Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 17 януари 2008 г.

С приездом в братскую олигархическую Болгарию, уважаемый родной товарищ Путин!

От таварищев управляющих и сослуживцев: Гоце Седефчовый Первановый (ДС), Серьожка Дмитриевич Станишевый, советский гражданин, премьер Бойлгарии, Симеон Борисович Сакскобурготский (агент КГБ), Сава Ахмедович Догановый, ДС!

5 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, май забравихте в горното списъче на посращащите да добавите и лицето Иван Костов, който:

- подари Нефтохим на руснаците,

- прикри комунистическите, престъпления,

- прогони от СДС всички истински демократи,

- продължава да заблуждава хората и да подкопава всяка реална борба за подобряване на положението,

- имитира антируска и антикомунистическа дейност, за да ги компрометира пред хората, тъй като е крайно омразен на всички.

Сигурно Костов (заедно с партийната секретарка Костовица) ще бъдат, и то заслужено, сред почетните гости на закрития прием, който Император Путин ще даде в руското посолство.

А може би и Вие, възпитаникът на ленинградския университет, един ден ще бъдете удостоен с такава височайша чест...

Но трябва труд, упорство и постоянство, г-н Грънчаров, дерзайте!

Ангел Грънчаров каза...

Г-н Анонимен, налага Ви се спешно да се подложите на лечение, притежавате ясно изразена параноя от лицето Костов; също при вас се наблюдава нарушение на аналитичната способност, изразяваща се в механично повтаряне на някакви си там мантри срещу Костов, дето сте ги прочели в ченгесарските вестници...

Анонимен каза...

Ама разбира се, г-н Грънчаров, който не вярва, че Костов е продал Нефтохим на руснаците, може да е само луд! Няма такова нещо, Костов не е продавал никакъв Нефтохим на руснаците. Такова нещо не е възможно!

Ангел Грънчаров каза...

Не луд, а болен, има разлика

Анонимен каза...

Ей, г-н Грънчаров, аз май наистина се нуждая от спешна психиатрична помощ. Ето, оказва се, че партийната секретарка изобщо не е присвоявала, току-що го съобщиха:

"Софийският апелативният съд окончателно оправда председателят на Фондация "Бъдеще за България" Елена Костова и главния счетоводител на фондацията Виолета Илиева по делото за укриване на данъци."

Щом апелативният съд я е оправдал, значи не е виновна! Българският съд е пословичен със своята справедливост!

Г-н Грънчаров, искам и друго да Ви попитам. Абе дали не сте се засичали с Вовката някъде, да речем на Невский Проспект? Нали и двамата сте възпитаници на ленинградския университет имени Жданава! Вие сте завършили там специалност "Диалектический материализм", а той "Права человека в СССР"!

Няма да е зле да се завъртите тия дни към руското посолство, най-добре по време на приема. Вовката може да Ви мерне как зъзнете и потропвате с крака като кученце пред портала. Той ще Ви познае, нали има остър поглед, и сигурно ще Ви покани вътре...