Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 юни 2008 г.

Клеветникът Кеворкян: апотеозите на ченгесарската наглост

Скоро ще направя коментар ето по тази тема. За да не забравя го пускам все пак тук :-) И още един материал, подтикващ към размисли...

47 коментара:

Анонимен каза...

НДСВ показаха една ясна посока и известна стабилност в управлението си ,така че ще спечелят гласа ми .. естествено никой не е идеален ,и те търпят критика .. а Костов наистина трябваше да е отдавна в затвора ,и то задълго .. там да си харчи крадените от народа пари.

А постигнатото от НДСВ се затвърди от тройната коалиция. Ако не бяха те то досега Костов и другите крадци и разбойници щяха съвсем да унищожат нашата държава!

Ангел Грънчаров каза...

Доста подведен и объркан човек си; освен това си твърде оригинален: никой вече не вярва на НДСВ и на лъжльото Симеон...

Анонимен каза...

АКО ИМАШЕ СЪД И ПРОКУРАТУРА, ОТДАВНА ДА СА В ЗАТВОРА КОСТОВ, СОФИЯНСКИ, КОСТОВА, ДЕБЕЛАКА... ЩЕ СПОМЕНА САМО ЕДИН СЛУЧАЙ НА КОСТОВАТА КОРУПЦИЯ - ВЪВ ХИЖАТА НА Ж.П. НА ВИТОША ЕДНА ВЕЧЕР ТОЙ ПРИЕМА НАД ДЕСЕТ ПОСЕТИТЕЛИ И ЗА ПО-МАЛКО ОТ 100 000 ДОЛАРА НЕ Е ПРИЕМАЛ ДА РАЗГОВАРЯ. ИМА ЖИВИ СВИДЕТЕЛИ И УЧАСТНИЦИ В ТАЗИ НОЩНА ”ДЕЛОВА СРЕЩА”

Анонимен каза...

Бат' П*тьо:

Аз от кое време му казвам - Ваньо, кажи си бе.Няма нищо страшно.А той мълчи като комунист пред разстрел. Вярно ,Доган по негово време още ги строеше дворците. Пък и друго е вярно за 8 години извън яслата и много се огладнява и ръцете ти избеляват.

Анонимен каза...

Защо Костов не проверяваше Косьо Самоковеца по неговото време, когато им пълнеше партийната каса?Най-наглите мутри изплуваха при Костовото управление.

Анонимен каза...

Интересно ми е хората, които боготворят Костов дали са чували за култ към личността?! Интересно ми е те как ще коментират неговата продажба на БГА БАЛКАН, след която компанията беше фалирана, пък и даже българската държава плати неустойки?! А как бихте коментирали парите, които Костов е получил от Чорни?! И щом е толкова честен и почтен, как така от един обикновен университетски преповадавател стана милиардер?!!?!

Анонимен каза...

Костов имаше достатъчно време да прикрие всичките си далавери,сега е чист.Когато краде,не искаше чисти ръце,сега е много активен!Крадеца вика дръжте крадеца е неговата работа.И няма морал,докара държавата до такива изцепки,а все не е правил рвзили.Аз не харесвам нити един политик в България,но Костов е срам за целия народ, чудя се как още го търпим да прави напъни пак да командва? Няма срама този човек,а се пише едва ли не най-големия моралист,тъпанар!

Анонимен каза...

ЗЛИ КОСТОВИСТИ ... АЗ СЪМ ПОСТРАДАЛ ОТ КОСТОВ И НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ БЪДА СРЕЩУ НЕГО. ПОНЕ ДА МИ СЕ БЯХА ИЗВИНИЛИ, НО НЕ. ВИЖДАЛ СЪМ ГО КАК ЛАПАШЕ БЕЗПЛАТНО ПО ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ И СЕ ОТЧИТАШЕ С БЯЛО ЛИСТЧЕ ПРЕД ШЕФА НА КУРОРТА ЗАПРЯНОВ И ЗАЕДНО С А. ЙОРДАНОВ. И ТАКИВА ТЪПАНАРИ ДЕПУТАТИ ИМАШЕ ДЕТО ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ МОЖЕХА ДА СКАЛЪПЯТ- ПРИМЕР В. ВАСИЛЕВ. А ЗА СЪСИПАНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗА ОПУСТОШАВАНЕТО НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ДА ГОВОРИМ ЛИ? НЕ СЪМ КОМУНИСТ, НИТО ОТ ДПС, НО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЦАРЯ, А НЕ ЗА МАФИОТИ!

Анонимен каза...

Всички български политици - бивши и настоящи - са мръсници, а Иван Костов е възможно най-мръсният от всички. Наистина! Това е така, но няма как да се знае от повечето хора. Щото те са толкова много насочвани и пренасочвани, че в главите им не е останало нищо, което да ги причисли към човешкия род. Тъй че можете само да блеете неуважаеми и да се възхищавате на онова, което пишат платените Костови писачи и гъзоблизачи.

Анонимен каза...

Такива като Костов достойните народи ги изправят до стената или ги хвърлят в тъмна килия! В България е нагъл депутат, живеещ най-охолно.

Но скоро народното търпение ще свърши и тогава...

Анонимен каза...

ЯВНО ДРУГАРЯ КОСТОВ КАКТО МНОГО ДРУГИ КОМЕНТИРАЩИ ИЗТЪКВАТ Е ЗАПОЧНАЛ ДА ПОЗАБРАВЯ? НЕКА ПРОВЕРЯВАЩИТЕ АКО ЗАПОЧНАТ НАИСТИНА ДА СЕ ОТЗОВАТ НА МОЛБАТА МУ ДА ПРОВЕРЯТ КОЙ МУ ДОВЪРШИ КЪЩАТА И НА КАКВА ЦЕНА ( ПАЗАРНА ИЛИ ВЕДОМСТВЕНА КАТО НА СВОЙ ЧОВЕК) ? КОЙ МУ ПОСТРОИ ФИТНЕС ЦЕНТЪРА И МЯСТОТО КЪДЕТО ПРЕСТОЯВАШЕ ОХРАНАТА? И ОЩЕ МНОГО МНОГО НЕЩА ИМА ЗА ПИТАНЕ ПЪК ТЕЗИ КОИТО ГО ОБИЧАТ ДА НЕ ТЪЖАТ ЗАЩОТО ВАНЬО НЕ ТАКОВА МОМЧЕ ЗА КАКВОТО ГО СМЯТАТ МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ ВИНОВНИ И ЗА ЛОШАТА ВРЕМЕ.......

Анонимен каза...

Ако управлението на Костов беше честно, прозрачно и демократично, защо хората търсеха спасение и повярваха на Царя? Не ми опонирайте, че народът е тъп!!! Никой не бяга от хубавото!

Истината е, че Костов е най-големият разбойник на всички времена. Вече всички разбират това, с изключенив на шепа кретени и подмазвачи!

Анонимен каза...

Ха ха, най-големият крадец-политик иска да го разследват - ЗАЩО ЧАК СЕГА БЕ г-н Костов ? Не сме забравили аферата Сапио, парите на Чорни във вашите фондацийки, кръговете Олимп, безумните скрити приватизацийки, митническите афери и измамите с ДДС на вашите фирмички ! Покрихте всички доказателства и сега искате разследване - ха ха, нали обещахте да си мълчите, че сте обидени на журналистите - защо не си спазихте обещанията, беше по-добре за всички. Колкото и бомби да пуска в общественото пространство - едва ли ще се върне доверието в управлението му - видяхме какво може и каква икономическа мафия създаде - за мен си остава един психично болен човек на тема власт, който заради болните си лични амбиции на командир съсипа демокрацията в България и даде властта на комунистите ! В една нормална държава той и жена му щяха да са отдавна във затвора !

Анонимен каза...

Нека Костов да каже нещо за жена си или за дъщеря си - какво си говори празни приказки? До сега трябваше да търка пейките в затвора, заедно с цялата седерастка шайка!!!

Анонимен каза...

Абе аз едно нещо се чудя, на тоя мръсник не му ли е поне малко неудобно да се показва вобще по улиците?

Докога българите ще търпиме такива изедници като Костов? Това е наглост! Да съсипе даржавата, да се покрие за 2-3 години и после изведнъж се появява в политиката и започва да се прави на най честния човек в държавата!

Анонимен каза...

Абе този МАНГАЛ още ли е жив! Той разсипа БЪЛГАРИЯ и все още има очи да се показва по медиите - докога!!!

Анонимен каза...

Костов е виновен, че проведе приватизацията по време на своето управление с изкуствено занижени цени и огромен материален ущърб за държавата, като с това бе унищжена изцяло икономиката на държавата , а с това и нейната държавност. Плюс, че не я проведе по нито едно правило на демокрацията в името единствено на обещетвения и държавен интерес. За нанесен материален ущърб на държавата от държавници с управленески решения без да се се подписват директно и сега има параграф в Наказаделния ни кодекс , но никой не желае да го използва срещу него.

Анонимен каза...

Сега понеже успя да си прочисти миналото и да покриве всичките си далавери, Костов почна да реве за ”чисти ръце”. Аз съм ЗА такава операция, но да се извадят всичките банкови документи за преводи, плащания, операции с банкови катри, осребрени чекове и ако е възможно и сметките в ресторантите да се издирят на хората които са заемали държавна служба от ниво заместник кмет нагоре, както и на хората с които те през периода си на властване са говорили по телефон (мобилен или стационарен - няма значение). Също да им се проследи имущественото състояние при влизането във властта и при излизането. Омръзна ми, хора, които се подписват в края на годината под много по-малка цифра от моята в декларацията си, да карат по-големи коли, да имат по-големи жилища и да почиват на по-хубави места. Множеството не е толкова голямо.

Анонимен каза...

По-цинична, вулгарна, гьонсуратска, човеконенавистническ корумпирана и злобна пасмина от т.нар. тъмносини седесари - НЯМА. Много добре си спомням времето на Костов - зверска корупция на ВСИЧКИ нива, искаха се подкупи по най-безцеремонен и нагъл начин. Постепенно започнаха да завладяват цяла България, да се окопават във властта и ако не беше Царят да ги изрита, щяха да ни мачкат още 4 години, тогава вече съвсем щяха да освирепеят. Помните ли им муцуните след съкрушителната изборна загуба - дори тогава продължанаха да плюят и да се държат като че още са на власт, не можеха да повярват, че им дръпнаха кокала между зъбите. Най-добре тръгнаха нещата по времето на Царя - тогава и доходите бяха най-прилични и имаше перспектива, 4 години удържаха да няма такава ужасна инфлация. Сега всичко ни изядоха станишевци и догановци. Цените полудяхя, как ще се живее???

Анонимен каза...

На другаря Костов му трябваха години за да си скрие следите от ”Усвояването” и сега вече си мисли, че е готов за операция ”Чисти ръце”, но винаги остава нещо. Когато човек не е на софрата и вижда какво се поднася там (Разбирай европейските фондове) апетитът нараства неимоверно, но за съжаление постите продължават до следващите избори.

Анонимен каза...

Бившия главен прокурор Филчев каза, че щетите за България от приватизацията на Костов са за над 20 млрд. Може би той знае най-добре?

Анонимен каза...

Ex, тоя Костов бе, ех ”тая честна Марийка от курвенската махала”.Защо не поиска операция чисти ръце непосредствено след свалянето му от власт. Сега като си замете следите хукна да вика ”дръжте крадеца.”След време ще влезе в историята на България, като премиера затрил цялата икономика на България. Или забрави как подскачаше с хубавото Наде ,подкрепен от американските зелени гущери. Тогава фондация Отворено общество спря изпълнението на всичките си проекти ,за да му помогне да направи политическия преврат в новата история на държавата. Тоя си мисли,че хората са забравили какъв хайдук беше. Да ,ама не. Така че той си е един политически труп вече, и най-добре е да се измита от пол. сцена.Най-малко той има право да говори за ”чисти ръце” защото е оакан до раменете.

Анонимен каза...

Грънчаров, защо смяташ ,че Костов не е комунист? Нека го попитаме Ленчето махна ли си табелата, която доскоро стоеше на вратата на кабинета и в ЦНИКА/един от най голямите институти в България до 90год/ и пишеше ”ПАРТИЕН СЕКРЕТАР”

Анонимен каза...

СПОМНЯМ СИ...

Костовите хора идваха и ме рекетираха, плашеха и унижаваха, мен професионалиста. И мястото ми зае един негодник, който фалира и разруши предприятието. Лошото е, че руините му още не са почистени и 500 човека останаха без препитание.

Костов, на твое място с ”чистите” си ръце бих си сложил въже на шията!

Анонимен каза...

Какви Чисти Ръце, бе другарю Костов??? Колко глупав мислиш че е Българският народ? Всички знаят как се прави Фондация и се строи къща в Драгалевци на две заплати (държавни). То е ясно, че ще извадите едни документи с красиви печати и нотариални заверки, но не е морално точно вашето семейство да притежава толкова собственост. Както не е морално и Симеончо да дойде като беден емигрант, а да си тръгне с половин България. Докато от властта излизат хора многократно по- богати от колкото са влезли, никой няма да повярва на операции Чисти Ръце... Колкото и на Ванко1 баба му е спестила за джип, работейки в ТКЗС- Червена Забрадка...

Анонимен каза...

КРАДЕЦА отново вика ”ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!” ! Айде стига бе ДРУГАРЮ Костов не ти ли омръзна да ни правиш на балами. Що си мислиш че някой ти вярва?!

Анонимен каза...

БРАТО, БРАВО НА ТЕБЕ, САМО ТАКА. МЬЛЧА ДВЕ ГОДИНИ, КРИ СЕ В МИША ДУПКА ДОКАТО ТВОЙТЕ ХОРА ИЗЛИЗАХА ПОМИЯТА КОЯТО СЬТВОРИ. УНИЩОЖИХА ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕШЕ ДА ТЕ УЛИЧИ В ПРЕСТЬПЛЕНИЕ, ПРЕХВЬРЛИ КЬДЕ КАКВОТО МОЖА НА ЖЕНАТА, ДЬЩЕРИТЕ И ОЩЕ НА ГОСПОД ЗНАЕ КОЙ И СЕГА ПАРАДИРА ЗА ”ЧИСТИ РЬЦЕ”, СТИГА ДА ИМА ГЛУПАЦИ КОИТО ТИ ВЯРВАТ, НО ЕВАЛА ТИ, ШАПКА ТИ СВАЛЯМ,ПОЛИТИК ЗА ”ПРИМЕР И ПОДРАЖАНИЕ” НА ”ЧЕСТЕН” ПОЛИТИК И ДЬРЖАВНИК, А СЕГА ТИЯ ДЕТО НЕ ТЕ ВКАРАХА У ПАНДИЗА НАВРЕМЕ НЕКА ДУХАТ СУПАТА.

Анонимен каза...

Нека Костов каже как под негово напътствие стана приватизацията /грабежа/ на големите предприятия в град Кърджали и къде се е покрил сега неговия човек Пламен Иванов и другия ”приватизатор” Здравко Стоицев

Анонимен каза...

Е Те това е нахалство - и то безочливо супер нахалство. Човека дето ограби половин България да се смята за безгрешен!

Анонимен каза...

Костов дойде на власт с преврат!Кой нападна Парламента,кой подпали Партийния дом? Кой назначи това недоразумение Мими Йорданов за министър на МВР? Какъв беше по-рано Мими Йорданов? Адвокат на МАФИЯТА и на МУТРИТЕ !Аре не на мене тия!

Анонимен каза...

Грънчаров, само едно ми кажи: Кой хариза НЕФТОХИМ на болшевиците и после млъкни завинаги!

Анонимен каза...

Костов е един боклук,едно случайнно стечение на обстоятелствата,един копанарски циганин влязъл също случайно в политиката,един изгорял бушон,един лайняр,който опрапасти страната и развали отношенията ни с Русия,и сега го ядем суровия!!!Аре.

Анонимен каза...

Митът за "честния" Ваньо, който струвал нещо?! Всъщност няма и едно положително качество през целия си период на върха. Допусна да се окраде държавата /май и той се пооблажи доста/,източи чрез РМД и чужди офшорки всичко ценно, не отвори досиетата, макар че имаше прекрасна възможност , създаде разни пр. кръгове и фондацийки, то не бяха кинжали , люспи и т.н.Срина ентусиазма на народа. Е ЗА КАКЪВ ПОЛИТИК ГОВОРИМ??? Не са ни виновни само комунистите, щото и в други държави управляваха, а тези държави са вече равноправни в Европа - и политически и икономически!

Анонимен каза...

Костов окончателно самокатастрофира с гръм и трясък през 2001 г. - преди, по време и след изборите. През 2001 г. дойде закономерният финал от собствените му действия и бездействия по време на 4-годишния мандат, който му дадохме, а той получи властта с повтаряната като мантра клетва от него: „Няма да ви излъжем, няма да ви предадем“. Уви, това остана само демагогско обещание. Затова опитите за изкуствено съживяване на „новия Стамболов“ ОТ 2001 Г. НАСАМ са най-малкото с много нисък рационален (тоест разумен) капацитет и с времето този капацитет съвсем изтънява. И все повече преминава в явлението, което наричам „син комунизъм“ - поради отказа да се приема истината, да се отговоря на неудобните въпроси, култа към личността и поради агресивната (и дори вулгарна) реторика на самоопределящите се като костовисти.
И така, нека за пореден път припомня какво не бе направено през 1997-2001 г. (по време на в много отношения наистина най-приемливо управление след 1989 г.) при налични „некомунистически” парламентарно мнозинство и президентска власт:
1. Не бе извършена на практика никаква реформа в правосъдната и правоохранителна системи, “наследени” от комунизма.
Вместо това бе назначен за главен прокурор Филчев.
2. Не бяха обявени извън закона БКП-ДС политическите формирования, имитиращи политически плурализъм под формата на леви, десни, центристки, националистически, етнически, монархически и други „партии”. Не бяха въведени правила за конституирането на легитимни демократични политически организации. (Лесно е само да приказваш, че ДПС например била партия на ДС - ами като е такава що не я поставихте извън закона, г-н Костов?!).
3. Не бе отворен архива на ДС и не бяха огласени агентите му (само бе открехната вратата към този архив и то под натиск). Нещо повече – в грубо нарушение на (окастрения преди второ четене) първи закон за досиетата от 97-а година архивът на ДС не бе предаден в държавния архив от правителството на Костов.
4. Не бе извършена никаква лустрация (при строго съблюдаване на човешките права – това просто да не заемаш определена длъжност не е тяхно нарушение).
5. Не бяха осъдени недвусмислено и категорично комунистическия режим, теория и практика и това не влезе като държавна политика в държавните медии – БНТ, БНР, БТА, в държавните университети, училища и институти – като този по история към БАН и т.н.
Не бе стимулиран дебат за престъпното комунистическо минало и не бе потърсен морален катарзис на обществото, идващо от това близко аморално минало.
6. В нарушение на Конституцията (тази същата, наричана новокомунистическа) бе допуснат до участие в парламентарните изборите през 2001 г. Симеон, който вече беше ясно кому служи и който след това стана глава на бясната и нагла повсеместна и многоизмерна рекомунизация. Или преведено на по-прост език за „сините комунисти” – КОСТОВ ПУСНА ВЪВ ВЛАСТТА СИМЕОН 2 ПРЕЗ 2001 Г. след като бе длъжен да не го допуска до участие в изборите. Как ли?! – например ОДС имаха мнозинство в ЦИК. Или друго - ген. о.з. Атанас Атанасов твърдеше след идването на власт на правителството на НДСВ под патронажа на Симеон, че то е правителство на мафията. Кога разбра за тези връзки г-н Атанасов, още докато бе шеф на НСС ли? Ако да - защо Симеон не бе експулсиран от страната ни като опасен за националната сигурност още преди изборите през 2001 г?
РЕЗУЛТАТЪТ:
УПРАВЛЕНИЕТО ПРЕЗ 1997-2001 стабилизира общо-взето икономически България, но то ЗАВАРИ ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ И ОСТАВИ ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ.
Сега берем и още неясно колко дълго (сигурно много) време ще берем плодовете от това.
През 1997-2001 г. бе проигран един изключителен шанс за много по-дълбоки и трайни – буквално животоспасяващи - политически, обществени и икономически промени в България, неразривно свързани и с много по-сериозно и здраво партньорско обвързване с водещите западни демокрации.
По-късно т.нар. опозиция на мутиралото статукво не огласи истината за Гоце преди избирането му за първи мандат президент, а преди избирането му за втория му мандат му „противопостави” неизбираемия Беронов. Тоест т.нар. опозиция (включая в челните си редици и “новия Стамболов”) активно съдейства на Гоце за спечелването и на двата му мандата.

Освен всичко това, трябва да се повторят и няколко очебийни истини за настоящето и близкото бъдеще в България.
1. В момента общо-взето почтената част от българското общество няма политическо представителство.
2. Българската популация показва непрекъснато, че няма морален, интелектуален и духовен ресурс да се самоуправлява в съответствие с добрите стандарти на модерния свят.
3. Който може да напуска това гниещо място. По-добре късно, отколкото никога. И по-добре чужденец в чужбина, отколкото чужденец в родината.

Анонимен каза...

Колко пъти да ви повтаряме на вас зомбирани костоваци, че на България и е нужна ДЕМОКРАЦИЯ, а демокрация се прави със свободомислещи хора, а не със зомбирани талибани. Не сме имали позитивни позиции? Ето я нашата позиция: Едно-единствено нещо е това което е нужно - ИСТИНСКА, а не сегашната бутафорна ДЕМОКРАЦИЯ. Повече и по-многообразни форми на пряко участие на гражданското общество и в трите власти, както и независими непартийни граждански институции за ЗАКОНЕН граждански надзор върху функционирането на тези власти. Е, вашия командаджия Костов не се вписва в тази тенденция, нещо повече, той МНОГОКРАТНО И НА ДЕЛО ДОКАЗА, ЧЕ Е ВРАГ НА ТАЗИ ТЕНДЕНЦИЯ за истинска демокрация. Защото в сегашния свят има три типа обществено-политически устройства:1) диктатури, 2) фалшиви демокрации, т.нар. бананови републики, към която спада за жалост и България, за което ГОЛЯМА ЗАСЛУГА ИМА И КОСТОВ и 3) истински демокрации. Вие, костоваците, не по-зле от мен знаете в кой тип устройство най-добре живеят гражданите, в кои страни водят пълноценен и смислен живот. Е, има сред вас и заблудени които приветстват Командира “славен”, без да се докосват до жестоката действителност, която този Мизантроп създаде.

Анонимен каза...

Много работи си спомням. Спомням ми си, че като станах студент Костов въведе таксите в университетите. Тогава и започнах работа. Работехме като в 19 в. за по 120лв. заплата без трудов договор и без осигуровки. Работата се увеличаваше непрекъснато, но вместо да ни вдигат парите новоизлюпените капиталисти ни крадяха и си купуваха мерцедеси и апартаменти.
Вместо да ходя на лекции и упражнения редовно , както е по белите капиталистически страни, аз ставах в 5-6ч. за да ида да работя на алчния български капиталист. После, защо българските студенти не били добре подготвени и нищо не знаели. Костов по Живково време плащал ли си е обучението. Не. Виктор и той е получил безплатно и качествено обучение. Те навремето Виктор и Костов са учили и са гонели студентките през свободното време, а не са ставали в 5 и не са ходил на работа нощна смяна.
Е заради такива и др. причини Костов падна от власт.

Анонимен каза...

Ей Грънчаров, и вие други слагачи на Костов - Вие знаете ли какво е да гладуваш. Знаете ли, а!

Обяснете ми защо като Костов е управлявал толкова добре хората не гласуваха за него. Цялата власт беше в ръцете на тоя мръсник. Защо питам аз, не спечели изборите?

Анонимен каза...

Върши им работа Костов на бандитите - хвалят го. Те го искат - разбойниците, а не българския народ, защото му изсърба попарат на мръсника Костов.

Невъзможно е нормален български гражданин, ако не е от бандата на Костов, да каже хубава дума за неговото правителство. Какъв преход, какви 5 лева, всичко е див, нечуван и невиждан грабеж и разпродажба на това което не може да се открадне-земя, небе, комуникации, бази и пр.на чужденците(НАТО), но не за пари, а за политическа поддръжка.

Истинската оценка на народа за престъпното костовото правителство един ден ще бъде дадена. Позор за предателя Костов и неговата клика!

Ангел Грънчаров каза...

Ченгето, дежурно по блог, е в еуфория :-) Нека, та всички да видят колко му е акъла - всички коментари са от един и същ човек, както се личи по айпито...

Анонимен каза...

Г-н Анонимният, който пише в блога на Ангел, може ли да ми разкаже какво се случи с 3 600 000 лева /по курс на Щ.Д. по онова време приравнени на 3 600 000 Щ.Д./ пари, съблрани от Кеворкян във фонда му "Войнишки паметници"?. Г-н Кеворкян еднократно се похвали с този свой успех и после замлъкна, аз, обаче питам настоятелно - колко паметника е поправил и възстановил Кеворк и къде са парите? Също питам, когато стана земетресението в Стражица и ежеседмично във "Всяката неделя" на Кеворк бе на гости "заслужилият крадец-строител" Игнат Раденков и когато също по призив на "Всяка неделя" се събираха помощи /та дори от децата в училищата събираха по левче тогава/ - къде са парите и защо нищо не е построенто за хората в Стражица, те още са на фургони? Г-н Анонимен, Кеворкян няма да може да осъди Костов, но обществото не осъди Кеворкян, това ни е проблемът! Не го осъди и не го вкара в затвора, защото Кеворк Кеворкян е кредитен милионер и престъпник!

Добрата.

Анонимен каза...

Г-н Анонимният, който пише в блога на Ангел, може ли да ми разкаже какво се случи с 3 600 000 лева /по курс на Щ.Д. по онова време приравнени на 3 600 000 Щ.Д./ пари, съблрани от Кеворкян във фонда му "Войнишки паметници"?. Г-н Кеворкян еднократно се похвали с този свой успех и после замлъкна, аз, обаче питам настоятелно - колко паметника е поправил и възстановил Кеворк и къде са парите? Също питам, когато стана земетресението в Стражица и ежеседмично във "Всяката неделя" на Кеворк бе на гости "заслужилият крадец-строител" Игнат Раденков и когато също по призив на "Всяка неделя" се събираха помощи /та дори от децата в училищата събираха по левче тогава/ - къде са парите и защо нищо не е построенто за хората в Стражица, те още са на фургони? Г-н Анонимен, Кеворкян няма да може да осъди Костов, но обществото не осъди Кеворкян, това ни е проблемът! Не го осъди и не го вкара в затвора, защото Кеворк Кеворкян е кредитен милионер и престъпник!

Добрата.

Анонимен каза...

Г-н Анонимният, който пише в блога на Ангел, може ли да ми разкаже какво се случи с 3 600 000 лева /по курс на Щ.Д. по онова време приравнени на 3 600 000 Щ.Д./ пари, събрани от Кеворкян във фонда му "Войнишки паметници"?. Г-н Кеворкян еднократно се похвали с този свой успех и после замлъкна, аз, обаче питам настоятелно - колко паметника е поправил и възстановил Кеворк и къде са парите? Също питам, когато стана земетресението в Стражица и ежеседмично във "Всяката неделя" на Кеворк бе на гости "заслужилият крадец-строител" Игнат Раденков и когато също по призив на "Всяка неделя" се събираха помощи /та дори от децата в училищата събираха по левче тогава/ - къде са парите и защо нищо не е построенто за хората в Стражица, те още са на фургони? Г-н Анонимен, Кеворкян няма да може да осъди Костов, но обществото не осъди Кеворкян, това ни е проблемът! Не го осъди и не го вкара в затвора, защото Кеворк Кеворкян е кредитен милионер и престъпник!

Добрата.

Анонимен каза...

Г-н Анонимният, който пише в блога на Ангел, може ли да ми разкаже какво се случи с 3 600 000 лева /по курс на Щ.Д. по онова време приравнени на 3 600 000 Щ.Д./ пари, събрани от Кеворкян във фонда му "Войнишки паметници"?. Г-н Кеворкян еднократно се похвали с този свой успех и после замлъкна, аз, обаче питам настоятелно - колко паметника е поправил и възстановил Кеворк и къде са парите? Също питам, когато стана земетресението в Стражица и ежеседмично във "Всяката неделя" на Кеворк бе на гости "заслужилият крадец-строител" Игнат Раденков и когато също по призив на "Всяка неделя" се събираха помощи /та дори от децата в училищата събираха по левче тогава/ - къде са парите и защо нищо не е построенто за хората в Стражица, те още са на фургони? Г-н Анонимен, Кеворкян няма да може да осъди Костов, но обществото не осъди Кеворкян, това ни е проблемът! Не го осъди и не го вкара в затвора, защото Кеворк Кеворкян е кредитен милионер и престъпник!

Добрата.

Анонимен каза...

Г-н Анонимният, който пише в блога на Ангел, може ли да ми разкаже какво се случи с 3 600 000 лева /по курс на Щ.Д. по онова време приравнени на 3 600 000 Щ.Д./ пари, събрани от Кеворкян във фонда му "Войнишки паметници"?. Г-н Кеворкян еднократно се похвали с този свой успех и после замлъкна, аз, обаче питам настоятелно - колко паметника е поправил и възстановил Кеворк и къде са парите? Също питам, когато стана земетресението в Стражица и ежеседмично във "Всяката неделя" на Кеворк бе на гости "заслужилият крадец-строител" Игнат Раденков и когато също по призив на "Всяка неделя" се събираха помощи /та дори от децата в училищата събираха по левче тогава/ - къде са парите и защо нищо не е построенто за хората в Стражица, те още са на фургони? Г-н Анонимен, Кеворкян няма да може да осъди Костов, но обществото не осъди Кеворкян, това ни е проблемът! Не го осъди и не го вкара в затвора, защото Кеворк Кеворкян е кредитен милионер и престъпник!

Добрата.

Анонимен каза...

Г-н Анонимният, който пише в блога на Ангел, може ли да ми разкаже какво се случи с 3 600 000 лева /по курс на Щ.Д. по онова време приравнени на 3 600 000 Щ.Д./ пари, събрани от Кеворкян във фонда му "Войнишки паметници"?. Г-н Кеворкян еднократно се похвали с този свой успех и после замлъкна, аз, обаче питам настоятелно - колко паметника е поправил и възстановил Кеворк и къде са парите? Също питам, когато стана земетресението в Стражица и ежеседмично във "Всяката неделя" на Кеворк бе на гости "заслужилият крадец-строител" Игнат Раденков и когато също по призив на "Всяка неделя" се събираха помощи /та дори от децата в училищата събираха по левче тогава/ - къде са парите и защо нищо не е построенто за хората в Стражица, те още са на фургони? Г-н Анонимен, Кеворкян няма да може да осъди Костов, но обществото не осъди Кеворкян, това ни е проблемът! Не го осъди и не го вкара в затвора, защото Кеворк Кеворкян е кредитен милионер и престъпник!

Добрата.

Анонимен каза...

Грънчаров, само едно ми кажи: Кой хариза НЕФТОХИМ на болшевиците и после млъкни завинаги!

Ангел Грънчаров каза...

Дали ще млъкна или няма да млъкна, гадно ченгенце, не зависи от теб - колкото да ти е мъчно за това :-) А ти след като запита за 12321345697047652677389 път за тоя Нефтохим ми отговори: колко ти плащат да повтаряш като развален грамофон все едно и също из интернета?

Щото си доста некадърен и изглежда май не ти плащат добре - или пък скоро ще те уволнят заради некадърност...