Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 26 април 2008 г.

Скоро предстои старта на различната телевизия - RE: TV

Наистина скоро ще започнат редовните емисии на една нова и, да се надяваме, по-различна телевизия. Ето малко информация за намеренията на създателите на тази телевизия от техния сайт.

Re:TV е обществен и журналистически проект. Той има за цел да отвори поле за активно участие на гражданското общество при формиране на мнение за важни въпроси от живота.

Re:TV означава: ● обективна, достоверна и бърза информация ● съдържателни коментари ● компетентни анализи на обществените събития и процеси.

Re:TV е отговорна пред аудиторията си и се отнася с откритост, уважение и честност към нея.

Re:TV дефинира успеха си през доверието на зрителите към медиата

Re:TV не зависи от политически, държавни или търговски интереси.

Re:TV ИЗБИРА: ● Свободната и смела мисъл ● Демократичния рефлекс ● Критичния поглед върху случващото се ● Съзнанието, че България е част от свободния свят, нейната евроатлантическа принадлежност ● Либералните икономически решения ● Прозрачността и цивилния характер на властта ● Равните индивидуални права

Позволявам си да отправя поздравления на създателите за техния амбициозен проект и пожелания за смелост и много енергия в осъществяването му!

Няма коментари: