Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 19 февруари 2008 г.

Сряда, 20 февр., от 20.00 часа: мое участие в предаването ПИРАМИДА - TV2

Да, моята персона ще се появи и ще участва утре, сряда, в дискусията на популярното дискусионно шоу на TV2. Нямам представа кои са другите двама участници, но това всъщност няма особено значение. Важното е, че седмицата, в която ще се гледа вота на недоверие към правителството, ще имам възможността да изявя пред по-голяма публика своята гледна точка. И то по най-горещи и парливи въпроси на нашето народностно битие.

Не мога да кажа отсега доколко участието ми ще бъде успешно, но са надявам да съумея да се концентрирам и да покажа най-доброто от себе си. За което ще ме импулсира и мисълта, че не бива да изложа така качествена и интелектуално извисена читателска аудитория на блога HUMANUS.

Разбира се, да не дърпам дявола за опашката - като човек, занимаващ се с психология, си давам сметка колко е трудно човек за някакви си 30 секунди или минута да каже нещо завършено и по-убедително. Особено е трудно това за човек като мен, който е носител на една по-различна душевна и интелектуална нагласа: на мен ми е нужно малко повече време за да развия своята по-съдържателна, по-осмислена, по-концептуална и интегрална гледна точка. Аз нямам качествата на популист, които се опитва да дразни и задоволява по-първичните страстни на масовия човек; моето говорене и писане е за по-отбрана публика. Но все пак за мен това участие е едно изпитание, което приемам с ясното съзнание, че тия неща, които аз от повече от година изказвам в блога си, трябва да бъдат чути и от една по-многочислена аудитория.

Ами това е, ще участвам, пък каквото сабя покаже. Надявам се, моята гледна точка да бъде подкрепена и от зрителите, въпреки че аз не разчитам на някакви външни ефекти или на умело актьорско превъплъщение. Ще се постарая да бъда максимално откровен и честен - ето това е моето най-силно оръжие в дискусиите. А иначе, няма да скрия, обичам много споровете. Много съм добър в спорове, които обаче не са пред камера. Сега ще разбера доколко ще се справя и в едно телевизионно студио. И така, в 20.00 часа утре приканвам читателите на блога да се откъснат от мониторите на компютрите си и да заемат мястото пред телевизорите. Вашата подкрепа ще ми е крайно необходима. За което ви и благодаря най-искрено.

4 коментара:

Анонимен каза...

Няма значение кои са другите участници, ти си най-добрия. Успех!

voxy каза...

Успех!

Иван Бедров каза...

Ангеле, измисли си няколко тези и ги запомни добре - кратки, експресивни и т.н. Ще имаш малко секудни и ще трябва да надвикаш останалите. Успех!

Bruce Wayne каза...

не можах да го гледам, но по-добре се пази от участия където се записват в реално време. ако е интервю или нещо монтирано ще имаш доста по-добра възможност да се обосновеш и да говориш в собствено темпо

човек трябва да си знае силните и слабите страни ;)