Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 19 април 2008 г.

Българските медии насаждат естетически фашизъм

БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ СА ЧАСТ ОТ УЖАСА

"Лепа Брена пя на милионерите ни" е заглавие на вестник "24 часа". Колко мило, мазно и мерзко е това "ни" в края на заглавието! Не милионери изобщо. Не съмнителни типове с покровителствани бизнеси. Не икономически троскот, посят старателно в зората на демокрацията, за да удуши новата нива на частния бизнес. Не президентски приятели, които пълнят касата на паратията, а в останалото време се возят в лимузини и се правят на светски знаменитости.

Не. Внушението е, че това са нашите милионери. Родните. Българските. Общите ни милионери. Тези, с които трябва да се гордеем дори. Следва списъка - Баневи, Барбукови, Арабаджиеви, Стойкови. И край. Други няма. Не трябва да има. Тези са "осветените", тези са посветените, тези са официално допуснатите да бъдат "милионерите ни".

И къде изгряват тези титани на икономическата мисъл, тези мениджъри на корпорации и собственици на предприятия и бизнеси? Да друснат "Версачетата" и "Арманитата" пред сръбската чалга-звезда, да извършат ритуално поклонение в нейните нозе, да пият "светената вода" от извора на детските си мечти...

И целия този вцепеняващ кич има за цел да възпитава, да блъска в черепа младото поколение с раболепното отразяване...

Да не се възмущаваме, че МВР и мафия са едно и също. Българските медии насаждат естетически фашизъм, проповядват липсата на култура като норма, притежанието на публична вулгарност като достойнство, а от друга страна провеждат инициативи в полза на децата и благопристойно страдат пред ужасите, които ежедневно се случват с тях.

Едно от имената на ужаса за българските деца са българските медии, техния тон, техните теми, техните собственици.

(Източник: блогът "Под игото")

3 коментара:

aprilzi каза...

нашите милионери трябва да се разоблекат като това което са. А те са жалки лижливи педерасти които лижат около държавната хазна да им отпуснат поредната безрискова поръчка. Тяхната естествена среда е около властимащите, на тях да им се подмазват и възхвалят. Когато им се покажи че са гадни вампири на народа тяхната слава бързо ще замине.

Анонимен каза...

Вие Лумпените-Седерасти сте едно жалко малцинство в българското общество!!
Помня ви в първите митинги след 10.11.89,както и при палатковия лагер, как скачахте като урангутанги с лекедьосаните си сака,пожълтелите от никотин зъби,нокти и бради,смърдящи на ракия-типично деградирали личности,некадърници,крещейки: «Кой не скача е червен»,които си помислиха, че "им е дошло времето",че са "онеправдани" от "гадния комунизъм",а всъщност са аутсайдерите във всяко общество,поради некадърност и личностна деградация!!
Къде са ви сега "съмишлениците" ви бе, жалки джуджета???
Къде е Едвин,къде е дебелия Йорданов,къде е мошеника Христофор...Къде са тези псевдоинтелектуалци??
ВЕЧНО СТЕ БИЛИ,СТЕ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕТЕ ЕДНА ЖАЛКА ПАСМИНА-КАЛТА НА ОБЩЕСТВОТО...МИЖИТУРКИ КАТО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ТРУП ОТ ДРАГАЛЕВЦИ!!!

Препоръчвам на всички сини хайваноидни лумпенчета да вземат един крив макарон и през него да наблюдават отдалечаването на 4-процентовата парламентарна бариера заедно с вожда им- Корумпирания Драгалевски Циганин!!!

Жалко Лумпенско Малцинство!!

Анонимен каза...

Здравей "анонимен" (по-горе),
наистина ти желая здраве, доста ще ти трябва.
Имам вродено качество да провиждам нещата.Майка ми беше Касандра !!
Ти си нисичък, дебел, два пръста чело, със скъп измачкан костюм и мръсни обувки. Погледни се, познах нали ?
За съжаление бъдещето ти е доста облачно. Виждам прокурор да ти иска 20 години без право на помилване. Имаш многомилионни кражби и две поръчкови убийства, едното съвсем наскоро.
Ужасяващо, нали, на мен ми се гади,
на тебе сигурно ти замръзва екскремента.
Такива като тебе за пореден път доказват, че без значително разширяване на базата на местата за излежаване на наказания, без отнемане на краденото, и без лустрация за 15 години с опция за още два пъти по 10 години за всички "кадри" като тебе (комунисти,социалисти, рецидивисти - все едно)), нищо в България няма да се оправи.
Все пак имаш елегантен изход, даже два:
1) Бягство в Северна Корея, където краденото да дариш на Корейската компартия
2)Среща на "живо" с вожда и учителя Ленин (може и Сталин). Ти знаеш как да стане това..
За сега спи спокойно... .ако можеш....