Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 16 ноември 2007 г.

Пишман-апология на бат ви Бойка, написана от крайно възмутен гербовак

Това по-долу е спонтанната реакция на един горещ почитател на дон Бойко, която намерих в коментарите към публикация на моята статия "Ех, избирателю, избирателююю!!!". Запазил съм в повечето от случаите оригиналния правопис, като съм турил тук-там някоя запетайка, та да не се губи смисълът.

Грънчаров ти си освидетелствана мижитурка ми се струва. Какви са тези приказки и високомерие бре, глист. Какво си направил ти освен да си чешеш езика в твоите блог и статии, които никой не чете. И къв си ти че да се правиш на много умен, важен и духовен най вече. Килеме и тъпо парче си и тва си е. Хаванал си се за Костов като едва ли не Иисус Христос е дошъл пак. Бат Бойко е много по способен мениджър от теб и от който и да ми посочиш от дървените философи като теб. Словоблудстваш многословецо, но ще отговаряш за празни думи изречени. Ти си кратуна тъпа, не избирателят. Малко смирение прояви ей, мижитурке такава, мижитурке...

Този слаб човек Грънчаров, който иска да се прави на силен като лае срещу човек постигнал много и който е вложил себе си не да прави пари, а да помага на хората ми прилича на малко злобно пале, лаещо срещу българска овчарка. И е крайно неприемливо да обижда така хората които гласувахме за Бойко. "Крайно дебелоглав, дебелокож или направо без очи и сетива та да не усетиш нищо" - тоест ние, избирателите, сме такива, ние сме "ентелегентни" софиянци! Нали така, драги ми софийски умници" е, аз не се подигравам с тези говорещи "миеко" и са от далеко, но този пловдивчанин (където между другото ГЕРБ и ВМРО взеха съкрушителна победа също) се смята за по умен и ни учи с надменност. Ти си срам за Пловдив ей...!

"Следете мисълта ми внимателно, драги ми софийски “бойковисти-гербоваци”: вие вчера си избрахте кмет само има-няма за две годинки! Бойки сте, признавам, ама с ум не блестите, признайте си го сами де… Наричам така онази част от софиянци, дето гласува за батка си Бойка, защото това са съвсем заслужено определение: не е нормално да гласуваш така, ако имаш нещо в кратуната си! Целокупното ни отечество, населено, както се вижда, главно с хора с крайно крещяща умствена недостатъчност" - браво чудесен пример на интелегентен и културен човек! Ако гласуваме за бат Бойко сме тъпи парчета, ха, ха, чудя се защо се извиних че го нарекох мижитурка този Грънчаров като той е най големия комунист колкото и да казва че се отвращава от комунизма, понеже той говори в духа на комунизма и тоталитаризма за инако мислещите като не си спестява да обижда, а иначе съм сигурен чее един страхливец и нищо повече.

Единствената му теза е "вие вчера си избрахте кмет само има-няма за две годинки!" и "Вие гласувахте за един лъжльо и менте-кмет, дето му е през оная работа за вашето кметство и за вашата община!". Това са само повърхностни тези и твърдения нищо по вече. 2 години не са малко време и с 2-те които Бат Бойко направи той ще има общо 4 години, което си е един пълен мандат. Да не говорим че на много места мандатите са и по кратки от 4 години, например в Австралия е 3 години за парламент и правителство. И ако след това, след като е очистил София от корупция и боклуци, може да служи на хората и на по високо ниво какво лошо в това? Обвиняват го в мания за величие - ми то времето ще покаже. Всеки може да харесва и да бъде съблазнен от светлината на прожекторите, но накрая сте го съдим по какво е свършил за нас и той знае това, че народа не е глупав както Грънчаров го изкарва - "скъпи ми български тиквено-кратунени умници?!"

"Страшно много ме възмущават простотията, наглостта, тъпоумието, арогантността, дебелоочието." Е познай какво?! И мен ме възмущават г-н Грънчаров и аз ги виждам във техния псевдо интелигентен и словоблуден вариант във вашата статия.

Това дали е просто кариерист времето ще покаже. Но какво му е нужно се питам аз, та той финансово е по богат от Симеон, Доган и Станишефввзети заедно, изкарвайки парите си с труд и бизнес умение. Има ли дори едно дело заведено срещу него някога? Не. Разследван бил - естествено че всеки потенциален шеф на МВР ще бъде разледван първо преди да е назначен и ако беше толкова зле историята му, нямаше да бъде избран той за МВР шеф. За Слави Бинев например - да, всеки знае че е сикаджия от едно време, но бат Бойко си е нещо не по зле от това което бе Берлускони - бившия италиански prime minister в началото на политическата си кариера...

Той няма нужда от пари и на 48 години едва ли нещо би го съблазнило освен както казахме - славата. Ако устои и бачка яко и продължава да бъде супер комуникатор може и prime minister да стане, що не. Европа го призна и награди с десетки награди ако не помниш докато бе МВР секретар, Буш и републиканската партия се гордеят да го имат като идеен самишленик по отношение на икономика, бизнес и най вече борба срещу тероризма (разбира се доколкото собственик на 500 къщи цени стойността на една добра инвестиция тоест не че Буш се е захласнал, той едва ли знаеше къде е България преди да я посети).

Получил бил одобрението на Доган и Симеон и бил извикан от Петканов - е и какво от това?! Всеки почва от някъде. Те обаче искаха да си го мяткат насам натам както си искат, но лидерски тип като него не може да си го подхвърляш тук и там. Петканов каза за него че "има десетки като него в МВР", ок къде е Петканов сега а? Доган го нарече "мухльо" - ми да, изнервя го и иска да му урони престижа щото кога Доган е виждал истински мъжкар за негов съперник, то всички го възхваляват само и му се мазният. Антидепесар - да, но не и анти турчин тъй като прие хиляди български турци в редиците на ГЕРБ. Той е българският Саркози, който и ляво и дясно гледат да спънат и му завиждат, но той ако продължи да бачка яко както казахме и да е близо до хората и чист от корупция ще стигне далеч. Колкото за МВР престоя му - наемни убийства да - просто това е цикъл и пренареждане на фигури има го и сега, но той никога не е имал достатъчно власт, политиците му вързваха ръцете.

Колкото до София - вдигна таксата щото някои требва да плати за по чиста столица и това сме ние, негова отговорност е да похарчи парите ни ефективно и благоразумно. Ние плащаме едни от най ниските такси смет в Европа така или иначе. Проблемът с боклука се задълбочи щото беше пренебрегван от Софиянски, и 2 години БСП си играеше на котка и мишка с Бойко държейки централната власт. Но бат БОйко стартира изграждането на завода за боклук, кандидаства за евро фондове и ще имаме завод до 2-3 години.

И последно - аз също виждам опастността бат Бойко да се поддаде на демона на пустославието и да заобича лаврите повече от добрия резултат, но времето ще покаже...

2 коментара:

Анонимен каза...

Що за словоблудства са това?!

Още като стигнах до "Бат Бойко е много по способен мениджър от теб и от който и да ми посочиш от дървените философи като теб", ми се искаше да спра, но продължих четенето, съпровождано от смях с пълен глас.

"Българският Саркози"?! ГЕРБ-ерите си живеят в някакъв техен паралелен свят, където вождът им е мениджър, Саркози и е натрупал парички чрез честния си бизнес. Как може с тия хора да се разминаваме всеки ден по улиците?

Ангел Грънчаров каза...

Наистина, много вярно отбелязано: сякаш живеят в някакъв паралелен свят! И по тази причина нормалната комуникация с тях с оглед отрезвяването им е доста трудна, да не кажа невъзможна задача...