Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 2 май 2008 г.

Важно и малко странничко съобщение на Пресцентъра на най-българската партия "Атака"

Гледам преди малко в имейла си и разбирам, че съм получил съобщение от пресцентъра на най-патриотичната българска партия "Атака", което изглеждаше ето така:

ДЕКЛАРАЦР?РЇ РќРђ РџРџ РђРўРђРљРђ относно насилието РІСЉСЂС…Сѓ екипа РЅР° Телевизия РЎРљРђРў РІ РЎРѕР·РѕРїРѕР» РѕС‚ страна РЅР° охраната РЅР° Ахмед Доган... И така нататък, дълго е, за да го прилагам цялото тук.

Разбрах, че явно си имаме работа с империалистически заговор на проклетите американци, изобретили компютъра, и то заговор срещу най-патриотичната българска партия, наричаща се "Атака", разбира се, как иначе да се нарича?!

За да разоблича този заговор трябваше да действам бързо и решително! За тази цел прибегнах до едно изпитано средство за поразяване на всякакви вражески диверсии срещу най-българската партия "Атака". Приложих измишльотината на коварните американци, наречена "Дешифратор", и успях да разбера, че пресцентърът на най-българската партия "Атака" ме известява за едно безкрайно важно събитие, от което зависят съдбините и самото бъдеще на нацията ни. Ето го и самото съобщение, представено в оригиналния ръкопис, характерен за тази най-българска партия:

ДЕКЛАРАЦпЯ НА ПП АТАКА относно насилието върху екипа на Телевизия СКАТ в Созопол от страна на охраната на Ахмед Доган

Във връзка с нападението над екипа на Телевизия СКАТ в Созопол от страна на охраната на Ахмед Доган, ПП АТАКА заявява, че подобни изстъпления са грубо посегателство върху свободата на словото. пзвършеното противозаконно нападение над представители на медиите се утежнява допълнително от факта, че за тормоз се използват държавните структури на Националната служба за охрана. Не за първи път се случва Ахмед Доган да използва охранителите от НСО за физическа разправа с журналисти от СКАТ. По време на кампанията за евроизборите миналата гмbr /> ?дина репортерка на СКАТ беше ритана и принудително изгонена от митинг на ДПС в Руен, на който присъстваха Ахмед Доган и Емел Етем. Подобно поведение от страна на който и да е било политик е абсолютно недопустимо и трябва да бъде незабавно прекратено. Поведението на Доган показва изключителна наглост и чувство за безнаказаност и уронва престижа на България пред партньорите от Европейския съюз.

В тази връзка ПП АТАКА ще зададе въпроси до министъра на вътрешните работи, президента и министър-председателя и ще изиска хулиганствалия представител на НСО да бъде идентифициран и съден. АТАКА още ще поиска охраната на НСО, предоставена на Ахмед Доган да бъде изтеглена, тъй като лицето Доган използва тази държавна структура за разправа с журналисти, което е противоконституционен акт. Отделно АТАКА ще поиска създаване на анкетна парламентарна комисия, която да разследва дейността на НСО. ПГ на АТАКА ще инициира и проектозакон относмbr /> ?о дейността на НСО, която в момента е нерегламентирана и става вече очевидно, че службата се е превърнала в частна охранителна фирма на Ахмед Доган.

Делегацията на ПП АТАКА в Европейския парламент от своя страна ще сезира комисаря по правосъдието, свободата и реда Франко Фратини и комисаря по информационното общество и медиите Виван Рединг, както и Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент.

ПП АТАКА призовава всички български медии, които се считат за свободни и независими, да не подминават с безразличие този случай на насилие върху техни колеги и да проявят необходимата в тази ситуация солидарност, като отразят случая според съществуващата практика.

Волен Сидеров София, 02.05.2008 г. Председател на ПП АТАКА

Това е самото съобщение. Възмутих се невероятно силно. И то не от друго, а от това като си представих как ли ще изглежда писмото на Сидеров, написано на английски език. Което той се заканва да направи. Горките европейци! Как ли ще го прочетат писмото тогава? Ама нека им, нека да страдат, щом ни приеха да сме членове на Европейския съюз! Да си се ядосват, пък и да се смеят сега само на себе си...

3 коментара:

Анонимен каза...

Трагично е положението на българите, но те не го разбират.
Те притежават един отвратителен манталитет, който им диктува, че са велики. Велики партриотари са, да! Ама иначе са толкова слаби и глупави, че и на две магарета сено не могат да разделят.

Примерът с това и- мейл е много показателен в тази насока. Тръгнал си да водиш политическа борба, а сътрудниците ти няма елементарна компютърна грамотност...
И смешно, и жалко...

Анонимен каза...

Ама в случая проблема е във Вашият телевизор ... при мен това същото си се чете безпроблемно. Та проблема е до настройки на пощата ви, не на мейла сам по себе си.
И като се абстрахираме кой и какво декларира, случая с битите репортери, положението на НСО над закона, съмнителното използване на НСО за охрана на обикновен депутат и т.н. и безочието на Доган са достатъчно сериозни за да се игнорират само защото декларацията е на Атака.

Анонимен каза...

"... виждат сламката в окото на брата си, а не виждат гредата в своето око..."
И аз го получих това съобщение и на моя компютър се четеше съвсем нормално...
Дано не влезна в графата "спамъри"... :)