от Меката на комунизма глава няма как да го разбере.
Вие не заслужавате да празнувате Коледа, тъй като, за да учите в СССР и да завършите там, е нужно да се закълнете във вечна вярност в Съветския съюз. Вие вече сте го направил.
2019 година ще е последната Ви. Няма да издържите, защото ще загубите всичките си дела.
Впрочем, кой човек, бил той и философ, се шегува със смъртта и самоубийството?
Не ми отговаряйте, другарко Грънчаров.
Така по-добре ли е, на Вашия език?
Найден Георгиев, учител по БЕЛ от столицата

Ангел Грънчаров каза...

Скъпа другарко "Найден Георгиев, учител по БЕЛ от столицата", не сте никакъв мъж, щото нищо мъжко няма в поведението Ви. И в думите Ви. Държите се като квартална клюкарка. (Апропо, по айпито Ви знаем точно коя сте, другарко, с пловдивски адрес сте!)

На нелепиците Ви по мой адрес няма смисъл да отговарям. Заплетохте се като кокошка в кълчища! :-)

Другарко, откъде знаете че през 2019 г. щял съм да загубя всичките си дела? :-) Това просто пожелание ли е - или имате секретна вътрешна информация от Върховния Касационен съд? :-) И като загубя съдебните си дела какво ще стане с мене - та ми вещаете неизбежна гибел? Защо така силно ме мразите ма, другарко, да не съм Ви изял навремето десерта в столовата на общягата? :-)

Анонимен каза...

Предполагам, че не сте така смел по време на делата и при срещите очи в очи, Грънчаров.
Аз съм републикански шампион по борба през 1972 г. И да се справям с нагли ученици мога до съвършенство.
Но с Вас само Господ ще се справи.
Във ВКС има умни хора и те няма да позволят Вие и безсмислените Ви теории да победят.
Найден Георгиев - учител по БЕЛ от столицата

Ангел Грънчаров каза...

Говорите пълни глупости! Републикански шампион по борба не може да дегенерира до такова ниско ниво като Вашето. Значи Вие чисто и просто пердашите учениците си, така ли? :-)

И откъде така добре знаете как ще свършат моите дела? Да не сте напердашила някой съдия от ВКС и той всичко да Ви е казал? :-)

Анонимен каза...

Все едно да обвиняваме кучето, че лае. Това е комунист. Какво да се чака от него? Ами ние къде бяхме да гласуваме за ГЕРБ и да чакаме промяна? Това е голяма измама станала с помощтта на медии и много пари. Сега само Господ може да ни помогне да се отървем от него, защото той се лези и на Изток, и на Запад.

Nadezhda Koseva

Ангел Грънчаров каза...

Боко лъже Запада, но Западът не пасе гъски... така мисля аз.

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров , и да не пасе, не ги интересува, защото знаят, че тази порода е много силна и вкоренена в страната. На практика почти всички мислещи, интелигентни, инициативни хора са прокудени, а останалите в страната, и на държавна работа такива, са убедени русофили.

Nadezhda Koseva

Ангел Грънчаров каза...

Не, това е мит, че са толкова много русофилите у нас. Няма русофилство у нас. Има платени рубладжии, които понеже са много гласовити и лъжливи, излъгаха целия свят, че у нас е пълно с некакви си русофили. Българинът е прозападно настроен. Само с пари можеш да направиш българина русофил, това важи и за времената на Стамаболов, и за сегашните.

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров е да де . Усещат накъде духа управляващият вятър, а някой са и искрено такива. Голяма е обработката у нас. Голяма работа. Да правят каквото искат. Аз съм един прост, обикновен човек. От мен нищо не зависи. И да почне днес да се оправя страната ще трябват 50 години, а тя няма да почне никога, защото парламента е пълен с комунисти.

Nadezhda Koseva

Ангел Грънчаров каза...

Nadezhda Koseva По-бързо ще се очистим от комунизма. Иде ново поколение, пълно със сили. Там е работата, че комунистите превърнаха училищата в своя крепост. Там е главният проблем: промиват мозъците на младите. Но това няма да ги спаси, а само ще удължи агонията им. Комунизмът е осъден на гибел от самото битие, от самия живот, от историята, от времето, от всичко!

Анонимен каза...

Грънчаров сам не отрича, че е Марксист - неведнъж се е хвалил как е преподавал в катедра по Марксисъм. А няма как човек хем да е марксист, хем да не е комунист от най-чиста проба. Неслучайно този човек толкова много се вбесява от от празника Рождество Христово. И го цапа с политика.

Ангел Грънчаров каза...

Мила бясна от злоба другарко, да работиш в катедра, наречена "Марксизъм", не те прави автоматично марксист. Нито пък комунист. Ето ти не си работила на такова място, пък си и двете. Щот това е манталитет, другарко. Марксизмът-комунизмът се е породил на основата на човешката злоба и завист към работливите и талантливите; Вас, както сама демонстрирате в отношението си към мен, Ви тресе абсолютно същата злоба и завист. А по отношение на празника Рождество Христово, другарко, немате право да говорите, щото точно Вие, комунистите, забранявахте този празник.

Избягвайте да се изказвате от мое име, драга комуноидке. Кажете нещо от свое име. Примерно обяснете как така със сигурност разбрахте кой ще спечели и кой ще загуби на предстоящото заседание във Върховния съд. Защо така старателно избягвате този въпрос, другарко?

Анонимен каза...

"Примерно обяснете как така със сигурност разбрахте кой ще спечели и кой ще загуби на предстоящото заседание във Върховния съд" - ето как:
За пореден път Директорката няма да докаже тезата си, че сте несъстоятелен като Учител, поради собствената си некадърност/несъстоятелност да оформи правилно юридически документите за Вашето уволнение...
Константин Беров

Ангел Грънчаров каза...

Другарко "Константин Беров", Вие по-горе казахте нещо друго, а именно, че аз съм щял бил да загубя делото... сега казвате обратното. Виждате ли колко тъпо е човек всеки път да пише или анонимно, или с фалшиво име? :-) Забравихте какво сте казала или... премислихте? :-)

Анонимен каза...

Другарко Грънчаров, и на котките на баба Мария е ясно какво ще реши ВКС. Няма нужда от вътрешна информация. Другарко Грънчаров. :)

Анонимен каза...

На запада не му пука.