Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 23 март 2008 г.

Невиждани перверзии и страхотен разврат

Напоследък в политическия живот у нас стават все по-скандални и абсурдни неща, пред които обикновеният човешки разсъдък немее: все едно живеем в една ирационална действителност. Нищо не е както трябва, всичко е тъкмо наопаки, и въпреки всичко нищо не става, нищо не помръдва от мястото си: на това му се казва пълно безвремие. Ето няколко по-показателни примера, за да не звуча голословно.

Първо, нещата у нас се движат по същество от една антиконституционна лидерска тройка, която стои над Парламент, над министри, над Президента дори, ако изключим факта, че този специално президент е кръстник на управляващото съзаклятие. Тази тройка се състои от бивш, но дискредитирал до крайна степен институцията си цар, от бивше ченге от ДС, принадлежащо към турското малцинство, и от бивш съветски гражданин, който е лидер на бивша комунистическа, сега мимикрирала уж до социалистическа, партия. Това нека да е факт първи.

Учителите у нас стачкуваха 50 дни. Резултат - никакъв! Даже министърът на образованието, дискредитиран до крайна степен и показал крещяща арогантност и некадърност, не си отиде и си стои там, в правителството, изглежда поради всеобщия страх на министрите че ако един падне, и всичките може да си отидат. Ето че стигаме до втория кошмарно абсурден момент: при явни провали не само на отделни министри - на вътрешните работи, на транспорта, на финансите, на бедствията, на околната среда и кой ли не още! - но и на целия кабинет вкупом, никой от тези управници няма и най-минималното достойнство да си подаде оставката! А всички се правят на ударени, и не им пука и за най-елементарните изисквания на приличието, да не говорим за морала! До такава степен извратено чувство за власт, каквото констатирам у тия натрапници, едва ли някога и някъде в историята е имало изобщо.

Т.н. "премиер" пък не прави нищо друго освен, подобно на дете, да трепери някой да не му вземе любимата играчка, именно поста, който той не е и сънувал някога и в най-мокрите си сънища. Изглежда за този властта замества оргазмите - по друг начин не мога да обясня извратената му привързаност към нея. Той, разбира се, няма нито волята, нито характера, да поиска някому оставката, защото знайно е, че първом той трябва да си иде - понеже за нищо не става, това последното е всеобщо и обществено признат факт. От което следва, че в това правителство не може да се случи нищо разумно, и тия са готови заради властчицата на всичко, в това чисто и вкупом всинца да си счупят главата. Ето че най-нормалните процедури за търсене на отговорност и за пускане на парата не действат, от което следва, че трябва да очакваме експлозия, сиреч гръмване на целия котел, падане на цялото правителство. Когато Господ рече някого да обрече на гибел, първо му взема разсъдъка...

Що-годе мислещите хора се питат: какво още трябва да се случи, та да доживеем да видим как някой от тия натрапници във властта ще се сети че трябва да си иде. Половин България беше наводнена, хиляди хора останаха без къщите си, но се оказа в крайна сметка, че не толкова природата, ами самата министърка е същинското бедствие! Окрадени бяха милиони от парите за възстановяването на пострадалите райони - и нищо! И не рачи да си иде нахаканата доганова министърка, напротив! Девет човека изгоряха като факли в заключения вагон - министърът на транспорта чака "обективно следствие, което да установи вината"! Уличени във връзки с престъпния свят са висшестоящи антимафиоти, а този, който ги е турил там, сиреч който носи цялата отговорност, разтяга пиян някакви локуми за "Куйович, Муйович и Уйович", и хептен не се сеща, че е крайно време да си иде - ако не иска да доведе нещата дотам разгневеният народ да го изрита с ритници от министерството. Спряха ни всички субсидии от ЕС, плащаме вече втора година повече отколкото получаваме от ЕС, и нищо! А премиерът миличко се усмихва като непорочна девица или като пъпчив прогимназист! И няма кой да скочи и да изкрещи в ушите на тия навлеци, че така повече не може да продължава...

И знаете ли защо е така? Ще ви кажа ако не се сещате. Ами нямат страх, не се боят от нищо защото "опозицията", или това, което медиите ни натрапват за "опозиция", не е никаква опозиция, ами са от същия дол дренки. Така че и да падне този кабинет, не им дреме, защото тоя, който оракулите вещаят че ще дойде, именно прословутият титан бат ви Бойко, си е от все същия "кръжец по интереси" - и затова той съществува само доколкото има за задача да лъже наивниците че бил уж "опозиция", че уж щял да им търси сметка, че уж щял да промени положението. Ако малко от малко бат ви Бойко не беше техен, щяха да се плашат от него, то щеше да има известен ефект, ала управниците не му се плашат хич даже, напротив, залъгват ни, играейки колективно в обща пиеска, писана все от един и същ некадърен сценарист. Ерго, и управляващи, и "опозиция" са все от един и същ отбор. А пък истинската опозиция, именно Костов и неколцина други, благодарение на задружните усилия на продажните медии, на олигархията, на ченгесариата, на милицията и пр. е превърната едва ли не в имагинерна, понеже на народа е натрапено внушението, че тя не била никаква опозиция, а пък "истинската опозиция", сиреч удобната опозиция, бил бат ви Бойко. Загрявате ли сега, славни бавнозагряващи български реотани каква картинка се заформя?

Как каква ли? Ами пълно мъртвило. Пълна извратеност. Пълна перверзия. Пълен срам и отврат! Гнус, погнуса, смрад! И знаете ли какво? Май за всичко ние сме си виновни - понеже наивниците сред нас, понеже податливите на лъжи, са огромно мнозинство. И по тази причина така се е разгащил прословутият ни "елит". Докато не се освести това мнозинство, да не чакаме поправяне и промяна. И затова всеки ден, навсякъде, при всеки удобен случай трябва да се разговаря с доверчивите, с наивните, с немислещите, да им се говори, говори, да им се пълнят главите. Щото сега вижте докъде сме я докарали: бай ви Вучков, това куку, дето само устата му мели като мелница, а иначе е тъп като галош, да учи народа на ум и на разум! Е те на това му се вика пълно нравствено падение и разврат! Зяпа народът бай си Вучкова, зяпа, па превключи на другия канал, дето самия самият върховен бабаит дон Бойко показва мускули и крещи, че щял всичко и всички да оправи!

Ех, Бекет, Бекет, що не си жив сега да видиш какво става по Българско, та да разбереш, че си жив зян. И по тази причина от срам трябва да се върнеш и да си легнеш мирно и кротко пак в гроба...

3 коментара:

Анонимен каза...

Какво да добавиш, какво да изкоментираш ?...
Сега да не си на мястото на експертите от Европейския съюз.Очевидно единствено в Абсурдистан досегашната им практика не работи - издърпваш моркова (спираш стотиците милиони безвъзмездна помощ) и очакваш ощетените и разгневената опозиция да направи каквото трябва.
Да, ама не и у нас. ( по Петко бочаров).
Населението се интересува предимно къде са пуснали олио с 10 стотинки по евтино.........
А с какви пари царския Велчев отмаря с "Черепа" и други крадци в луксозен зимен курорт, където се стига само с хеликоптер......тея да си е-ат майката, казва си умно то.
Всеки народ заслужава съдбата си.

Анонимен каза...

Братко,

Идва ми да отговоря емоционално на този въпрос, но ще се опитам да говоря обективно. Мисля, че Сидеров е интелигентен човек, въпреки, че в пресата се посменава, че има средно образование и незавършено висше. Сидеров, Ифандиев и други хора не са първите и няма и да са последните, които засягат тематиката за, масонството, световния заговор и други подобни. На фона на кризата в нашата държава това е една ниша, която те успешно разработват. Иван Костов видя конкуренция в тях и в едно предаване ги обвини, че Атака са създадени нарочно. За да не съм прекалено многословен ще кажа само, че не съм почитател на теориите за конспирации, заговор и тем подобни. Не съм почитател и на расови теории от рода на това, че негрите, циганите или евретите са виновни и с тяхното премахване ще се подобри нещо. Смятам, че в Атака съществуват прикрити почитатели на националсоциализма, който доведе до крах Третия райх. Националсоциализмът няма общо с масонството. Даже напротив - много масони са изпратени в концлагери по времето на Хитлер.

За завършек ти предлагам част от поучението към новоприетия масон в английския ритуал, защото масонството е преди всичко чест и модел за поведение в обществото. Масонът трябва да бъде образец във всяко едно отношение ако ще и това да звучи остаряло. Масонът никога не трябва да спира да се стреми към едно интелектуално и морално усъвършенстване. Ето текстът:

"....As a citizen of the world, I am to enjoin you to be exemplary in the discharge of your civil duties, by never proposing or at all countenancing any act that may have a tendency to subvert the peace and good order of society, by paying due obedience to the laws of any State which may for a time become the place of your residence or afford you its protection, and above all, by never losing sight of the allegiance due to the Sovereign of your native land, ever remembering that nature has implanted in your breast a sacred and indissoluble attachment towards that country whence you derived your birth and infant nurture...."

GaN каза...

Мога да кажа само Браво!!!

Всички виждаме какви простотии стават около нас и аз се радвам, че има хора като теб, които го и пишат, но все си мълчим деба. Няма да излезем един път като хората на улицата та да ги сплашим малко, ами само си стоим и може би се надяваме "някой от горе" да поправи "злините български".

Какво повече да кажа. Аз вече думи нямам. Ти си го описал много добре. Само се надявам повече хора да прочетат и да им писне най после!