Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 25 януари 2008 г.

Защо Гоце трепери и от "братушките" си даже?!

Нека погледнем нещата сега от друг ъгъл. Колосалният въпрос без отговор е: защо Гоце Първанов "обича" Путин "безумно" и прави всякакви "задни" ходове, пренебрегвайки последствията?

Първо: няма съмнение, че КГБ (сега нарекло се ФСБ) държи пълен комплект от досието на Гоце Първанов, въпреки че там самоубиха двама души.

Та какво би станало, ако на медиите се "изпусне" някое и друго листче, творение на самия Първанов? Разбира се, момчето ни угасва, и разплакан (тайно) се прибира в някое институтче на БАН и трудно някой повече би могъл да го забележи (тъмни очила, брада, каскет и т.н.) Трепери, Гоце!!!

Второ: Защо в крайна сметка беше застрелян насред булевард "България" видният банкер Кюлев, съветник и спонсор на Гоце? Някой даде ли логичен отговор? Пак причина за треперене!!!

Трето: Защо бе хора беше безмилостно стреляно по Манол Велев - също съветник и спонсор на Гоце?

Хайде напънете се сега и мислете логично. Само не стигайте до нелепото твърдение за съперничество между фирми, групировки и прочие. Другаде би могло, но не и в случая. Сега сетихте ли се откъде иде паническия страх на Гоце и от кого е този страх?

И обратно - когато някой "отдолу" се опита да попита нещо неудобно какво става? Сещате ли се как безмилостно и по "Милошевичски" (нали бяха първи приятели) се справиха (от щаба на Гоце) с един от най-добрите ни журналисти Иво Инджев, да журналисти, а не журналя.

Наивно е да се заблуждаваме, че учителят е награбил десетки милиарди, а учениците тук си играят на семки и страгали. И това се знае от който трябва и виси с допълнителна сила на врата на нашия батюшка.

Все безмилостни причини за страхопочитание и "безпределна вярност" на братушките ни....

Опровергайте ме.

(Коментар към ето тази тема.)

Няма коментари: