Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 1 април 2008 г.

Извънредно съобщение: България е пред правителствена и държавна криза!

По сведения на достоверни, небудещи никакво съмнение източници днес оставка пред премиера Сергей Станишев ще поднесат министрите: Емел Етем, Румен Петков, Даниел Вълчев, Пламен Орешарски, Петър Мутафчиев, Джевдет Чакъров, Емилия Масларова, Николай Василев и още неколцина, за които източникът на информацията предпочете да си замълчи. Към обяд предстои да се случи дългоочакваното събитие, а в ранният следобед самият премиер, притиснат от обстоятелствата, ще се обърне към Парламента и към нацията, та да поиска вот на доверие.

Като основна, пък макар и ненадейна причина за масовите оставки на министрите се сочи обявяването и широкото разпространение на гражданската инициатива за написване на разказ, наречена "Оставката на министъра". Обезпокоени от съвсем реалната възможност да станат герои на бъдещи психологическо-детективски разкази-разкрития, министрите са се решили най-после да подадат почти колективна оставка, та да запазят някаква що-годе по-значителна част от имиджа си пред бъдните поколения. Смята се, че самият премиер силно е обезпокоен от възможността да стане герой на такъв разказ, поради което предпочита да си замине от властта, отколкото да го сполети такава грозна евентуалност.

Предвид ненадейния и доста динамичен ход на събитията и по сведения от конфиденциален източник от Президенството изтече информация, че Президентът Първанов тази нощ е сънувал следния кошмар. Присънило му се е, че е извикан директно пред Светото Семейство, състоящо се, както е известно, от самия Карл Маркс, изпълняващ функцията на Бог в съзнанието на президента, и от членове: Владимир Илич Ленин, Фридрих Енгелс, Йосиф Сталин, Димитър Благоев, Георги Димитров и Долорес Ибарури в ролята на символична Божия Майка. Функцията "секретар на Светото Семейство" в съня на Президента е изпълнявал г-н Владимир Путин. Пред този строг Върховен консилиум Президентът е трябвало да отговаря на невероятно трудни нравствени въпроси от типа на:

● Защо Партията спи когато държавата е заплашена от сгромолясване предвид страхотните злоупотреби на управляващите?

● Защо Президентът и самите управляващи като цяло измениха така кардинално на младежките си комунистически убеждения?

● Защо Партията след като трета година е на власт все още не е установила диктатура на пролетариата?

● Защо се допусна падението комунистите да стават капиталисти, което обърка привържениците на светлия комунизъм?

● И др. такива кошмарни въпроси са били зададени на Президента в неговия кошмарен тазнощен сън.


По свидетелство на специално разузнавателно средство, положено лично от г-н Румен Петков в спалнята на г-н Президента, днес министерството на вътрешните работи съобщи на медиите, че разполага с пълен запис на енфацелограмата на Президента, а също и със запис върху магнитен носител на неговите отговори пред Върховното Свето Семейство в бълнуването по време на среднощния кошмарен сън на г-н Президента. Знаейки този факт, днес Президентът заминава на лов в Пиринския Балкан, за да обмисли създалата се тежка ситуация в държавата. Информирани и достоверни източници съобщават, че нищо чудно и самият Президент, почувствал жестоки нравствени терзания заради измяната на своите младежки комунистически убеждения привечер да си подаде оставката директно пред Върховното Марксистко Свето Семейство. За целта днес в София извънредно пристига неговият секретар Владимир Путин, вече бивш руски Президент.

Очаквайте екстрени новини за развитието на невероятните събития през целия ден. Всички екипи на новинарските централи са на лов за новини. Николай Бареков, който нищо не е знаел за случващото се, по непотвърдени сведения тази сутрин е направил неуспешен опит да се самоубие. Само мисълта че Бойко Борисов ще плаче пред неизстиналия му труп го е възпряла от обзелото го желание най-решително да сложи край на безсмисления си живот.

Предполага се, че в този исторически момент Велислава Дърева пише разгромна статия за събитията, под която чакат да се подпишат ранобудните 100 български интелектуалци. Андрей Райчев пък е бил приет спешно таз сутрин в Психоневрологичен диспансер поради рязко обостряне на психичното му състояние - след като се разбра, че нито една от последните негови прогнози за ситуацията няма да се сбъдне. Чакайте нови сензационни съобщения в близките часове. Не отделяйте очи от този блог през целия ден. Чао засега и бъдете нащрек.

Няма коментари: